Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 én i smost néztem,,ez kéésszzzz....azthittem valami szar van a youtube-al vagy a géppel,mondom ilyen nincs... Hol lehet ilyen moci szerezni,van eladó XE-m :lol: :lol: Let alapokra épült...abból gondolom, hogy ugyanúgy füstől... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Let alapokra épült...abból gondolom, hogy ugyanúgy füstől... :lol: :lol: :D akkor a blokkom már megvan :D naaaa,nemválaszoltál zuppagrassmen...mekkora buli szándék lesz ez a tüzijátékos móka? gyalog megyünk,vagy megpróbáljuk kocsival????? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Gyaloooooooooog...semmi extra...kiséta megnéz, aztán vissza... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Gyaloooooooooog...semmi extra...kiséta megnéz, aztán vissza... :lol: gyóóóvann...én/mi szerintem akkor ott leszünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 gyóóóvann...én/mi szerintem akkor ott leszünk :lol: :lol: OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Let alapokra épült...abból gondolom, hogy ugyanúgy füstől... :D :D :D dehogy az a majom méert ordít ennyire, mint akinek ráléptek a pöcsére! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Gyaloooooooooog...semmi extra...kiséta megnéz, aztán vissza... :lol: Eccer én is felmegyek már tüzijátékra , csak baxottul fosok attól a nagy forgalomtól,,, eccer már összetörtek a Boráros téren! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Eccer én is felmegyek már tüzijátékra , csak baxottul fosok attól a nagy forgalomtól,,, eccer már összetörtek a Boráros téren! :lol: Meghalnál BP-en... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Meghalnál BP-en... :D :D :D Nem is szívesen megyek fel autóval... a Lurdy-ig az okés érted azt az utat ismerem :lol: :lol: Sok balfaxkodási lehetőség nincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Nem is szívesen megyek fel autóval... a Lurdy-ig az okés érted azt az utat ismerem :lol: :lol: Sok balfaxkodási lehetőség nincs! :lol: Lerakod a vasat a város szélén és onnan BKV :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Coupe bácsival mi van mostanában? Nem nagyon látni még péntek esténként sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 A retro disco-val kapcsolatban én csak azt kérdeznézném hogy maradhatott ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Coupe bácsival mi van mostanában? Nem nagyon látni még péntek esténként sem :lol: Bontja a sárgát és minden ideje erre megy el... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Bontja a sárgát és minden ideje erre megy el... :lol: :lol: :lol: A francba, nekem kéne a motor belőle, nem is értem miért nem szólt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Na majd eccer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Tegnap csúcsot döntöttem, reggel 7.30-kor elkezdtem leszedni a bontós gsi-ről a hengerfejet, aztán leszedtem az enyémről, aztán szívócsonk csere, és vissza a hengerfej, délután 14.30-kor a keletiben vártam a lányom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 A szomszédom macskája igen bátor, a 8. emeleten olyanokat driftel hogy csuda :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 9 hibalehetősége van... :lol: :lol: :lol: utána kipontozódik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 9 hibalehetősége van... :lol: :lol: :lol: utána kipontozódik... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hali. GSI-n még nem láttam vonohorgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mi mááá igen... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Pista! Bocs,hogy nem tudtam segíteni,de Morzsa akksija nem seni indításra van kitalálva! :lol: Sonique-nak meg köszi a BKV jegyeket.Este hasznát veszem majd! :D Mondjuk a Flóriánnál még vettem 4-et,biztos,ami biztos! :lol: Hazafelé a bécsin csapattam egy kicsit,egész jól megy Morzsa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Nincs valakinek autósiskolában kontaktja/haverja/rokona/ex-cellatársa/szektatagja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Nincs valakinek autósiskolában kontaktja/haverja/rokona/ex-cellatársa/szektatagja? :lol: Melyikben??? :lol: Pakson van Kontaktom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Nincs valakinek autósiskolában kontaktja/haverja/rokona/ex-cellatársa/szektatagja? :lol: Elvették a jogsid? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts