J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Azért ha egyedül nevetsz az nem feltétlenül annyira nyerő :lol: :lol: :lol: :D :D Ez sem igaz mindig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 most nem azért, de mi a bonyolult egy generátorban? :lol: vagy nálatok csak a szög, kalapács meg purhab megy? :lol: mi ma javítottuk a generátort mármint sógorom, mert én dolgozni voltam diódahíd+szénkefe kapott új tárcsát is, az előző le volt kopva csontig tekercselés meg jó, úgyhogy azt nem piszkáltuk csapágy szintén, de annak a cseréje is kb 2 perces munka, még nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 most nem azért, de mi a bonyolult egy generátorban? :lol: vagy nálatok csak a szög, kalapács meg purhab megy? :D mi ma javítottuk a generátort mármint sógorom, mert én dolgozni voltam diódahíd+szénkefe kapott új tárcsát is, az előző le volt kopva csontig tekercselés meg jó, úgyhogy azt nem piszkáltuk csapágy szintén, de annak a cseréje is kb 2 perces munka, még nekem is :lol: akkor hozzád visszük legközelebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 akkor hozzád visszük legközelebb :lol: jó csoportos megrendelés esetén kaptok kedvezményt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 azt, tökéletesen alkalmatlanná akarom tenni a kocsimat az utcán való közlekedésre :lol: :lol: majd rakok a rugóra slagot :lol: A rövidített száru gátlo mennyire szol bele a magasságba? Az nem a rugótol függ? Vagy mennyivel lehet lejjebb tenni vele az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 X, nem offolnék Blitz topikban ha nem muszáj. Itt a party pont a képeket néztem de hálistennek nem vagyok rajta egyiken se. Még a fentről készítetteken se :lol: http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gal...Deep&page=0 Ez a csávó vagy mi nyerte nálam a pálmát. Olyan forró majdnem kigyulladt a kis dekoltázsos hímespólója a gyantázott testén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 most nem azért, de mi a bonyolult egy generátorban? :lol: vagy nálatok csak a szög, kalapács meg purhab megy? :D mi ma javítottuk a generátort mármint sógorom, mert én dolgozni voltam diódahíd+szénkefe kapott új tárcsát is, az előző le volt kopva csontig tekercselés meg jó, úgyhogy azt nem piszkáltuk csapágy szintén, de annak a cseréje is kb 2 perces munka, még nekem is :lol: Ok! Akkor csak két kérdés: -hogyan veszed ki az alu házba berohadt acél csapágyat ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? -hol veszed meg az alkatrészeket ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? Másrészt ha te melózni voltál,hogy vettél részt a cserében? :lol: Na jó,nem piszkálni akarlak,csak ne hidd,hogy egy generátor felújítás olyan egyszerű móka.Főleg ha nem érsz rá,hogy magad csináld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 X, nem offolnék Blitz topikban ha nem muszáj. Itt a party pont a képeket néztem de hálistennek nem vagyok rajta egyiken se. Még a fentről készítetteken se :lol: Én nem offnak szántam :lol: Csak ahittem mindíg bulivan :D Mondjuk elviselném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Kint szok lenni Lurdyban most is kint volt csak papírqtyák vagytok és hazamentetek nyolckor :D Jaaa.. hogy az Lali mocija?! Amúgy céép kis paripa... lett új generátorom :lol: köszi tegnap coupe, diny!!!! :D Naa.. mi történt.. tönkrevágta a BC- LED :lol: :lol: Akksi nyírta ki? Vagy a generátor az akksit? Amúgy amit béraktam Exide Excell 74Ah-s (EX19) adatlap szerinti méretei 278*175*190 És így néz ki berakva.. szerintem ez a kb. max! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ha jól emléxem még a 88-as is befér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ha jól emléxem még a 88-as is befér. Akkor jó. Én 79-es vagyok, tehát én is beférek egy GSi-be. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ok! Akkor csak két kérdés: -hogyan veszed ki az alu házba berohadt acél csapágyat ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? -hol veszed meg az alkatrészeket ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? Másrészt ha te melózni voltál,hogy vettél részt a cserében? :lol: Na jó,nem piszkálni akarlak,csak ne hidd,hogy egy generátor felújítás olyan egyszerű móka.Főleg ha nem érsz rá,hogy magad csináld. 