Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Hű de kihalt a fórum már maj' hét órája semmi :lol:

Hazaértem, érdekes egy este volt. Nyugodtabb voltam így de a forgalmimra senki sem volt kivi szerencsére :lol:

Csak Redivel meg Csokival futottam össze egész éjjel más GSi-sel nem :lol:

Elküldve
Most őszintén... mi az a módosítás a kocsin ami a rendőröknek tetszik? :lol: :D

A 2 nap alatt 4 szer igazoltattak, egy rendőr kötött bele a helyzetjelzőmbe. Miért zöld??? hangzott el a kérdés! (amúgy bunkó volt) Mondom azé zöld mert kék volt csak kifakult,,,, :lol: :lol: D.Földvárona barátom volt,, megálít má vigxorog mikor közel értem , mondja miujság?? mondom,, megyünk BP re a haverokhoz aztmondja akkor jó utat :D

Elküldve
Nem, mer ez nem fóliázva van hanem rá van rakva a 2103as lada duplakörlámpája egy undorító maszkkal. :lol:

Agressor Andris megcsinálta a coupe astrájára.....1nap megállította a rendör,és azt mondta ha nem szedi le akkor ugrik a forgalmi......Amúgy meg a xenon se villágított át rajta rendesen....Pedig jó ötletnek tünt :lol: :lol:

Elküldve
Agressor Andris megcsinálta a coupe astrájára.....1nap megállította a rendör,és azt mondta ha nem szedi le akkor ugrik a forgalmi......Amúgy meg a xenon se villágított át rajta rendesen....Pedig jó ötletnek tünt :lol: :lol:

Volt egy srác Ringtalin is... phtibi volt a nicke sztájlingon de úgynézem leszedte magát. Számlapokat gyártott... Asszem övé a Benett számlap... Nah neki is le volt sötétítve az első lámpája... zsírul nézett ki, aztán hogy használni hogy lehetett azt nem tudom... :lol:

Elküldve
Hű de kihalt a fórum már maj' hét órája semmi :lol:

Viktor "tárgyalásán" voltunk. :D Életfogytigot kapott :D

Most értem haza nemrég, kemény iccaka volt :lol:

Patyi Laciról nem is hittem volna, hogy ilyen nagy bulimájszter. :lol:

Ezúton is gratula az ifjú párnak!!! :D

Elküldve
Viktor "tárgyalásán" voltunk. :lol: Életfogytigot kapott :D

Most értem haza nemrég, kemény iccaka volt :lol:

Patyi Laciról nem is hittem volna, hogy ilyen nagy bulimájszter. :lol:

Ezúton is gratula az ifjú párnak!!! :D

Sok boldogságot nékik :D

Iszonyat nagy buli volt :D :D

Elküldve

Píísta installálja a megfelelő figyelemfelkeltő eszközt a menyasszonyi autóra :D

lagzi1.jpg

A menyasszonyi autó :D

lagzi2.jpg

Era és Viktor az autóban :lol:

lagzi3.jpg

És persze van egy sorozatom Píístáról, ahol egy kiskorú lánnyal ropja, úgyhogy ennek fényében b@szogasson a továbbiakban engem :D :lol: :lol:

Elküldve

mielött valaki megkérdőjelezné h tényleg Píísta van-e öltönyben és úgy néz ki mint egy Keresztapa, igazolom h valóban ő az :lol: és még fessül is mutat benne :lol:

Elküldve

jaja, ritkán látni Píísta bá ezen arcát :lol:

Meg aztán kiderült, hogy családilag több generációra visszamenőleg ismertük már egymást Gelkoval :lol: Kicsi a világ :lol:

Elküldve

Hehe Viktor így jártál sebaj majd következő életedben nem hibázol :lol: Gratula :lol:

Grillpartyzunk Racceval nálunk ha kedvet érez valaki jöjjön, gondolok itt elsősorban a közel lakókra pl Anti QP Pehi de tőlem jöhet akárki csak hozzon magának húst meg piát. Most kezdjük, egy óra múlva lesz parázs legkorábban.

Elküldve

Gratulálunk az ifjú párnak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rend éber őrei ma megint lecsaptak, ennél feltünőbbek nem is lehettek volna gondoltam szólok h nem így kéne de akkor bizti szétszedik a kocsit.

Szóval bekanyarudtam 30 as övezetű utcánkba, ezelött kb 100 m-re jött mögöttünk a rendőr aki nemrég fordult mögém, majd mikor az utcánkhoz ért megállt az út közepén nézett egy ideig hogy hová mehetek aztán továbbhajtott a melletünk lévő utcába és lámlám mikor ráfordultam a hátsó bejáratunkhoz vezető utcára már mögöttem is volt villogott mint a körhinta, megálltam, kérdezi h mér osununk az utcában(még1x mondom 30-as övezet, és már 4x ezért állítottak meg) és h merre lakunk, rámutatok az 50m-re lévő házunkra de azért még adatokat is megnézte bizti ami bizti.

Aztán kérdezi, már papírokkal, a kezében h van-e az autón műszaki, mekkora motor van benne1.3-1.6???, öné e az autó, mindezt forgalmival a kezében.......

áhhhh én ezekhez túl egyszerű ember vagyok

monjuk ha vmi sara lenne vkinek és így"követnék vagymi" hűlt helyét sem látnák ilyen módszerekkel

Elküldve
....És persze van egy sorozatom Píístáról, ahol egy kiskorú lánnyal ropja, úgyhogy ennek fényében b@szogasson a továbbiakban engem :D :lol: :lol:....

Figyelj csávó.

Egy 4 éves gyerek volt, nem egy kislány :lol:

De érdekes módon engem nem akartak majdnem elkalapálni, mint egyeseket ugyebár :D :D :D :D

Elküldve
mielött valaki megkérdőjelezné h tényleg Píísta van-e öltönyben és úgy néz ki mint egy Keresztapa, igazolom h valóban ő az :lol: és még fessül is mutat benne :D

Lassan már hagyomány lesz abból, hogy ha valaki öreg Opel közelében a földön fetreng az én vagyok :lol: :lol:

:D :D :D :D

Elküldve

Zoli de akkor nem lett semmi végül? Mondtad hogy egyhárom és csá. Emléxem: "Mér megy ilyen lassan?" "Mer harmincas övezet" "Hö? :lol: "

Pista ok hogy öreg autó környékén fexik vki az Te vagy de öltönyben? :lol:

Pista Zoli, Titeket is szívesen látlak nálunk - nem laktok messze nehogyaszongyátok :lol:

Elküldve
Zoli de akkor nem lett semmi végül? Mondtad hogy egyhárom és csá. Emléxem: "Mér megy ilyen lassan?" "Mer harmincas övezet" "Hö? :lol: "

Nem volt semmi, nyomozó volt vagy mi, csak olyan amatőrnek tűnt az én szemszögemből, vagy csak lehet túl sok harmadik műszakot néztem :lol:

Lassan megyek azt megkérdezik mért, de ház elöl kocsit ellpo6nak meg kertből biciklit nyugottan.

Grillezést kihagyjuk de még nyárzázó összeröffenést kéne okozni esetleg még nálunk is :lol:

Elküldve
Grillezést kihagyjuk de még nyárzázó összeröffenést kéne okozni esetleg még nálunk is :lol:

Jó nem kötelező :lol:

Ma van a nyárzáró. - uccsó nyárinap pont hu.

Meghívsz megyünk.

Elküldve
Grillpartyzunk Racceval nálunk ha kedvet érez valaki jöjjön, gondolok itt elsősorban a közel lakókra pl Anti QP Pehi de tőlem jöhet akárki csak hozzon magának húst meg piát. Most kezdjük, egy óra múlva lesz parázs legkorábban.

Köszi szépen...de most keltem... :lol: :lol:

Meg igazán szomjas sem vagyok... :lol:

Elküldve

Köszönjük szépen! Télleg egetrengető party volt , köszönjük mindenkinek, aki megjelent ,és emelte az est fényét, ill. a reggel 7-es tequilla után inkább csak a homályt.

1 napot aludtam mire másnapos lettem végre, rájöttem, hogy tök jó másnaposnak lenni, mert ami előtte volt, azt nemtom mi volt, de kb mintha 1 Mig 29 nyélgázon lett volna a fejemben. Gelkoval k. jót gitároztunk :-D

Üdv mindenkinek!

Elküldve
Köszönjük szépen! Télleg egetrengető party volt , köszönjük mindenkinek, aki megjelent ,és emelte az est fényét, ill. a reggel 7-es tequilla után inkább csak a homályt.

1 napot aludtam mire másnapos lettem végre, rájöttem, hogy tök jó másnaposnak lenni, mert ami előtte volt, azt nemtom mi volt, de kb mintha 1 Mig 29 nyélgázon lett volna a fejemben. Gelkoval k. jót gitároztunk :-D

Üdv mindenkinek!

KÉPEKET KÖVETEL A NÉP! :lol:

Elküldve

Eltakarítottam a romokat. Teve is segített hogy bosznámeg :lol: .

Vktr azt szeretném megkérdezni hogy ha reggelhétkor még tekiláztál akkor hogy volt a nászéjszaka? Mer már csak mer azér már érted a kettő vágood.. vagy tekila reggel hétkor vagy Q-rush.... (legalábbis nálam aztán nemtom csak azérkérdem). Köv esküvődre híjjámeg engemis ottleszek :lol:

Grillpartyra jelentkezés lezárult, már ne jöjjön senki, kénytelen voltam pócvágenkonszernel átvészelni a vacsit. Robi is ment a 284lovas 1esgolffal szerintem eladó az ERG :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.