Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Fel sem tűnt, hogy ez a Darké lehet.....azon volt vonóhorog, nem?

ez asszem a Bécsi úton van a shell kút előtt...

nem Darké, az övé nem is magyar származású...

Elküldve

no szétboritottam a lettet hááááát..................

ilyen ha egy injector be szarik .. ugyanis kiderült hogy ez volt a hiba ....

a többi dugo makulátlan ....

ez viszot csak kalapáccsal jött ki

a képek magukért beszélnek ...

Made by Wössner :lol:

A20080825426.JPG

A20080825427.JPG

A20080825428.JPG

A20080825429.JPG

A20080825430.JPG

Elküldve
mégse sikerült annyira jól a chip irás? :lol:

Semmi köze a chip-nek hozzá :lol: Azóta kolótyol a dugó hidegen mióta elhajtogattam a kipufogószelepet az össeset, de azt meséltem mikor megvettem rá egy hétre 3. végén nem négybe ment hanem kettőbe, az már 4-5 hónapja volt, szóval azóta van ez a bibi, ha bemelegszik most is hibátlan és megy mint állat :lol: de ha már van egy másik motorom beledobom, ráadásul fiatalabb is 2 évvel :D

Elküldve
Semmi köze a chip-nek hozzá :lol: Azóta kolótyol a dugó hidegen mióta elhajtogattam a kipufogószelepet az össeset, de azt meséltem mikor megvettem rá egy hétre 3. végén nem négybe ment hanem kettőbe, az már 4-5 hónapja volt, szóval azóta van ez a bibi, ha bemelegszik most is hibátlan és megy mint állat :lol: de ha már van egy másik motorom beledobom, ráadásul fiatalabb is 2 évvel :lol:

azt hittem eladtad az XE-t.

Elküldve
nem roncsolta csak felkenödött ami elolvadt ....

Azt viszont le lehet szedni gondolom gond nélkül, ha igen akkor ég szerencséd is volt, egy dugó csere és goo :lol:

Elküldve
Azt viszont le lehet szedni gondolom gond nélkül, ha igen akkor ég szerencséd is volt, egy dugó csere és goo :lol:

igy van, ne szórakozz holmi XE-kkel :lol:

Elküldve
Semmi köze a chip-nek hozzá :lol: Azóta kolótyol a dugó hidegen mióta elhajtogattam a kipufogószelepet az össeset, de azt meséltem mikor megvettem rá egy hétre 3. végén nem négybe ment hanem kettőbe, az már 4-5 hónapja volt, szóval azóta van ez a bibi, ha bemelegszik most is hibátlan és megy mint állat :lol: de ha már van egy másik motorom beledobom, ráadásul fiatalabb is 2 évvel :lol:

akkor az biza nem dugo hanem csapszeg mert jol megütötted

Elküldve

de a csavarhuzo és a csiszolo papir nem tett jot neki ....

a blokk kuka már szét is van szedve teljesen ....

Elküldve
akkor az biza nem dugo hanem csapszeg mert jol megütötted

Az is benne van a pakliban, ezért is nem húzom szét, nincs pénzem gyűrűsorra, csapágysorra, kartertömítés, stb.. inkább belerakom a másik mocit, ezt az eredetit meg szétkapom megnézem van e értelme vele foglalkozni, nem e hordós a henger, ha nem akkor azt felújítom, meggyűrűzöm, csapágyazom, nyugvócsapágy, minden tömítés rendberakom és majd visszakerül ha kész lesz egyszer, addig meg muzsikál a másik :lol:

Elküldve
de a csavarhuzo és a csiszolo papir nem tett jot neki ....

a blokk kuka már szét is van szedve teljesen ....

Hát az kár, fúrni meg szinte teljesen értelmetlen gondolom, nem hallottam még fúrt motort ami bírt volna 20 ezret :lol: lefúrják róla azt a kemény réteget és aztán iszonyatosan kopik. Akkor neked csak egy blokk kéne csupaszon meg egy dugó.

Elküldve
Hát az kár, fúrni meg szinte teljesen értelmetlen gondolom, nem hallottam még fúrt motort ami bírt volna 20 ezret :lol: lefúrják róla azt a kemény réteget és aztán iszonyatosan kopik. Akkor neked csak egy blokk kéne csupaszon meg egy dugó.

nincs baj a furással ugyanis ezek szürke öntévenyek a hengerfal nincs kezelve .. ezért lehet krom gyürüt hasznalni a c20let gyári az ....

nekem a wössneren chrome molybdenum gyürü volt ez kicsivel jobb ...

a blokkot köszönöm elfogadom ha valoban nem lessz rá szükséged

Elküldve

Ti hogy szoktátok kivenni a motort? Nézegettem ma, és ha leszedem a nyulványokat, futóművet megbontom, és alulra kiengedem egy az egybe váltóval együtt! és ugyanígy vissza a másikat, mert fölfelé elképzelhetetlennek tűnik, lehúzni a váltóról nincs annyi hely..

Elküldve
nincs baj a furással ugyanis ezek szürke öntévenyek a hengerfal nincs kezelve .. ezért lehet krom gyürüt hasznalni a c20let gyári az ....

nekem a wössneren chrome molybdenum gyürü volt ez kicsivel jobb ...

a blokkot köszönöm elfogadom ha valoban nem lessz rá szükséged

Mebeszéljük, ha kiszedtem :lol:

De ha nagyon ráérsz jöhetsz ám segíteni is na meg ha ne bírod szerelés nélkül :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.