Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ne terelj Píístám, ilyen amikor bevádolják az embert :lol: :lol:

Hány éve flesseltek ezen a pedofeelingen? Ha Gabi megránt egy fiatal lányt (aki azért 14 almúlt mert azalatt bűncselekmény) akkor mivan? Csaj tanul az esetből Gabinak meg volt 1 jó estéje. És? De hogy kb 3 éve ez a téma hogy Gabi pedo amikor max néha ránéz pár fiatalabb lányra ez kész. Nekem is egy ismerősöm most 17 /hopp már 18 szülinapja volt/, készül idén misshungaryre, asszem mindenki mind a tíz ujját és simán ha...

Elküldve
Agressor Andris megcsinálta a coupe astrájára.....1nap megállította a rendör,és azt mondta ha nem szedi le akkor ugrik a forgalmi......Amúgy meg a xenon se villágított át rajta rendesen....Pedig jó ötletnek tünt :lol: :lol:

Nekem még nem szóltak :lol: 3744_1219822610.jpg

Elküldve
Gelkoval k. jót gitároztunk :-D

na az valami hatalmas élmény volt :lol: nem tudom mit és hogyan de jól szólt :lol:

az se volt semmi mikor visszaraboltuk a mennyasszonyt és a Antival lógtunk ki a hátsó ablakon...ment a supermenezés :lol:

Elküldve
55ah szerintem elég de konkrétan a méretére gondoltam :lol:

Most megyek le , lemérem neked :lol: Amúgy azé van ekkora mert ez ingyé volt :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.