J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Azért ha egyedül nevetsz az nem feltétlenül annyira nyerő :lol: :lol: :lol: :D :D Ez sem igaz mindig! :D
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 most nem azért, de mi a bonyolult egy generátorban? :lol: vagy nálatok csak a szög, kalapács meg purhab megy? :lol: mi ma javítottuk a generátort mármint sógorom, mert én dolgozni voltam diódahíd+szénkefe kapott új tárcsát is, az előző le volt kopva csontig tekercselés meg jó, úgyhogy azt nem piszkáltuk csapágy szintén, de annak a cseréje is kb 2 perces munka, még nekem is :lol:
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 most nem azért, de mi a bonyolult egy generátorban? :lol: vagy nálatok csak a szög, kalapács meg purhab megy? :D mi ma javítottuk a generátort mármint sógorom, mert én dolgozni voltam diódahíd+szénkefe kapott új tárcsát is, az előző le volt kopva csontig tekercselés meg jó, úgyhogy azt nem piszkáltuk csapágy szintén, de annak a cseréje is kb 2 perces munka, még nekem is :lol: akkor hozzád visszük legközelebb :lol:
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 akkor hozzád visszük legközelebb :lol: jó csoportos megrendelés esetén kaptok kedvezményt :lol:
redline Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 azt, tökéletesen alkalmatlanná akarom tenni a kocsimat az utcán való közlekedésre :lol: :lol: majd rakok a rugóra slagot :lol: A rövidített száru gátlo mennyire szol bele a magasságba? Az nem a rugótol függ? Vagy mennyivel lehet lejjebb tenni vele az autót?
Albert Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 X, nem offolnék Blitz topikban ha nem muszáj. Itt a party pont a képeket néztem de hálistennek nem vagyok rajta egyiken se. Még a fentről készítetteken se :lol: http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gal...Deep&page=0 Ez a csávó vagy mi nyerte nálam a pálmát. Olyan forró majdnem kigyulladt a kis dekoltázsos hímespólója a gyantázott testén :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 most nem azért, de mi a bonyolult egy generátorban? :lol: vagy nálatok csak a szög, kalapács meg purhab megy? :D mi ma javítottuk a generátort mármint sógorom, mert én dolgozni voltam diódahíd+szénkefe kapott új tárcsát is, az előző le volt kopva csontig tekercselés meg jó, úgyhogy azt nem piszkáltuk csapágy szintén, de annak a cseréje is kb 2 perces munka, még nekem is :lol: Ok! Akkor csak két kérdés: -hogyan veszed ki az alu házba berohadt acél csapágyat ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? -hol veszed meg az alkatrészeket ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? Másrészt ha te melózni voltál,hogy vettél részt a cserében? :lol: Na jó,nem piszkálni akarlak,csak ne hidd,hogy egy generátor felújítás olyan egyszerű móka.Főleg ha nem érsz rá,hogy magad csináld.
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 X, nem offolnék Blitz topikban ha nem muszáj. Itt a party pont a képeket néztem de hálistennek nem vagyok rajta egyiken se. Még a fentről készítetteken se :lol: Én nem offnak szántam :lol: Csak ahittem mindíg bulivan :D Mondjuk elviselném :lol:
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Kint szok lenni Lurdyban most is kint volt csak papírqtyák vagytok és hazamentetek nyolckor :D Jaaa.. hogy az Lali mocija?! Amúgy céép kis paripa... lett új generátorom :lol: köszi tegnap coupe, diny!!!! :D Naa.. mi történt.. tönkrevágta a BC- LED :lol: :lol: Akksi nyírta ki? Vagy a generátor az akksit? Amúgy amit béraktam Exide Excell 74Ah-s (EX19) adatlap szerinti méretei 278*175*190 És így néz ki berakva.. szerintem ez a kb. max!
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Ha jól emléxem még a 88-as is befér. Akkor jó. Én 79-es vagyok, tehát én is beférek egy GSi-be. :lol: :lol:
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Ok! Akkor csak két kérdés: -hogyan veszed ki az alu házba berohadt acél csapágyat ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? -hol veszed meg az alkatrészeket ha nem értesz hozzá és nincs szerszámod és soha nem csináltad? Másrészt ha te melózni voltál,hogy vettél részt a cserében? :lol: Na jó,nem piszkálni akarlak,csak ne hidd,hogy egy generátor felújítás olyan egyszerű móka.Főleg ha nem érsz rá,hogy magad csináld. 1. ha nem értesz hozzá, értelemszerűen nem nyúlsz hozzá :lol: 2. lásd 1-es pont azt hittem, hogy van a fiókban még régebbről alkatrész hozzá, de nem és mivel bolt még nem volt nyitva, ezért szétszedtem, hogy ne kelljen vele sokat szenvedni ő összerakta, én visszapakoltam a gépbe amúgy nem zavar, ha dilettánsnak néznek, elég, ha én tudom a képességeim :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 amúgy nem zavar, ha dilettánsnak néznek, elég, ha én tudom a képességeim :lol: Semmi ilyet nem mondtam,csak nem mindeki rendelekezik a hozzávalókkal és legfőképp ez szokott a gond lenni. Te pedig úgy mondtad ezt(bár lehet én érzem rosszul)mint ha ez olyan pofon egyszerű lenne. Bosch generátornál még csak-csak,de a Delco nem olyan egyszerű.
sárgaGSI Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 A rövidített száru gátlo mennyire szol bele a magasságba? Az nem a rugótol függ? Vagy mennyivel lehet lejjebb tenni vele az autót? dekával nem lesz lejebb az autó a gátlótól hidd el volt bent pár rugó-gátló kombináció max veszel gátlót és a rugót meg elviszed Valéria utcába ahol addig ültetik az autót, a rugó összenyomsával vagy hogy, ameddig nem sajnálod,a 4 db volt c kadettra asszem 16 pénz ugye Déjvi?????? Slagot fölösleges berakni ahhoz ültetni is kéne végre vkinek
sárgaGSI Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Érdeklődéssel várom :D kb mint én azt amikor Albert géptetőjét kicserélitek, nem lehet mit elb@szni rajta :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 A rövidített száru gátlo mennyire szol bele a magasságba? Az nem a rugótol függ? Vagy mennyivel lehet lejjebb tenni vele az autót? itt a rövidített gátló miatt gondolom nagyobb ültetésre gondoltak.. a kis naivak... :lol: :lol: :lol:
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Semmi ilyet nem mondtam,csak nem mindeki rendelekezik a hozzávalókkal és legfőképp ez szokott a gond lenni. Te pedig úgy mondtad ezt(bár lehet én érzem rosszul)mint ha ez olyan pofon egyszerű lenne. Bosch generátornál még csak-csak,de a Delco nem olyan egyszerű. pont egy 55-ös delco volt :lol: pontosítok: nekem nem tűnt nehéznek a dolog (pedig csak 2. alkalommal csináltam), de kinek kézügyessége és hozzáértése szerint
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 (pedig csak 2. alkalommal csináltam) Na itt van a kutya elesve! :lol:
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na itt van a kutya elesve! :lol: szivattyúból meg 50-60 darabot, és? ugyanaz a felépítés, csak nem benne van az elektronika, hanem rajta :lol: és azért a szivattyúk elég sűrűn rozsdásodnak, ha nem szellőzik a hely, ahol vannak szóval nem csak hasraütésre mondtam valamit de lényegtelen mindenki úgy javítja/javíttatja, ahogy akarja jah, és a csoportos kedvezményre az ajánlat már nem él :lol:
opel16v Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 nem is tudom igazán mihez tartozik de a gsi vonószemtakarókból kiindulva értékes darab lehet eme csoda; így eladó und ha valaki megtudja mondani mihez is való azt megköszönöm :D amúgy GM 90 494 222, DNW 04/07838 omegáénak nézem :D Mindent meg lehet olcsóbban csinálni, annak, aki ért hozzá :D Mármint össze is tudja rakni használhatóan, mait szétszed :lol: :lol: :lol: nekem sikerült Siófokon a bontóból nyúlni 15-ért (szerintem sok volt, de legalább jó állapotú) egy franya állapotú újabb évjáratú generátort az omegába, magam kicseréltem, szal ennyiből megvolt a generátorzárlatom megoldása :D A régit meg majd alkalomadtán felújítom, mert ehhez olcsó az alkatrész, aztán elteszem tarcsiba :D
Lacee Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Megkukkoltam tegnap az opeles adatbázisban EDC ETC EMC vagy mi a rák a neve, az istenért sem jut eszembe... de nem találtam benne... na hát mindegy is ... akinek kell szóljon, köszi Gabi a tippet! omegáénak nézem :lol: nekem sikerült Siófokon a bontóból nyúlni 15-ért (szerintem sok volt, de legalább jó állapotú) egy franya állapotú újabb évjáratú generátort az omegába, magam kicseréltem, szal ennyiből megvolt a generátorzárlatom megoldása :lol: A régit meg majd alkalomadtán felújítom, mert ehhez olcsó az alkatrész, aztán elteszem tarcsiba :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Megkukkoltam tegnap az opeles adatbázisban EDC ETC EMC vagy mi a rák a neve, az istenért sem jut eszembe... de nem találtam benne... na hát mindegy is ... akinek kell szóljon, köszi Gabi a tippet! EPC :lol:
Recommended Posts