1. ha nem értesz hozzá, értelemszerűen nem nyúlsz hozzá :lol: 2. lásd 1-es pont azt hittem, hogy van a fiókban még régebbről alkatrész hozzá, de nem és mivel bolt még nem volt nyitva, ezért szétszedtem, hogy ne kelljen vele sokat szenvedni ő összerakta, én visszapakoltam a gépbe amúgy nem zavar, ha dilettánsnak néznek, elég, ha én tudom a képességeim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 amúgy nem zavar, ha dilettánsnak néznek, elég, ha én tudom a képességeim :lol: Semmi ilyet nem mondtam,csak nem mindeki rendelekezik a hozzávalókkal és legfőképp ez szokott a gond lenni. Te pedig úgy mondtad ezt(bár lehet én érzem rosszul)mint ha ez olyan pofon egyszerű lenne. Bosch generátornál még csak-csak,de a Delco nem olyan egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A rövidített száru gátlo mennyire szol bele a magasságba? Az nem a rugótol függ? Vagy mennyivel lehet lejjebb tenni vele az autót? dekával nem lesz lejebb az autó a gátlótól hidd el volt bent pár rugó-gátló kombináció max veszel gátlót és a rugót meg elviszed Valéria utcába ahol addig ültetik az autót, a rugó összenyomsával vagy hogy, ameddig nem sajnálod,a 4 db volt c kadettra asszem 16 pénz ugye Déjvi?????? Slagot fölösleges berakni ahhoz ültetni is kéne végre vkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Érdeklődéssel várom :D kb mint én azt amikor Albert géptetőjét kicserélitek, nem lehet mit elb@szni rajta :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A rövidített száru gátlo mennyire szol bele a magasságba? Az nem a rugótol függ? Vagy mennyivel lehet lejjebb tenni vele az autót? itt a rövidített gátló miatt gondolom nagyobb ültetésre gondoltak.. a kis naivak... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Semmi ilyet nem mondtam,csak nem mindeki rendelekezik a hozzávalókkal és legfőképp ez szokott a gond lenni. Te pedig úgy mondtad ezt(bár lehet én érzem rosszul)mint ha ez olyan pofon egyszerű lenne. Bosch generátornál még csak-csak,de a Delco nem olyan egyszerű. pont egy 55-ös delco volt :lol: pontosítok: nekem nem tűnt nehéznek a dolog (pedig csak 2. alkalommal csináltam), de kinek kézügyessége és hozzáértése szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 (pedig csak 2. alkalommal csináltam) Na itt van a kutya elesve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na itt van a kutya elesve! :lol: szivattyúból meg 50-60 darabot, és? ugyanaz a felépítés, csak nem benne van az elektronika, hanem rajta :lol: és azért a szivattyúk elég sűrűn rozsdásodnak, ha nem szellőzik a hely, ahol vannak szóval nem csak hasraütésre mondtam valamit de lényegtelen mindenki úgy javítja/javíttatja, ahogy akarja jah, és a csoportos kedvezményre az ajánlat már nem él :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 nem is tudom igazán mihez tartozik de a gsi vonószemtakarókból kiindulva értékes darab lehet eme csoda; így eladó und ha valaki megtudja mondani mihez is való azt megköszönöm :D amúgy GM 90 494 222, DNW 04/07838 omegáénak nézem :D Mindent meg lehet olcsóbban csinálni, annak, aki ért hozzá :D Mármint össze is tudja rakni használhatóan, mait szétszed :lol: :lol: :lol: nekem sikerült Siófokon a bontóból nyúlni 15-ért (szerintem sok volt, de legalább jó állapotú) egy franya állapotú újabb évjáratú generátort az omegába, magam kicseréltem, szal ennyiből megvolt a generátorzárlatom megoldása :D A régit meg majd alkalomadtán felújítom, mert ehhez olcsó az alkatrész, aztán elteszem tarcsiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Megkukkoltam tegnap az opeles adatbázisban EDC ETC EMC vagy mi a rák a neve, az istenért sem jut eszembe... de nem találtam benne... na hát mindegy is ... akinek kell szóljon, köszi Gabi a tippet! omegáénak nézem :lol: nekem sikerült Siófokon a bontóból nyúlni 15-ért (szerintem sok volt, de legalább jó állapotú) egy franya állapotú újabb évjáratú generátort az omegába, magam kicseréltem, szal ennyiből megvolt a generátorzárlatom megoldása :lol: A régit meg majd alkalomadtán felújítom, mert ehhez olcsó az alkatrész, aztán elteszem tarcsiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Megkukkoltam tegnap az opeles adatbázisban EDC ETC EMC vagy mi a rák a neve, az istenért sem jut eszembe... de nem találtam benne... na hát mindegy is ... akinek kell szóljon, köszi Gabi a tippet! EPC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 EPC :lol: BCK :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 BCK :lol: BRFK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Káúkáká.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts