Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 egyremegy... :D :lol: nemtelennéééé :lol: :D Detti sokk hatása alatt van még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 :lol: nemtelennéééé :lol: :D Detti sokk hatása alatt van még? :lol: A vér nem válik víííízzzééé mi??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 A vér nem válik víííízzzééé mi??? :D :D há' qúrvára nem :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ezt a Baf@szt :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Anti, Coupe, Hening, Xray ezúton is kösz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Anti, Coupe, Hening, Xray ezúton is kösz! :lol: Nincs mit...épp játszottam azért nem írtam már vissza a "köszönős" sms-edre... Amúgy mi lett végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Köszönöm a köszöntéseket :lol: cserébe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ezen már akkor is röhögtem,amikor nálad néztük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Anti, Coupe, Hening, Xray ezúton is kösz! :lol: Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Köszönöm a köszöntéseket :lol: cserébe Nyihihihihihihrihihihahahahaaaaaaaaaaaaaa :D :lol: :lol: :D Boldog Szülinapot Csabi! Ez azt jelenti hogy este nálatok iszunk és Vanda süt tortát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nyihihihihihihrihihihahahahaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :D Boldog Szülinapot Csabi! Ez azt jelenti hogy este nálatok iszunk és Vanda süt tortát? :D Most , hogy meghívtatok...természetesen elfogadjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Most , hogy meghívtatok...természetesen elfogadjuk... :lol: jólbeszélsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Boldog szülinapot Csabi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Boldog szülinapot Csabi :lol: :lol: Ti nem jöttök??? Aida is jöhet... :D :D Majd eljátszik a macskusszal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ti nem jöttök??? Aida is jöhet... :lol: :lol: Majd eljátszik a macskusszal... :lol: Hosszú játék nem lenne belőle....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Hosszú játék nem lenne belőle....... :lol: Leszünk elegen...hívtam még vagy 30 embert...valaki csak megvédi a kutyát a macskától... :lol: :lol: :D mondjuk aki épp nem a szőnyeg közepén fog hányni, vagy a függönybe kapaszkodva hugyozik majd az erkélyen...az csak figyel majd... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Anti, Coupe, Hening, Xray ezúton is kösz! :lol: Igazán nincs mit......Eredmény?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Köszönöm a köszöntéseket :lol: cserébe Köszi Csabi :D Boldog szülinapot :D Hol lesz a buli ? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ezen már akkor is röhögtem,amikor nálad néztük :lol: Alapvetően tényleg mókás :lol: :lol: :D Te kiprószáltad már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Köszi Csabi :D Boldog szülinapot :D Hol lesz a buli ? :lol: :lol: :lol: :D Hát a hol már nem kérdés...Csabiéknál...már csak az nem tudja, hogy a nappaliban, vagy a hálóban... :D :D most is épp takarít, és főz...készül a bulira...azért nincs itt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Hát a hol már nem kérdés...Csabiéknál...már csak az nem tudja, hogy a nappaliban, vagy a hálóban... :lol: :lol: most is épp takarít, és főz...készül a bulira...azért nincs itt... :lol: Szerintem este se lesz "ott" 1 idő után :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Szerintem este se lesz "ott" 1 idő után :lol: :lol: :D :D Nem baj...mi is csak bulizni megyünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nem baj...mi is csak bulizni megyünk... :lol: Node a szép festés amit ügyeztél ? Kifelé senki nem hányhat :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nincs mit...épp játszottam azért nem írtam már vissza a "köszönős" sms-edre... Amúgy mi lett végül? lesz benne kat., Coupe tapasztalatai és az én igényeim alapján jó ötletnek tűnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 a függönybe kapaszkodva hugyozik majd az erkélyen Akkor hogy törlöm bele a seggem sz.rás után? Na asszem elkanyarodtunk a témától de Csabi tényleg nem lesz nálatok egy "rövid megemlékezés" vinnék piát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts