Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://web.interware.hu/sonique/A20080810401.JPG "Dann schuff gott ein helles licht von oben" (Ákvágén aki nemtudná) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 retrooodeeeensz keptönhálivúdprodzsekt Hedövéj az kötelező és az projektorral a háttérben kivetítve elmaradhatatlanok Hát most mondjam azt hogy ebből készülök??? de komolyan! :lol: 90's ből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ÉS EHHEZ MIT SZÓSZ! ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Akkó má ez se maradjon ki... :lol: Meg ez se :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Akkó má ez se maradjon ki... :lol: Jogos! Nem is marad ki! :lol: Szerk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát most mondjam azt hogy ebből készülök??? de komolyan! :lol: 90's ből! Ajánlomis :lol: Mondjuk szerintem hasonló stílusban lehet újat is, pl ez szerintem nagyonfless: Pinból - Jó táccs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 retrooodeeeensz keptönhálivúdprodzsekt Hedövéj az kötelező és az projektorral a háttérben kivetítve elmaradhatatlanok nagyon zsir .. :lol: viszem a 2 kazettás AIWA DECK-em :D .. meg a régi kazikat azt hajrá :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 nagyon zsir .. :lol: viszem a 2 kazettás AIWA DECK-em :P .. meg a régi kazikat azt hajrá :D :lol: :lol: Na de akkor gyere baszod necsak a szád járjon! :D :D :D :D Amúgy kb 40GB anyagom vana retro bulihoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ajánlomis :lol: Mondjuk szerintem hasonló stílusban lehet újat is, pl ez szerintem nagyonfless: Pinból - Jó táccs itt a lényeg hogy ne mostani legyen bazz jo emlékek jonnek a régi idökböl ezekre a zenékre :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 nagyon zsir .. :lol: viszem a 2 kazettás AIWA DECK-em :D .. meg a régi kazikat azt hajrá :D :lol: :D Nekem az a melodiemszí meg az észofbéz már túl lájt de ok mehet :lol: Szonik jelentem a buli nem a Lurdyban lesz :D Jössz Bliccre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Szerk: Hehehehehehehe ezt imádom király buli lesz ehhez még inni se kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na de akkor gyere baszod necsak a szád járjon! :lol: :lol: :D :D Amúgy kb 40GB anyagom vana retro bulihoz! :lol: itt a lényeg a kazettán volt meg a AIWA deck en ami hozza tartozott ahoz a korszakhoz :D szerintem melozni fogok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nekem az a melodiemszí meg az észofbéz már túl lájt de ok mehet :lol: Szonik jelentem a buli nem a Lurdyban lesz :lol: Jössz Bliccre? miért a lury parkoloban van 220as konnektor :lol: tudom ... hogy merre lessz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ez is be fér még ide szerintem .............................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 itt a lényeg a kazettán volt meg a AIWA deck en ami hozza tartozott ahoz a korszakhoz :D szerintem melozni fogok Igen nekem is megvannak az MC-k csak ugye a mágnesszalag öregszik! Így be kelett szereznem digitális formában! :lol: De lessz egy meglepi annak aki szereti! :lol: Amit blitzre összeraktam anyagot itthon akarok egy Blitz Hits DVD kidobi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ez is be fér még ide szerintem .............................. Jujjjj de faja ezt nagyon szertem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Bár nekem Meg ez és persze ez bejövősebb... Bár én nem leszek bliccen. :lol: Jaaaaaj kimaradt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ez is ebböl az idöböl szarmazik ...... valahonnan ésssssssssssssss még mindig találok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ez is ebböl az idöböl szarmazik ...... valahonnan Kérdezd Meg Futó Gabit meg Mélykék Pistát Vadkerten milyen buli volt pedíg akkor csak 1-2 DVD nyi cuccom volt ott és improvizálni kelett :lol: De most készülök is! Aztmondták szerintük JÓÓÓÓ bulivolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 és eljutottunk Anti sétáló férfinemiszerv avatarjához... :lol: bla bla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ez sem olyan szar ................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ÉS EZ SONIQUE??????? Jeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ez is be fér még ide szerintem .............................. Muszáj a szketmen? :lol: Más: Mondtam pár arcnak errefelé akik láttak már olyan srácot aki hallott már olyanról akinek van olyan VW konszern beli autója aminek a papírjaival nincs minden rendben. Szal a válasz a követező volt: "Ja ráncfelvarrott Leon? Ne csodálkozzon. Viszik mint a cukrot. Nagyon nehéz ellopni. Nem elég beletolni a zárba a bicskát hanem még rá is kell ütni egyet és csak azután nyílik. A gyári kpzár nyitása pedig kikapcsolja a riasztót." Remélem megnyugtatóan és gyorsan lesz rendezve a dolog a biztosítóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 van még dögivel ......... huhhhhhh ez is nagyn coool ................. meg a mi a cime annak a clip nek amiben egy delorean kocsi volt ??? az is qrva régi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na aki nem jön bliccre az neszójonbe hogy mijen zene legyen. :lol: (A Gala az király) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts