Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Muszáj a szketmen? :lol: Más: Mondtam pár arcnak errefelé akik láttak már olyan srácot aki hallott már olyanról akinek van olyan VW konszern beli autója aminek a papírjaival nincs minden rendben. Szal a válasz a követező volt: "Ja ráncfelvarrott Leon? Ne csodálkozzon. Viszik mint a cukrot. Nagyon nehéz ellopni. Nem elég beletolni a zárba a bicskát hanem még rá is kell ütni egyet és csak azután nyílik. A gyári kpzár nyitása pedig kikapcsolja a riasztót." Remélem megnyugtatóan és gyorsan lesz rendezve a dolog a biztosítóval... nem kell most ez ide épp kezdem lesz@rani VW konszenrt kocsit többet soha .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 és ez .. ?? ugy nezem a youtube on reggelig lehetne zennét hallgatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na aki nem jön bliccre az neszójonbe hogy mijen zene legyen. :lol: (A Gala az király) Bocs. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 BW-n elég lesz megnyitni a fórumot, aztán önmatában lenyomja a musicot... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kérdezd Meg Futó Gabit meg Mélykék Pistát Vadkerten milyen buli volt pedíg akkor csak 1-2 DVD nyi cuccom volt ott és improvizálni kelett :D De most készülök is! Aztmondták szerintük JÓÓÓÓ bulivolt! :D Valóban :D De nem belőlem kellene kiindulni mert ha jó a társaság, akkor általában elvagyok, mondjuk a mulenrúzs már nekem is sok mondjuk :D :D :P Ki lehet élezni a 90es évek zenéjére a dolgot, de egymagában kevés lesz szerintem. Kell Tiestóóóóóóóóóóó, megen mostani nem túl durván darálós zenék - lásd mondjuk Hamvai PG - meg latin, meg mulatós. Tehát konkrétan minden :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Valóban :D De nem belőlem kellene kiindulni mert ha jó a társaság, akkor általában elvagyok, mondjuk a mulenrúzs már nekem is sok mondjuk :D :D :D Ki lehet élezni a 90es évek zenéjére a dolgot, de egymagában kevés lesz szerintem. Kell Tiestóóóóóóóóóóó, megen mostani nem túl durván darálós zenék - lásd mondjuk Hamvai PG - meg latin, meg mulatós. Tehát konkrétan minden :lol: :lol: :lol: :D VAN MINDEN........... Bárány Attila, Sterby Tomy boy tieesto, GOA elektro Prog Dance Disco 80's Hungária Dolly , magyar orosz ukrát török :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Szerk: No és esetleg? Vagy talán ez :lol: Ja, és ha esetleg megalakulna újra a légguns, akkor is lehetne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 BW-n elég lesz megnyitni a fórumot, aztán önmatában lenyomja a musicot... :lol: :lol: azért 1 oldalt nézzel vissza a képeid miatt :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 hihi ez is jo ............... ezt meg asszem mostansag talan fel is dolgoztak .............de ez is kell na bazzzzzzzzzzz .. oda basz ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ....Hungária Dolly.... Na ez a mulenrúzs :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 No és esetleg? :lol: Ja, és ha esetleg megalakulna újra a légguns, akkor is lehetne. :lol: RETRO FOREVER Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 RETRO FOREVER Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 SS Te jössz Blitzre? Kitaláltam a megfejtést: ITT a topik azoknak akik nem jönnek Blitzre de szeretnék megosztani a fórum hallgatóságával a zenei izlésüket. :lol: Én is szeretem a http://www.youtube.com/watch?v=YTKZ5vQ6Kk8t de fogadjunk ez senkit sem érdekel :lol: :lol: HAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 azért 1 oldalt nézzel vissza a képeid miatt :lol: :D :D Néztem...csak nem győzök azóta is gyönyörködni... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ja be indult ma az astrám kösz i pííííííííííísta ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Néztem...csak nem győzök azóta is gyönyörködni... :D :D :D no bazzz ez is szerelmes ........ Magába . :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 SS Te jössz Blitzre? Meggondolás tárgyát képezi. Addig is. :lol: Az benne a buli, hogy akkoriban nem is szerettem az ilyet, de most valahogy jó visszahalgatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 no bazzz ez is szerelmes ........ Magába . :D :lol: :lol: :D :D :D Csodálod?? Nézd meg azt az avatart wazze! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ....Én is szeretem a http://www.youtube.com/watch?v=YTKZ5vQ6Kk8t de fogadjunk ez senkit sem érdekel :lol: :lol:.... Ó dehogynem, ilyesmit is kellenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Meggondolás tárgyát képezi. Szerintem pakol össsze már most :lol: :lol: :lol: Roland ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ....kösz i pííííííííííísta.... Nincs mit, kicsit duvad hangaj volt kipufffffff nélkül :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nos annyit megígérek itt mindenki előtt hogy: MINDENT MEGTESZEK A TÁRSASÁGÉRT HOGY MINDENKI JÓL SŐT NAGYON JÓLÉREZZE MAGÁT! :lol: :lol: HA KELL NEM ALSZOK 2 NAPIG DE BULI LESSZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Szerintem pakol össsze már most :lol: :lol: :lol: Pista mondtam már, Te vagy a példaképem! :D Majd pénteken eldöntöm, hogy megyek-e, és akkor dobálok esetleg pár vackot a táskába, és talán go. Szóval mindent az utolsó utáni pillanatban. :D Roliról nem tudok, remélem megy Tassal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts