aztec Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 hát jah mondjuk kicsit furi volt,h úgy indított emberünk,h bal elsőből hiányzik 1 kisebb darab :( most a mocitetőn agyalok de nagyon 1.a Te féle verziód - mint tudjuk vannak kockázatai.... 2. építek 1et :lol: de vmi jófajtát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Amúgy elnéztem amíg készülgetett a géptetőm, hát nem egy nehéz munka ha megvan hozzá a minta hogy mit kell megcsinálni.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 tell me Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július16, 2005 Megoszt Elküldve Július16, 2005 Velkám evribádi, ájem bekk from nyaralás, azér voltam eddig ilyen csöndbe'! Szóval indul újra a "találjuk meg hol kontaktos a gsi" projekt... Aztec, bocs, de nem akarok kétszáz oldalt visszaolvasni, van felesleges tanksapkád? UI: Krakkói élmény: a busz nem tudott befordulni a vár előtti parkolóba, mert valaki kilógósan parkolt. Egy gsi volt? Na ennyit rólunk :( Mondjuk szeretett astrám köszönhetett volna, amikor hazaértem, de csak nagy csöndben álldogállt tovább a sötétben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Mornin' cartársak! Béla jah van :wink: Tegnap megint ment a hekkelés és sajnos még mindig vannak kisebb nagyobb javítanivaló szituációk, azaz ahogy a migweben mondanák: how bad is my rust :( ezen a képen pl alig láccik, hogy shima astra popót kapott mikor cserézve lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Nyugi nekem is kettőből van az A oszlop... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Nyugi nekem is kettőből van az A oszlop... :roll: nyugodt vagyok barétom ezzel nincs is gond hiszen nemrég jöttünk bekk velencéről és még nagyban mejenaz 1. KV és kómaközpont :( csak annyi zavargat, hogy ezek a foltozgatások során yengül az anyag és pár év múlva kezdhetem elölről az egészet, vagy szerezhetek new kasznit :roll: mondjuk asse lesz nagy tragédia, akkor legalább tényleg beteljesül az autóépítéses álmom és olyan kasznit csinálok, hogy csak nahhh 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Jah meg kész a kárpit, elég jól sikerült... :wink: Nagyon tutkó ragyasztót sikerült szerezni, ha kell szólj azt veszek neked is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 @nti ilyeneken ne is filózz vedd meg plz és szólj mikor meetin ezügyben! milyen ragacs? képek? mikor csináltátok? majd oszd meg velem plz a technológiát, mert nézegettem az első kárpitoknál pl sux lesz kivenni a felső részét, mert hátul van 1 baszott nagy műanyag hátfal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Vannak képem a telón, majd feltöltöm, de élőben azért jobban látszanak ám a dolgok... :wink: Amire gondolsz, azt le kell olvasztgatni vagy fúrni egyenként... :roll: Legalábbis mi Piiistával így csináltuk... ...hajnali 3 kor nekiálltunk fúrni a szállodában... :( ..reggel meg ásítoztak a vendégek... A leszedés nem bonyolult, a négy kárpit kb 1 órát vett igénybe hogy teljesen szétjöjjenek... A kárpitozást magát kb 3 óra alatt sikerült abszolválni, az általad emliített műanyag hátfal visszaolvasztásával... Még hátra van a maradék kb 100 patent visszarögzítése...mondjuk ezt még nem tom hogy oldom meg...valszeg vlami csavar verzió lesz a megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 perselyezd pl vagy csavar s alátét sztem az is megfogja :idea: pont ezt néztem.... és nem a műanyag patentokkal van a gond, hanem azzal a baszott nagy lappal, de majd jobban megszemlélem... milyen ragasztót szereztél amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Az a lap nem gond hidd el... elmentünk Piiistával ide: Van több mint 8000 ragsztójuk, pl ők a BMW gyárnak a gyári beszállítói kárpitragasztók terén... A góréval beszéltünk, és amit adott az egy speckó ragacs (spray kivitel) jópofa nagyon, és pont erre van... Le sem kell szedni a régit, arra kell ragasztani! :wink: Azt mondta 1 verdát meg lehet csinálni kb 1 flakonnal, ez valami 1500-1800 volt nem emléxem pontosan... Én kettőt vettem de nem is baj, mert nekem 1 nem lett elég... Mi van a persellye????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Hozol nekem ish ha megkérlek? Vagy menjünk el 1ütt :( mármint a boltba :wink: vagy ha már nem kő a másik add má oda az elektromos moci burkolatával 1ütt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Sokba lesz ez nekem brada, mint nekem a géptető... :wink: :( Én holnap lécelek Balcsira, szóval 1 hétig ki kell bírnod ezen felszerlések nélkül... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 oksa brúder megvan beszélve most megy a kattogás mocitető ügyben :roll: azt meg ne vágd a fejemhez, nem volt kötelező megvenni sőőőőt mondottam is h van reája vevő, neeeem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Isten ments, hogy a fejedhez vágjam, honnan szerezzek akkor szerezhetek megint egy újat... :roll: Amúgy ez a terv... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 szép lesz nekem is has ON LOW :( itt a projekt, csak nekem nem lesz toldás me nem akarok műanyagoshoz járni minden 7en nekem a hütőmaszk felül tömör lészen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 ennek meg jó h nincs naon focus feelingje :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 Én holnap lécelek Balcsira, szóval 1 hétig ki kell bírnod ezen felszerlések nélkül... :wink: hééé el ne tünj már amig nem jön meg az a sz@r :shock: :shock: 22.-én délután (legalábbis terveim szerint) tűzök le a Balcsira és már teszteltem volna :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Redi mit csináltál meg eddig? bazs Te meg híjjá majd fel már keresgettelek párX h ad1 mi lészen du és mikot meet ad2 ebaj ügyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Redi mit csináltál meg eddig? :shock: öööö mármint mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 nah ájm bekk a halidéjról! 8) mizu itthon??? vmi fejlemény autóépítők?? láttam benzinár suxxxx..... :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 azt h mire gondolok azt hagyjuk. Most voltam egy partnercégnél megbeszélni ill fixálni dolgokat, vezérigNŐ össze meg vissza fogdosott :( nu on hogy pontosan miket cseréztél és miket fogsz? Szilárd nincsenek új képek a vasról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Láttam egy nagyon szép fehér magyar rendszámos GSI-t prágában. Ha jól emlékszem HYU-xxx volt a rendszáma. Közületek vki. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 még nincsenek új képeim, mert fényezőnél van a vas, de elvileg holnap kész! aztán mostmár megkellene csinálnom a csomitartónyitást... ui: ja nem is meséltem, hogy kb 3 hete kaptam egy frankó defektet (bal első) a 6os úton a vadi új kb 500km-t futott gummával no és persze MOon nem lehet sehol ilyen gumit kapni, úgyhogy rendelhettem 1 újat a németektől, ami már meg is jött és MO-ra küldéssel is többb mint 10-el olcsóbb volt, mint a T1S a MOi képviseletnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts