Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ... még ha lett volna kézifékem akkor sem mentem volna fel ... Mondjuk heggesztett alvázzal át sem mentél volna a gépátvételen... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ja és abból is 3 tőcsavar hiányzott! :lol: :lol: de tényleg egy állat KOJAK! :lol: :D :D szerintem kojak ezért is nem vesz jobb állapotban lévő kadettot mert tudja hogy úgyis szétdikházza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mondjuk heggesztett alvázzal át sem mentél volna a gépátvételen... :lol: :lol: :lol: :D :D :D na igen micsinálok ha elhajlik a kanyarba az A oszlop és kiesik a 2 részes üveg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ja és abból is 3 tőcsavar hiányzott! :lol: :lol: de tényleg egy állat KOJAK! :lol: :D :D Tegyük hozzá, hogy a szó legszebb értelmében! Ja, és kösz mindenkinek, aki jött tolni! Az volt a legnagyobb show, amikor végigtoltuk a pályán, mert eldurrant a vízcsöve. És ajánlom mindenkinek, hogy menyjen egy kört Kojakkal. Sokat lehet tőle tanulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: :lol: :lol: na igen micsinálok ha elhajlik a kanyarba az A oszlop és kiesik a 2 részes üveg :D :D :D Kojak befonta volna a szakállát, hogy jobbat villantasz mint őőőő... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Az volt a legnagyobb show, amikor végigtoltuk a pályán, mert eldurrant a vízcsöve. Mekkorát pereceltél majdnem...Azt hittem megfejeled a lököst... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Tegyük hozzá, hogy a szó legszebb értelmében! Ja, és kösz mindenkinek, aki jött tolni! Az volt a legnagyobb show, amikor végigtoltuk a pályán, mert eldurrant a vízcsöve. És ajánlom mindenkinek, hogy menyjen egy kört Kojakkal. Sokat lehet tőle tanulni. tudod hogy csak jóértelemben értettük, én örülök hogy van aki válalja azt hogy iylet tesza kocsival hogy pl én jólérezzem magam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mekkorát pereceltél majdnem...Azt hittem megfejeled a lököst... :lol: :lol: Ööööö.... Ezt a részt eltemette a feledés jótékony homálya (és Laci pálinkája :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Kojak befonta volna a szakállát, hogy jobbat villantasz mint őőőő... :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Mondjuk én pénteken be is fontam neki...a szakállát... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mondjuk Kriszta mondta,,, Na drágám a pálinkából nemiszol.... Píísta lenyúlta! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hozzáteszem annyira hiányzott volna a pálinka pénteken mint Loreenak a 2 Jéger! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ööööö.... Ezt a részt eltemette a feledés jótékony homálya (és Laci pálinkája :lol:) Te.... barack pálesz volt?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hozzáteszem annyira hiányzott volna a pálinka pénteken mint Loreenak a 2 Jéger! :lol: :lol: :lol: Mentél volna "ásítani", fogmosás, aztán alvás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mentél volna "ásítani", fogmosás, aztán alvás... :lol: kb,,, :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mondjuk Kriszta mondta,,, Na drágám a pálinkából nemiszol.... Píísta lenyúlta! :lol: :lol: :D :D Tényleg ? Ittam pálinkát ? :D :D Mikor ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Te.... barack pálesz volt?? :lol: :lol: Nem te Laci, hanem Mr Manta féle bóléról beszélek. :lol: A barackhoz hozzá se mertünk nyúlni. Az valami Péter Pál féle borzalom volt. Ez valami házi bólé volt. Sörrel vegyítve megvolt az agyhalál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Tényleg ? Ittam pálinkát ? :D :D Mikor ? :lol: Nem ittad vitted..... :lol: Sörrel együtt! :lol: De nem azé mondtam ne érts félre,,,, :D :D Amikor Hajniékhoz csalogattál minket inni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem te Laci, hanem Mr Manta féle bóléról beszélek. :D A barackhoz hozzá se mertünk nyúlni. Az valami Péter Pál féle borzalom volt. Ez valami házi bólé volt. Sörrel vegyítve megvolt az agyhalál. :D Az bóti volt..... mert anyóstól elfelejtettem elhozni a 4 éves házi vegyest azt improvizálni kelett a Penny be! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Tényleg ? Ittam pálinkát ? :lol: :lol: Mikor ? :lol: A gyógyszer után... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Az bóti volt..... mert anyóstól elfelejtettem elhozni a 4 éves házi vegyest azt improvizálni kelett a Penny be! :lol: :lol: :lol: Akkor lehet azzal szemeztünk szombaton a hűtőben, amikor elfogyott a házi. De nem voltunk elég bátrak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Az bóti volt..... mert anyóstól elfelejtettem elhozni a 4 éves házi vegyest azt improvizálni kelett a Penny be! :lol: :lol: :lol: azé a tesóba is adnak érdekes piákat hiába az is bót. néha átragasszák a matricát a fagyálóról a pálinkára. Még árban is eggyezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Akkor lehet azzal szemeztünk szombaton a hűtőben, amikor elfogyott a házi. De nem voltunk elég bátrak. :lol: Az 4 emberes tudod ... 3 lefog 1 meg megitatja veled! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem ittad vitted..... :lol: Sörrel együtt! :lol: De nem azé mondtam ne érts félre,,,, :D :D Amikor Hajniékhoz csalogattál minket inni! :D Naaaaaaaaaaaaaaa azért, tőlem távolálló magatartásforma lett volna a fogyasztása :D :D :D Sok vót ? De hova lett ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Akkor lehet azzal szemeztünk szombaton a hűtőben, amikor elfogyott a házi. De nem voltunk elég bátrak. :lol: Piiistának is be kellett venni elötte egy nyugtatót... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts