redline Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Az nem én voltam keversz valakivel. Pista jött értünk a nyugatihoz kapott fent a kecóban kaját. Hehehe :lol: Mondom én, hogy jó buli volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Megyek Lurdyhoz ... király , jó döntés.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Az nem én voltam keversz valakivel. Pista jött értünk a nyugatihoz kapott fent a kecóban kaját. Valóban, nem voltál veszélyes szinten elfáradva, ahogy tegnap sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Valóban, nem voltál veszélyes szinten elfáradva, ahogy tegnap sem :lol: Egy biztos...éhen nem haltunk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 EZT MÉG MEG KELL SZEREZNEM!!!! Azthittem megvan de nincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Egy biztos...éhen nem haltunk... :lol: :lol: Ugye milyen finomat sütöttem? :D Pesta Te végülis hol aludtál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ugye milyen finomat sütöttem? :lol: Pesta Te végülis hol aludtál? :lol: Hol-hol.... Kúton, a kocsiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ugye milyen finomat sütöttem? :D Pesta Te végülis hol aludtál? :lol: Anyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out There :lol: :lol: :D Nehogy kimenjen a dallam! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Hol-hol.... Kúton, a kocsiban :lol: Mondjuk feljöhettél volna akár hozzánk is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 miismondtukneki,hogymia######énemjönfel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Mondjuk feljöhettél volna akár hozzánk is... :lol: Velem se akart egy ágyban aludni akkor hozzátok hogy ment volna már fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 iz der eniván áot der jú ken fíl mí :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Velem se akart egy ágyban aludni akkor hozzátok hogy ment volna már fel mondjuk ezen nem csodálkozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 mondjuk ezen nem csodálkozom :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azért mert mind pucskengurúk vagytok és korán elmentetek durmolni, volt még egy csomó pezsgő akkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azért mert mind pucskengurúk vagytok és korán elmentetek durmolni, volt még egy csomó pezsgő akkor :lol: Az kellett volna még nem tudtam mi hiányzik Ez viszont nem rossz ajánlat http://www.origo.hu/auto/20080311-ferrari-...arorszagon.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azért mert mind pucskengurúk vagytok és korán elmentetek durmolni, volt még egy csomó pezsgő akkor :lol: Egy...nem 11-re járunk melózni...vagy ahogy épp felébredünk...kettő...csipkebokor vessző...három...nem leszel a párom..(ne is reménykedj... :lol: ) , négy ->kabbbeeeee... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 szóvicc, vagy képvicc vagymiez lényeg tessék gondolkodni rajta .. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Egy...nem 11-re járunk melózni...vagy ahogy épp felébredünk...kettő...csipkebokor vessző...három...nem leszel a párom..(ne is reménykedj... :D ) , négy ->kabbbeeeee... :D :D Az utolsó 3 érv nagyon meggyőző volt :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Az utolsó 3 érv nagyon meggyőző volt :lol: :lol: :lol: :D De most komolyan hogy lehetsz olyan hülye hogy a benyakúton alszol a kocsidban? :D Lóbelt nem tok menni me a főnökcsaje beállt a kapuba a csodás újfiatbravojával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 rakd neki ki a kolit,és dönthet,hogy vagy arrébbáll,vagy szétrépázod :lol: ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 De most komolyan hogy lehetsz olyan hülye hogy a benyakúton alszol a kocsidban? :lol: Lóbelt nem tok menni me a főnökcsaje beállt a kapuba a csodás újfiatbravojával. Ne légy már ilyen konformista és kicsinyes, te is elaludtál a kombiban neeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm ? :lol: :D :D :D Megkérni nem lehet, hogy álljon arébb ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Megkérni nem lehet, hogy álljon arébb ? :lol: Hülye vagy??? Akkor hogy fogja szétrépázni??? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ez viszont nem rossz ajánlat http://www.origo.hu/auto/20080311-ferrari-...arorszagon.html kábelkötöző :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Hülye vagy??? Akkor hogy fogja szétrépázni??? :lol: :lol: :D Közben elcseni a kulcsot és a következő körnél visszajutatja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts