J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 GSi?Ugyanmár!V6 B corsa! Ezt pesten csináltam tegnap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ez pedig egy A Corsa(C20NE) Az udvarban álló gyöngyszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ XRAY!!!!! nyomatjuk a partyt 1000el :P :D :lol: Kizúzzuk amit belénk folytottak pénteken ééééééééééééééééé :lol: Anyone out there..... :D jeaaahhh :D :lol: Akkor szerelek egy 3,5 mm Jacket a kocsiba laptop bebax és keverema parkolóba! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Eddíg ugynéz ki megyek igen,,, :lol: Lehet mi is kinézünk, ha haveromnak sikerül még ebben az évszázadban kiírni a drift videókat. Antinak külön BASF 90 perces kazettára is, hogy nézhesse a sárga SZÉK Leon-ban is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 csüt. rió HADDAWAY koncert... vagy ez csak nekem újdonság? na nem mintha én mennék de hátha a sok parti arc átgurul lurdi után oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Eddíg ugynéz ki megyek igen,,, :lol: Zsíííír, (tudom már rajtam marad) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ....GSi?Ugyanmár!V6 B corsa! Ezt pesten csináltam tegnap!.... Mármint a motorcserét ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ XRAY!!!!! nyomatjuk a partyt 1000el :D :D :lol: Kizúzzuk amit belénk folytottak pénteken ééééééééééééééééé :lol: Anyone out there..... :D jeaaahhh :D :lol: Na mi van pudingok ? Hasatokra süt a nap :D Hahópiheeeeeeee, nyomványold majd a képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Lehet mi is kinézünk, ha haveromnak sikerül még ebben az évszázadban kiírni a drift videókat. Antinak külön BASF 90 perces kazettára is, hogy nézhesse a sárga SZÉK Leon-ban is :D :lol: Na jöttök akkor este??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na mi van pudingok ? Hasatokra süt a nap :lol: Hahópiheeeeeeee, nyomványold majd a képeket :lol: Te ilyen sokáig aludtál??? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Te ilyen sokáig aludtál??? :lol: :lol: :lol: :D ö ilyen sokaig én meg most fekszem le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Te ilyen sokáig aludtál??? :lol: :lol: :lol: :D fél4tőlfél7ig :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na mi van pudingok ? Hasatokra süt a nap :D Hahópiheeeeeeee, nyomványold majd a képeket :lol: :D na már mi is itt vagyunk..... :D otthonhagytuk a fényképezőt,de a Csabi visszamjegy érte.... :lol: deszarvoltabuli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ....deszarvoltabuli :lol:.... Jah, az a pityinger sör moslék volt :lol: :lol: :D MOndjuk innen már csak felfelé vezet az út :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Jah, az a pityinger sör moslék volt :lol: :lol: :lol: MOndjuk innen már csak felfelé vezet az út :D :D :D :D Szar vót a viszki is...lehet a zero kóla bazta el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 azabaj,hogy még részegen is szar volt...pedig nekem nem szoktak ilyen gondjaim lenni :lol: :lol: a hejnekent lecsúsztátok,azt előbb megittam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 azabaj,hogy még részegen is szar volt...pedig nekem nem szoktak ilyen gondjaim lenni :lol: :lol: a hejnekent lecsúsztátok,azt előbb megittam :lol: Heinekken az egy jó sör :D Nekem végül is mindegy csak butítson! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Nekem végül is mindegy csak butítson! :lol: :lol: Ennél tovább? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 a hejnekent lecsúsztátok,azt előbb megittam :lol: Szerencse hogy nem egyedül. Jó volt a buli csak valaki meséjje má el mi történt :lol: Ikszréj azon röhögtünk hogy milyenarcvagymáááááááááááá. Idejössz baz+, már mindenkinél több hsz-od van és már több embert ismersz mint jósokan akik elejétől itt vannak. Elküldöd a pénzes dídzsét és brutál bulit csinász ingyé. Oszt most az egész munkahelyem azt hallgatja hogy izder eenivánádder húkenfílmi. Gyere este Lurdyhoz basszájba és tojjad a zenét a kocsiból csinálunk rimembördödenszflórpartit. Lesz ilyen is de pont mondtam este Lobelt Ledfoldnak hogy a másik páré sokkal jobb: http://www.bseven.hu/fgalery_getfile.php?i...ded_postfix=big Ez meg izéhogymondjam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ennél tovább? :lol: :D :lol: :lol: Jóból sosem elég :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szerencse hogy nem egyedül. Jó volt a buli csak valaki meséjje má el mi történt :D Ikszréj azon röhögtünk hogy milyenarcvagymáááááááááááá. Idejössz baz+, már mindenkinél több hsz-od van és már több embert ismersz mint jósokan akik elejétől itt vannak. Elküldöd a pénzes dídzsét és brutál bulit csinász ingyé. Oszt most az egész munkahelyem azt hallgatja hogy izder eenivánádder húkenfílmi. Gyere este Lurdyhoz basszájba és tojjad a zenét a kocsiból csinálunk rimembördödenszflórpartit. Hát hogy is mondjam nekem számít klubélet , és komolyan veszem. :lol: Próbálok beilleszkedni szal 'láássátok' nemvagyoka jónak elrontója! :D Megyek Lurdyhoz viszema notebookot is. :lol: A másiik DJ meg menjen zenéni máshova ide igazi tökös zene kell a tökös embereknek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 eeeennnnyyyiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 A másiik DJ meg menjen zenéni máshova ide igazi tökös zene kell a tökös embereknek! :lol: :lol: jól mondod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Lesz ilyen is de pont mondtam este Lobelt Ledfoldnak hogy a másik páré sokkal jobb: http://www.bseven.hu/fgalery_getfile.php?i...ded_postfix=big Haaahhahahahahha, emlékszel amikor ittvoltunk? :lol: :lol: :lol: Fél egykor hazavitt Orsi, mert ordasrészegre ittad magad :D :D Lassan ujra meg kellene nézni ezt a helyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Fél egykor hazavitt Orsi, mert ordasrészegre ittad magad :lol: :lol: Lassan ujra meg kellene nézni ezt a helyet :lol: Az nem én voltam keversz valakivel. Pista jött értünk a nyugatihoz kapott fent a kecóban kaját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts