Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 http://web.interware.hu/sonique/A20080810401.JPG "Dann schuff gott ein helles licht von oben" (Ákvágén aki nemtudná)
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 retrooodeeeensz keptönhálivúdprodzsekt Hedövéj az kötelező és az projektorral a háttérben kivetítve elmaradhatatlanok Hát most mondjam azt hogy ebből készülök??? de komolyan! :lol: 90's ből!
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Akkó má ez se maradjon ki... :lol: Meg ez se :lol:
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Akkó má ez se maradjon ki... :lol: Jogos! Nem is marad ki! :lol: Szerk:
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Hát most mondjam azt hogy ebből készülök??? de komolyan! :lol: 90's ből! Ajánlomis :lol: Mondjuk szerintem hasonló stílusban lehet újat is, pl ez szerintem nagyonfless: Pinból - Jó táccs
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 retrooodeeeensz keptönhálivúdprodzsekt Hedövéj az kötelező és az projektorral a háttérben kivetítve elmaradhatatlanok nagyon zsir .. :lol: viszem a 2 kazettás AIWA DECK-em :D .. meg a régi kazikat azt hajrá :D :lol: :lol:
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 nagyon zsir .. :lol: viszem a 2 kazettás AIWA DECK-em :P .. meg a régi kazikat azt hajrá :D :lol: :lol: Na de akkor gyere baszod necsak a szád járjon! :D :D :D :D Amúgy kb 40GB anyagom vana retro bulihoz! :D
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Ajánlomis :lol: Mondjuk szerintem hasonló stílusban lehet újat is, pl ez szerintem nagyonfless: Pinból - Jó táccs itt a lényeg hogy ne mostani legyen bazz jo emlékek jonnek a régi idökböl ezekre a zenékre :lol: :lol:
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 nagyon zsir .. :lol: viszem a 2 kazettás AIWA DECK-em :D .. meg a régi kazikat azt hajrá :D :lol: :D Nekem az a melodiemszí meg az észofbéz már túl lájt de ok mehet :lol: Szonik jelentem a buli nem a Lurdyban lesz :D Jössz Bliccre?
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Szerk: Hehehehehehehe ezt imádom király buli lesz ehhez még inni se kell :lol:
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Na de akkor gyere baszod necsak a szád járjon! :lol: :lol: :D :D Amúgy kb 40GB anyagom vana retro bulihoz! :lol: itt a lényeg a kazettán volt meg a AIWA deck en ami hozza tartozott ahoz a korszakhoz :D szerintem melozni fogok
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Nekem az a melodiemszí meg az észofbéz már túl lájt de ok mehet :lol: Szonik jelentem a buli nem a Lurdyban lesz :lol: Jössz Bliccre? miért a lury parkoloban van 220as konnektor :lol: tudom ... hogy merre lessz
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 ez is be fér még ide szerintem ..............................
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 itt a lényeg a kazettán volt meg a AIWA deck en ami hozza tartozott ahoz a korszakhoz :D szerintem melozni fogok Igen nekem is megvannak az MC-k csak ugye a mágnesszalag öregszik! Így be kelett szereznem digitális formában! :lol: De lessz egy meglepi annak aki szereti! :lol: Amit blitzre összeraktam anyagot itthon akarok egy Blitz Hits DVD kidobi :lol:
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 ez is be fér még ide szerintem .............................. Jujjjj de faja ezt nagyon szertem! :lol:
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Bár nekem Meg ez és persze ez bejövősebb... Bár én nem leszek bliccen. :lol: Jaaaaaj kimaradt. :lol:
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 ez is ebböl az idöböl szarmazik ...... valahonnan ésssssssssssssss még mindig találok :lol:
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 ez is ebböl az idöböl szarmazik ...... valahonnan Kérdezd Meg Futó Gabit meg Mélykék Pistát Vadkerten milyen buli volt pedíg akkor csak 1-2 DVD nyi cuccom volt ott és improvizálni kelett :lol: De most készülök is! Aztmondták szerintük JÓÓÓÓ bulivolt! :lol:
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 és eljutottunk Anti sétáló férfinemiszerv avatarjához... :lol: bla bla
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 ez is be fér még ide szerintem .............................. Muszáj a szketmen? :lol: Más: Mondtam pár arcnak errefelé akik láttak már olyan srácot aki hallott már olyanról akinek van olyan VW konszern beli autója aminek a papírjaival nincs minden rendben. Szal a válasz a követező volt: "Ja ráncfelvarrott Leon? Ne csodálkozzon. Viszik mint a cukrot. Nagyon nehéz ellopni. Nem elég beletolni a zárba a bicskát hanem még rá is kell ütni egyet és csak azután nyílik. A gyári kpzár nyitása pedig kikapcsolja a riasztót." Remélem megnyugtatóan és gyorsan lesz rendezve a dolog a biztosítóval...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 van még dögivel ......... huhhhhhh ez is nagyn coool ................. meg a mi a cime annak a clip nek amiben egy delorean kocsi volt ??? az is qrva régi
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Na aki nem jön bliccre az neszójonbe hogy mijen zene legyen. :lol: (A Gala az király)
Recommended Posts