Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ti hogy szoktátok kivenni a motort? Nézegettem ma, és ha leszedem a nyulványokat, futóművet megbontom, és alulra kiengedem egy az egybe váltóval együtt! és ugyanígy vissza a másikat, mert fölfelé elképzelhetetlennek tűnik, lehúzni a váltóról nincs annyi hely.. én biza régimodian felfele szoktam ... :lol: és még az F28 melett is kifér ... le kell venni a szijtárcsát ... az olajhütö adaptert ... hosszborbadszijnal a feszitögörgötartoval 1üt szervopumpát .... azt jön is kifele csak a valtot meg kell emelni ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 én biza régimodian felfele szoktam ... :lol: és még az F28 melett is kifér ... le kell venni a szijtárcsát ... az olajhütö adaptert ... hosszborbadszijnal a feszitögörgötartoval 1üt szervopumpát .... azt jön is kifele csak a valtot meg kell emelni ennyi azt ugye tudod hogy te egy DIS es mocit raksz be .... és neked régi van most ugye ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 azt ugye tudod hogy te egy DIS es mocit raksz be .... és neked régi van most ugye ?? Most is DIS-es mocija van........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Most is DIS-es mocija van........ azt nem tuuuuutam ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Most is DIS-es mocija van........ Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 én biza régimodian felfele szoktam ... :lol: és még az F28 melett is kifér ... le kell venni a szijtárcsát ... az olajhütö adaptert ... hosszborbadszijnal a feszitögörgötartoval 1üt szervopumpát .... azt jön is kifele csak a valtot meg kell emelni ennyi Aha, hát elgondolkodtató, akkor elég megtámasztani a váltót alulról, na majd meglátom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Igen! oké .. szerencséd mert az uj féle vezérlés mellé nem lehet felrakni a hosszbordasszijas generátort meg szervo szivattyut meg a bakot ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Aha, hát elgondolkodtató, akkor elég megtámasztani a váltót alulról, na majd meglátom nem támasztani brutálisan megemelni amit a bak enged :lol: és kicsit féloldalasan kell felfogatni az emelöre a vezérlés része legyen a mocinak kicsit feljebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 nem támasztani brutálisan megemelni amit a bak enged :lol: és kicsit féloldalasan kell felfogatni az emelöre a vezérlés része legyen a mocinak kicsit feljebb Aha mondjuk a kiszedés az talán megoldódik, de a betétele gondolom szopósabb, rátolni a nyelestengelyre stb.. vagy nem vészes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Aha mondjuk a kiszedés az talán megoldódik, de a betétele gondolom szopósabb, rátolni a nyelestengelyre stb.. vagy nem vészes? nyelestengelyre no az a legkissebb problem ha ott tartassz akkor már séta galopp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Anti hogy tetszik a dugom ??? szerintem übereli a tied :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 ilyen ha egy injector be szarik .. ugyanis kiderült hogy ez volt a hiba .... Milyen spricni volt ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Dzsoni ez igazán nem volt szép tőled, Te is meg fogsz öregedni egyszer :lol: Noigen, evaaaaan :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Milyen spricni volt ez? Z20LEH Kék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Köszi Lanti ha kihozod, egyszerűbb mint egyesével letölteni. Mivel a héten van időm pénteken elvinném az Astrát futómű átvizsgálásra, mondják má meg miket kéne cserélni. A kérdés csak az hogy hova? Olyan szerelő kéne aki normálisan átnézi és nem kezdi azzal hogy jaj de le van ültetve ez így nem jó és minek nekem ilyen stb. Persze ha jó árat mondana a felújításra akkor ott is hagynám had csinálja meg. Tud valaki ilyen helyet Bp.-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Köszi Lanti ha kihozod, egyszerűbb mint egyesével letölteni. Mivel a héten van időm pénteken elvinném az Astrát futómű átvizsgálásra, mondják má meg miket kéne cserélni. A kérdés csak az hogy hova? Olyan szerelő kéne aki normálisan átnézi és nem kezdi azzal hogy jaj de le van ültetve ez így nem jó és minek nekem ilyen stb. Persze ha jó árat mondana a felújításra akkor ott is hagynám had csinálja meg. Tud valaki ilyen helyet Bp.-n? mösziő! Zádor u. 6. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ti hogy szoktátok kivenni a motort? Nézegettem ma, és ha leszedem a nyulványokat, futóművet megbontom, és alulra kiengedem egy az egybe váltóval együtt! és ugyanígy vissza a másikat, mert fölfelé elképzelhetetlennek tűnik, lehúzni a váltóról nincs annyi hely.. Mi már meguntuk az állandó szívást és Astrában, Calibrában, Vectrában, Kadettban mindig csak váltóstól vesszük ki és tesszük be a motort. Sokkal kisebb szívás, mint szórakozni a váltóval. még az MV6-ot is váltóstól lógattuk be a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Mi már meguntuk az állandó szívást és Astrában, Calibrában, Vectrában, Kadettban mindig csak váltóstól vesszük ki és tesszük be a motort. Sokkal kisebb szívás, mint szórakozni a váltóval. még az MV6-ot is váltóstól lógattuk be a helyére. ahham és felülröl c20let +f28 ? nézegetném egy ideig még bepaszirozzátok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 ahham és felülröl c20let +f28 ? nézegetném egy ideig még bepaszirozzátok :lol: :lol: Olyant még nem csináltunk. :D :lol: De F16, F18, F20-al szerintem egyszerűbb egyben. Sőt, Caliból simán kijött a C25XE F25-el, klímával, mindennel, pedig az a váltó sem sokkal kisebb, mint az F28. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 a gyertya lemaradt pedig legalabb annyira szép mint maga a dugó :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Hát nem szép látvány... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 a gyertya lemaradt pedig legalabb annyira szép mint maga a dugó :lol: :lol: :D http://web.interware.hu/sonique/A20080825435.JPG http://web.interware.hu/sonique/A20080825439.JPG http://web.interware.hu/sonique/A20080825440.JPG hát hasonló volt nekem is a gyertya az előző 1.3s motorkódu csúcsjárgányomban :lol: gyertya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 mösziő! Zádor u. 6. ? Lehet hülye kérdés mivel én teszem fel de a neve a cégnek mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 hát hasonló volt nekem is a gyertya az előző 1.3s motorkódu csúcsjárgányomban :lol: gyertya hat ez legalabb 1 darabban van ... az enyemböl nem sok maradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Lehet hülye kérdés mivel én teszem fel de a neve a cégnek mi? Alul is megtalálod a kicsi bannerek közt. Strohm kft. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts