warwolf Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Cossi Hf böl van itthon 2is nekem csak egy üres XE blokk kell Olyat tudok, amin Cossi heng.fej volt, üresen 40e.-t kér érte az ember, fűzve pedig megegyezés kérdése.Elég régenóta bent figyel az irodában, szinte csak kerülgetik, mert h.fej nélkül nem sokat ér.....het, gondolom.... ha érdekel, 20/918-15-85.Hivatkozz rám, akkor képben lesz az ember. Alkudni célszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 nem is tudom igazán mihez tartozik de a gsi vonószemtakarókból kiindulva értékes darab lehet eme csoda; így eladó und ha valaki megtudja mondani mihez is való azt megköszönöm :lol: amúgy GM 90 494 222, DNW 04/07838 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Cossi Hf böl van itthon 2is nekem csak egy üres XE blokk kell Ha üres, akkor nem mindegy milyen blokk ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 lett új generátorom :lol: köszi tegnap coupe, diny!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 lett új generátorom :lol: köszi tegnap coupe, diny!!!! :lol: Ibéééjrűl rendelted ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ibéééjrűl rendelted ? :lol: a kertész uccából cserélem 22k ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Hát kinek mi jut...van akinek a f.sz...van akinek a p.na... :lol: :lol: :lol: Meglátjuk ki nevet a végén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ibéééjrűl rendelted ? :lol: Neked mennyiért lett új onnan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Neked mennyiért lett új onnan? :lol: Új onnan most nem lett, hanem Patyi adott egy felújítottat :lol: De a kékbe új került onnan, Delco 25000 Forintért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Meglátjuk ki nevet a végén... :lol: Azért ha egyedül nevetsz az nem feltétlenül annyira nyerő :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 a kertész uccából cserélem 22k ért :lol: Most tényleg rövidített konyit akarsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Új onnan most nem lett, hanem Patyi adott egy felújítottat :lol: De a kékbe új került onnan, Delco 25000 Forintért :lol: Én azthalottam nem nagy kunszt felújítani és 10k alatt megáll ! Psze Ha az elektronika jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :D Most tényleg rövidített konyit akarsz ? azt, tökéletesen alkalmatlanná akarom tenni a kocsimat az utcán való közlekedésre :lol: :lol: majd rakok a rugóra slagot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 majd rakok a rugóra slagot :lol: De szenya vagy vazze ellopod zoli ötletét :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Én azthalottam nem nagy kunszt felújítani és 10k alatt megáll ! Psze Ha az elektronika jó! :lol: Oké. Jó a hallásod valóban. Majd legközelebb téged ha annyit tölt a generátor, hogy kiég a töltésvisszajelző, néha már beszaggat a kocsi, akkor téged kérlek meg a generátor kicserélésére és felújítására ok ? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 azt, tökéletesen alkalmatlanná akarom tenni a kocsimat az utcán való közlekedésre :lol: :lol: majd rakok a rugóra slagot :lol: Érdeklődéssel várom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Oké. Jó a hallásod valóban. Majd legközelebb téged ha annyit tölt a generátor, hogy kiég a töltésvisszajelző, néha már beszaggat a kocsi, akkor téged kérlek meg a generátor kicserélésére és felújítására ok ? :lol: :lol: :lol: :D nekem azt mondták, hogy 18900 lenne felujitani, de ebben midnen benen van a ház cserén kívül.... fél vagy egy év garival és 22 volt a csere.. nem votl kedvem várni rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Oké. Jó a hallásod valóban. Majd legközelebb téged ha annyit tölt a generátor, hogy kiég a töltésvisszajelző, néha már beszaggat a kocsi, akkor téged kérlek meg a generátor kicserélésére és felújítására ok ? :lol: :lol: :lol: :D Jó jó psze psze! megoldjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Érdeklődéssel várom :lol: akkormár 2en vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 akkormár 2en vagyunk :lol: 3an :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 nekem azt mondták, hogy 18900 lenne felujitani, de ebben midnen benen van a ház cserén kívül.... fél vagy egy év garival és 22 volt a csere.. nem votl kedvem várni rá... Mindent meg lehet olcsóbban csinálni, annak, aki ért hozzá :D Mármint össze is tudja rakni használhatóan, mait szétszed :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 mindent lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Mindent meg lehet olcsóbban csinálni, annak, aki ért hozzá :D Mármint össze is tudja rakni használhatóan, mait szétszed :lol: :lol: :lol: Na azért egy generátor csaknem oylan problémás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 3an :D :D De röhögni csak ketten fogunk már :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 De röhögni csak ketten fogunk már :D :D :D :D hidd el énis fogok :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts