Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nagyon coool...volt már ilyenben is részem...csak izraeli verzióban... :lol: :lol: Ukránnal csak baseballütős móka volt...ja meg késes is...de az a qrva nyakánál volt...így nem izgultam annyira... :lol: báz mikbe keveredsz te, már amit multkor meséltél az se vót gyenge de örülök hogy nem az ellenséged vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 báz mikbe keveredsz te, már amit multkor meséltél az se vót gyenge de örülök hogy nem az ellenséged vagyok :lol: Amúgy jópofa a videó, de kb hetente belefutunk valami hasonlóba...mondjuk kést azért ritkán rántanak, de volt már rá precedens...itt még csak lövöldözés volt...meg vasajtón átnyúlás és társai...a Váci utca azért keményebb volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Amúgy jópofa a videó, de kb hetente belefutunk valami hasonlóba...mondjuk kést azért ritkán rántanak, de volt már rá precedens...itt még csak lövöldözés volt...meg vasajtón átnyúlás és társai...a Váci utca azért keményebb volt... :lol: akkor igen jók az idegeid, meg nem vagy egy izgulós fajta Megtaláltam amúgy a jövö barátok közt sztárokat: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ha kell valakinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Megtaláltam amúgy a jövö barátok közt sztárokat: :lol: Naggyon komoly! Amikor odahajolt, azt hittem itt az új Hoffer Pisti, vagy ki. :lol: Átélésből ötös. Ahogy eldarálta, hogy apja alkoholista, könny szökött a szemembe, és meghúztam a Tastól kapott osztrák sörömet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Anti, nem te vagy a kamera másik végén? :lol: Itt is van egy jó része... :lol: :lol: :D klikk-katt somavabicccs...:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Itt is van egy jó része... :lol: :lol: :lol: klikk-katt somavabicccs...:-D Anti! Ilyen takarítóbébik nem dolgoznak nálatok? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 fáziskésésben vok nézzétek el pls... kszráj(ahogy Pehi akarta kimondani angolul :lol: :lol: :lol: ) ez a Blitz mix 6almas vhol már hallottam :D "Autós próbálkozások terén" ma egy A6 talált be(lehet 1.9tdi volt csak) hogy majd ő jobbról előz mert elékanyarodott egy szakadt kadett,aztán feladta és jött a szar út ahol kb 30-al mentem, szegény nem anyázott :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ezt lessétek meg nem vagyok rajongója ezeknek a filmeknek, de az evo nagyon komoly benne, főleg a végén a Dodge Charger hangja a gagyi kompresszorral :lol: :lol: :D Jövő nyárra várható és ez maga után vonja az új tuning kultúrát a CS-n :D :D :D Loree hol van ebben evo? :lol: Nekem a végén a charger-nél sem klappol vmi.De szerintem meg fogom nézni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Egy GSI-s sem ment végig...Kivéve csokit...de ő nem is 100-as... :lol: :lol: :D :lol: Szerinted én mivel mentem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ....Hajni kilopta Gepárd Pista és Kacseró kulcsát is, hogy ne menjenek haza, és a legkézzelfekvőbb helyre dugta. :lol: Nem Gepárd kulcsa volt, hanem Tomié... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: Szerinted én mivel mentem? :D :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Na legalább neked tetszik :lol: majd kivi leszek Futó kolégára is :lol: Nekemis teccik kircsi! (Csak már kezdett kimenni a fejemből hogy is there anyone out there who can hear me...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Itt a lehetőség megint. Igaz csütörtökön 350- ért került fel, de most hirtelen értéknövekesdésen esett át, és már 450 .. :lol: Lehet köze van hozzá, hogy tegnap hivtak késő este, és mondták, hogy látták, a mamutnál.....le volt robbanva, és épp szerelgették ... lehet olyan jól sikerült a padkaszéli gyorsszervíz, hogy megér már ennyit ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Itt a lehetőség megint. Igaz csütörtökön 350- ért került fel, de most hirtelen értéknövekesdésen esett át, és már 450 .. :lol: Lehet köze van hozzá, hogy tegnap hivtak késő este, és mondták, hogy látták, a mamutnál.....le volt robbanva, és épp szerelgették ... lehet olyan jól sikerült a padkaszéli gyorsszervíz, hogy megér már ennyit ... :D Vagy épp a turbót szúrták bele... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Vagy épp a turbót szúrták bele... :lol: :lol: :lol: 10-es kulcsal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Itt a lehetőség megint. Igaz csütörtökön 350- ért került fel, de most hirtelen értéknövekesdésen esett át, és már 450 .. :D Lehet köze van hozzá, hogy tegnap hivtak késő este, és mondták, hogy látták, a mamutnál.....le volt robbanva, és épp szerelgették ... lehet olyan jól sikerült a padkaszéli gyorsszervíz, hogy megér már ennyit ... :D Néztem a használtautón....de nem akartam szólni neked, iszonyat kókler arcnál lehet szegény,ezt is jól mutatja a hátsó ajtón lévő MATYI felirat :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Néztem a használtautón....de nem akartam szólni neked, iszonyat kókler arcnál lehet szegény,ezt is jól mutatja a hátsó ajtón lévő MATYI felirat :D :lol: :lol: :D :D RATYI MATYI! :D Amúgy salynáloma kadit , az ilyeneknek kecske valo nem autó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Néztem a használtautón....de nem akartam szólni neked, iszonyat kókler arcnál lehet szegény,ezt is jól mutatja a hátsó ajtón lévő MATYI felirat :D :lol: :lol: :lol: :D itt a lehetőség Robi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Boldog Születésnapot Köcsög Kadettes, Kabriós Pehi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Boldog Születésnapot Köcsög Kadettes, Kabriós Pehi :lol: :D :lol: Jajajajajaaaaaaaa...hátha kap Szülinapjára egy normális autót, aminek van teteje is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Jajajajajaaaaaaaa...hátha kap Szülinapjára egy normális autót, aminek van teteje is... :lol: vagy ami nem kadett :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 itt a lehetőség Robi ! ááá nemvagyokénmilliomos :lol: télre ugyanúgy sajnálnám :lol: Boldog szülinapot Pittinger! akkor 1re gyere... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ááá nemvagyokénmilliomos :lol: télre ugyanúgy sajnálnám :lol: Boldog szülinapot Pittinger! akkor 1re gyere... :lol: egyremegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 RATYI MATYI! :lol: Amúgy salynáloma kadit , az ilyeneknek kecske valo nem autó! :lol: azaz! de az is lehet,hogy még Davey ragasztotta fel,valami titkos szerelem kapcsán amiről semmit nem tudunk :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts