Demó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Aha és amikor a mostani pirosból vettük ki az 1.6-ot,akkor ki mondta,hogy vegyük le a váltót? :lol: Épp ezért hagytam ki a felsorolásból a Corsát. Ott bölcső hiányában sokkal egyszerűbb az ilyen művelet. :lol: Mondjuk kanyarban megint nem lenne hülyeség egy bölcső. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ha be tud menni a kertbe és a garázs falain áthatolva lezúzza a GTE elejét akkor vagy egyből meghal vagy csak akkor amikor Teve felkel a zajra és megnézi ki jött be a kertjébe. Ami pedig a 8ezerért max LIP gátlós beszólásodat illeti: http://www.vatera.hu/lengescsillapito_sach...n_88185939.html Kössz 1kuty :lol: bármilyen hihetetlen de nem arról volt szó hogy neki is úgy akarták lezúzni az elejét hogy bent állt a garázsba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ezt a szart kár volt felrakni...az utolsó kört...azt mutasd Szomsziiiiiiiiii... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hupszzzzzzzzzzz....Sokezer... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hupszzzzzzzzzzz....Sokezer... :lol: :D Most... :D :D :D Page...3400...Nyomtasd kiii... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ezt a szart kár volt felrakni...az utolsó kört...azt mutasd Szomsziiiiiiiiii... :lol: :lol: :lol: mondjuk amin a seat van azt alapból kár feltenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 mondjuk amin a seat van azt alapból kár feltenni :lol: A Seatos legalább odaállt...nem rinyált...hogy beég, meg nem tud kanyarban menni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 A Seatos legalább odaállt...nem rinyált...hogy beég, meg nem tud kanyarban menni.. :lol: hát jah... régiautó nemgyorsvonat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 hát jah... régiautó nemgyorsvonat Egy nagyszájú GSI-s sem ment végig...Kivéve csokit...de ő nem is 100-as... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 mondjuk amin a seat van azt alapból kár feltenni :D Látom megy a szuri! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Egy nagyszájú GSI-s sem ment végig...Kivéve csokit...de ő nem is 100-as... :lol: :lol: :D meg neki van másik autója is amúgy ez az egy videó ami tőlem telt, lusta voltam. Különbenis ha van fent video az a baj ha nincs akkor meg az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Látom megy a szuri! :lol: :lol: :lol: Se ivás se buli se tánc...szerintem ők voltak a kempinges luvnya beépített emberei... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 meg neki van másik autója is amúgy ez az egy videó ami tőlem telt, lusta voltam. Különbenis ha van fent video az a baj ha nincs akkor meg az. :lol: Rajtad kívül szinte mindenkinek van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Se ivás se buli se tánc...szerintem ők voltak a kempinges luvnya beépített emberei... :lol: :lol: :D Csaknem :lol: :D :D :D Amúgy én mindegyik autót sajnáltam még a Kojakét is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Csaknem :lol: :lol: :lol: :D Amúgy én mindegyik autót sajnáltam még a Kojakét is! :D Én nem adtam többet mint Lanti bármelyik hétköznap délután... csak ő most meg betojt...Kojak meg egy állat...erre csinálta...még 3-asban is egyhelyben állt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Se ivás se buli se tánc...szerintem ők voltak a kempinges luvnya beépített emberei... :lol: :lol: :lol: igen végülis péntek este lehet mi voltunk fent a legtovább és kevés piával is elökörködtünk 3ig. Szombaton csak 2ig de a rendőrökig fent voltunk Dinyvel és mint jó szomszéd figyeltük az eseményeket az balakból, és szurkoltunk Hajninak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 igen végülis péntek este lehet mi voltunk fent a legtovább és kevés piával is elökörködtünk 3ig. Szombaton csak 2ig de a rendőrökig fent voltunk Dinyvel és mint jó szomszéd figyeltük az eseményeket az balakból, és szurkoltunk Hajninak :lol: Hát akkor azért elszomorítalak, hogy pénteken fél 6-ig szombaton fél 7-ig nyomtuk az igát... :lol: :lol: A kevés piával viszont tuti ti nyertetek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Én nem adtam többet mint Lanti bármelyik hétköznap délután... csak ő most meg betojt...Kojak meg egy állat...erre csinálta...még 3-asban is egyhelyben állt... :lol: :lol: :lol: Lehet szarvolt benne a difi! vagy csuszott Kojak kuplungja! A gumit meg a Sanyi bökte ki az utastérből! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Én nem adtam többet mint Lanti bármelyik hétköznap délután... Nem akarom a Lantit védeni, még ha lett volna kézifékem akkor sem mentem volna fel a nem kevés salak vagy mifene miatt. Ott azért forgolodni igencsak többet kap egy fényezés mint mondjuk bármikor is gyorsulni. Ráadásul az egyik kanyarban egy akkora juk volt hogy belefért egy tank. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Lehet szarvolt benne a difi! vagy csuszoitt Kojak kuplungja! A gumit meg a Sanyi bökte ki az utastérből! :lol: :lol: :lol: Valszeg, mert a kipu is kifujt...azon a 20 centis csonkon ami rajta volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem akarom a Lantit védeni, még ha lett volna kézifékem akkor sem mentem volna fel a nem kevés salak vagy mifene miatt. Ott azért forgolodni igencsak többet kap egy fényezés mint mondjuk bármikor is gyorsulni. Ráadásul az egyik kanyarban egy akkora juk volt hogy belefért egy tank. Azt a lukat kellet pont kikerülni...ki is lehetett, úgy volt felrakva a pálya is... Lantinak meg tényleg vigyázni kell a fényezésére... :lol: :lol: ...de az enyimen sem lett egy árva karc sem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hát akkor azért elszomorítalak, hogy pénteken fél 6-ig szombaton fél 7-ig nyomtuk az igát... :lol: :lol: A kevés piával viszont tuti ti nyertetek... :D :D :D hát akko jól birod az hótziher. Én olyan fáradt voltam már csütörtökre hogy sajna péntek reggelre sem sikerült kipihennem magam így kb 30%-on voltam egész hétvégén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Valszeg, mert a kipu is kifujt...azon a 20 centis csonkon ami rajta volt... :lol: ja és abból is 3 tőcsavar hiányzott! :lol: :lol: de tényleg egy állat KOJAK! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azt a lukat kellet pont kikerülni...ki is lehetett, úgy volt felrakva a pálya is... Lantinak meg tényleg vigyázni kell a fényezésére... :lol: :lol: ...de az enyimen sem lett egy árva karc sem... :lol: akkoris én 3 dolog miatt nem mentem csak fel: 1. kavicshegy 2.LYuk 3.kézifékhiány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts