Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 azé a tesóba is adnak érdekes piákat hiába az is bót. néha átragasszák a matricát a fagyálóról a pálinkára. Még árban is eggyezik :D Az igen.... regelre meg nemtod mibajod van ha egyáltalán felébredsz! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Naaaaaaaaaaaaaaa azért, tőlem távolálló magatartásforma lett volna a fogyasztása :D :D :D Sok vót ? De hova lett ? :lol: Hát a pálesz bontatlan volt , de EGS-tekre! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 De hova lett ? :lol: Sajnos nem hozzánk hoztad... Habár én nem ittam töményet... :lol: :lol: :D ->jajjj...ezen mekkorát röhögtünk a csehóban...emléxel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Sok vót ? De hova lett ? :lol: Fél littyós üveg bontatlanul Hajniék hűtőjébe került. Ugyanebben az állapotban távozott is vasárnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hát a pálesz bontatlan volt , de EGS-tekre! :lol: :lol: :lol: :D Azért remélem nem önötte bele a Senibe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Piiistának is be kellett venni elötte egy nyugtatót... :lol: :lol: Pista nyugtatót? Úristen! Hová fajul a világ????? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 A gyógyszer után... :D :D Saridon sokkal korábban volt. Küldönben is, azzal még repülőt is lehet vezetni :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Saridon sokkal korábban volt. Küldönben is, azzal még repülőt is lehet vezetni :lol: :lol: :lol: :D Ezzel etetik az arabokat is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Saridon sokkal korábban volt. Küldönben is, azzal még repülőt is lehet vezetni :lol: :lol: :lol: :D Szal a Demalgont pálesszal vetted be??? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azért remélem nem önötte bele a Senibe... :lol: :lol: :lol: :D Csaknem... mondjuk lehet másra nem lett volna jó! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Fél littyós üveg bontatlanul Hajniék hűtőjébe került. Ugyanebben az állapotban távozott is vasárnap. :lol: Na tessék, meg is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azért remélem nem önötte bele a Senibe... :lol: az önötte mit jelent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Na tessék, meg is van :lol: Tudjuk nem kell kereseni...mert meglesz minden magától...igaz Mr Slusszkúúúcsmájszter? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Na tessék, meg is van :lol: Hát, akkor még megvolt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Xray eza blitzes zene naon jó. Fúl autópályán csapatós. Nem mintha én tennék ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Xray eza blitzes zene naon jó. Fúl autópályán csapatós. Nem mintha én tennék ilyet Na legalább neked tetszik :lol: majd kivi leszek Futó kolégára is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 igaz Mr Slusszkúúúcsmájszter? :lol: Mr? Láttad volna Mrs Slusszkúúúcsmájsztert! Hajni kilopta Gepárd Pista és Kacseró kulcsát is, hogy ne menjenek haza, és a legkézzelfekvőbb helyre dugta. :lol: Senki sem merte onnan kivenni, mert Mr Manta Laci árgus szemekkel figyelt. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Szal a Demalgont pálesszal vetted be??? :lol: :lol: :lol: :D Nem iszom pálinkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 az önötte mit jelent? :lol: :D nem jártál még Szegedn Öcsém??? - Anyuka hova lött a levösöm?? - Én ugyan nöm láttam édös fiam... - De pödig szerintöm "ÖNÖTTE" mög... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :D nem jártál még Szegedn Öcsém??? - Anyuka hova lött a levösöm?? - Én ugyan nöm láttam édös fiam... - De pödig szerintöm "ÖNÖTTE" mög... :D :D Hol a SZÖG? MÖGÖTTED! Dehogy ÖTTEM MÖG! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem iszom pálinkát :lol: Jóvan na elhiszem én :lol: Csak bort és abból is a finomat ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Tudjuk nem kell kereseni...mert meglesz minden magától...igaz Mr Slusszkúúúcsmájszter? :lol: És lőn, egy helytálló kinyilatkoztatás :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Anti, nem te vagy a kamera másik végén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Anti, nem te vagy a kamera másik végén? :lol: Nagyon coool...volt már ilyenben is részem...csak izraeli verzióban... :lol: :lol: Ukránnal csak baseballütős móka volt...ja meg késes is...de az a qrva nyakánál volt...így nem izgultam annyira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mégis csak egyszerűbb volt lefelé kiengedni futóművestől! :lol: http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_8e6...0f956b64949.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_01b...cfe7174eb5f.jpg hehe akkor kapom lassan a turbositani valo blokkomat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts