Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 ringyó vagy? :lol: :D Gyere el tarzan és mentsmeg a szívem.... sálálálál :lol: :lol: :D Ez is ufo! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gyere el tarzan és mentsmeg a szívem.... sálálálál :lol: :lol: :lol: Ez is ufo! :D :D a szerelem dzsungelében vvárok ráád!!! :D nekem mondod?????! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 a szerelem dzsungelében vvárok ráád!!! :D nekem mondod?????! :lol: :D :lol: :lol: :D Jóva' Jóva' látom vannak akik tudják értékelni a magyar zenét is! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 :lol: :lol: :lol: Jóva' Jóva' látom vannak akik tudják értékelni a magyar zenét is! :D :D :D Albira és rám mindíg számítzhatsz ebben az zenei stílusban :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Albira és rám mindíg számítzhatsz ebben az zenei stílusban :D :lol: :D :D Én is szeretem , sőt ha tudnátok még miket ! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 :D Én is szeretem , sőt ha tudnátok még miket ! :lol: :lol: :lol: ááá kb ez a beszt,meg varizló party!!! (varizló nálam=what is love) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 ááá kb ez a beszt,meg varizló party!!! (varizló nálam=what is love) :lol: :D :D Na összeütök nektek valami magyar mixit... hogy ha legközelebb Pehicsabinál bulájoztok legyen mire tekeregni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Testvéreim! Halleluja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Testvéreim! Halleluja! :lol: Na tudttam hogy csatlkakozol a KLUB hoz :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Testvéreim! Halleluja! :lol: várj Gabi az egy másik fórum :D :lol: amúgy ja,induljon a bannzááájjj essen szét a hááázzz :D (csak ne megint a féltengelyem) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 speciel a bonanza nem tartozott a kedvenceim közé :lol: a következő ötlet mulatós mix lesz? Postás Józsi, 3+2, ilyenek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 speciel a bonanza nem tartozott a kedvenceim közé :D a következő ötlet mulatós mix lesz? Postás Józsi, 3+2, ilyenek? :lol: Hát ne nevessetek de van oylanom is! Postás jóska nincs de Bunyós Pityu akad! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Na tegnap Ercsinél a törvény keze rámutazott :D Meglátták a kocsit és már is robogtak utánam igaz lepatkázták a kocsijukat de nagyerőkkel jöttek gondolom bűnözőt láttak a személyemben! Megálít,,, kiszálok jóestét és a hasonló műveltséget jelző tisztelgések szóban , psze bunkók voltak,,, nemtaláltak mást csak hogy a helyzetjelzőm miért zöld??? Mondom azért mert kék volt csak kifakult! :lol: :lol: Erre mondja hogy megbüntet mondom de akkor gyorsan mert reggel megyek dolgozni 4:30 kor. Holdolgozik Kedves Dudás úr??? Mondom Paksi AE Elektrikus vagyok a 100/400 Alálomáson! Erre egymásranéztek , jó menjen,,, de cserélje ki majd a helyzetjelzőt! Mondom igen kilessz ! :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Na tegnap Ercsinél a törvény keze rámutazott :D Meglátták a kocsit és már is robogtak utánam igaz lepatkázták a kocsijukat de nagyerőkkel jöttek gondolom bűnözőt láttak a személyemben! Megálít,,, kiszálok jóestét és a hasonló műveltséget jelző tisztelgések szóban , psze bunkók voltak,,, nemtaláltak mást csak hogy a helyzetjelzőm miért zöld??? Mondom azért mert kék volt csak kifakult! :lol: :lol: Erre mondja hogy megbüntet mondom de akkor gyorsan mert reggel megyek dolgozni 4:30 kor. Holdolgozik Kedves Dudás úr??? Mondom Paksi AE Elektrikus vagyok a 100/400 Alálomáson! Erre egymásranéztek , jó menjen,,, de cserélje ki majd a helyzetjelzőt! Mondom igen kilessz ! :lol: :D :D :D pedig ha tudták volna, hogy csak egész nap fórumozol.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Hát ne nevessetek de van oylanom is! Postás jóska nincs de Bunyós Pityu akad! :lol: :lol: Jöhet ezekből is egy mix :D Én szeretem a jobbfajta mulatósokat is! :D http://www.youtube.com/watch?v=Q3uS6jJy_iU :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 20év múlva az ifú vándor megpihen.... :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Jöhet ezekből is egy mix :D Én szeretem a jobbfajta mulatósokat is! :D http://www.youtube.com/watch?v=Q3uS6jJy_iU :lol: :lol: Kezd a fórum színvonala a béka se66e alá süllyedni köszönjük Gabi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ha ez a topik tudott még valahová süllyedni akkor Gabi megtette az utolsó lökést :lol: :lol: Az utolsó kapcsolja le a villanyt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Kezd a fórum színvonala a béka se66e alá süllyedni köszönjük Gabi :lol: Ha ez a topik tudott még valahová süllyedni akkor Gabi megtette az utolsó lökést :lol: :D Az utolsó kapcsolja le a villanyt :D Gratulációkat és a virágcsokrokat az öltözőmbe kérem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Kodak György ... izé, Korda György is jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ha ez a topik tudott még valahová süllyedni akkor Gabi megtette az utolsó lökést :lol: :lol: Az utolsó kapcsolja le a villanyt :lol: Folyt.köv. a gsi.hu fórumán ? :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Folyt.köv. a gsi.hu fórumán ? :lol: :lol: :D :D :D Gabi akkora traumát okozott amivel erősen visszavetette a fejlesztéseket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gyönyörűszép vers van a gsi.hu-n Redi, :lol: de javaslom inkább ezt rakd oda ki -> Petőfi Sándor - PATÓ PÁL „Ej, ráérünk arra még!” rules ^^ Folyt.köv. a gsi.hu fórumán ? :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gabi akkora traumát okozott amivel erősen visszavetette a fejlesztéseket :lol: Örülök hogy legalább rád ilyen erős hatással vagyok, bár mással lennének hasonló céljaim inkább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gyönyörűszép vers van a gsi.hu-n Redi, :lol: de javaslom inkább ezt rakd oda ki -> Petőfi Sándor - PATÓ PÁL „Ej, ráérünk arra még!” rules ^^ kurv@ hosting szolgáltató :lol: :lol: (fixed) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts