Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Épp itt matyizik a szextelós hívásra! :lol: :lol: :lol: Húúú ha találnék rólad egy képet, olyat photoshopolnék, hogy besz@rsz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Szines a TV 1 csatornás , azon meg az RTL Kláb gyün csak be! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Húúú ha találnék rólad egy képet, olyat photoshopolnék, hogy besz@rsz... :D :D :D Majd BW után :lol: :lol: :lol: ott biztods lessz pár szar fotó,,, pár f@szom... az összes! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 nincsmit , ha meg már nem kell rakunk a TV ben tüzet mert hazafelé már nemhozom el! JUNOST Tv amúgy :lol: :lol: :lol: Nem ám, színes a TV! :D Majd ha már nem kell rakd nyugodtan a Corsám csomijába... Majd én lesem rajta a Rémrendes melóban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Majd BW után :lol: :lol: :lol: ott biztods lessz pár szar fotó,,, pár f@szom... az összes! :D :D :D Nyúúúúúúúúúúúúúúúl vagy.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nyúúúúúúúúúúúúúúúl vagy.... :D :D :D Majd rájössz! tudod józanon milyen vagyok ... gondolj bele ha iszok ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Majd rájössz! tudod józanon milyne vagy ... gondolj bele ha iszok ! :lol: :lol: :lol: Na fuss neki még 1X.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Látom nekifutottááááá...de legközelebb azért jobban igyekezz...ülj le fiam egggggyes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Látom nekifutottááááá...de legközelebb azért jobban igyekezz...ülj le fiam egggggyes... :D ja melóhelyen kihagy a kalviatúra és lassú ez a szar is így néha kodolt üzenetet kaptok! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ja melóhelyen kihagy a kalviatúra és lassú ez a szar is így néha kodolt üzenetet kaptok! :lol: :lol: :lol: Na már jönnek a kifogások...add fel inkább "Kicsi huszár"... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na már jönnek a kifogások...add fel inkább "Kicsi huszár"... :lol: :lol: :lol: ááá majd ha megmagyarázod mi is volt a fülkébe,,, Az amit mondtam vagy csak tényleg hazaszóltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Anti amúgy BW-n ugyfogsz táncolni ahogy én fütyülök hiszed e?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ááá majd ha megmagyarázod mi is volt a fülkébe,,, Az amit mondtam vagy csak tényleg hazaszóltál! :lol: Kettőnk közül én nem szorulok magyarázkodásra... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jó kis szerelgetős hétvége volt az biztos... :lol: Zúzapörkölt meg húsleves nem volt, viszont volt pizza meg hamburger, amiért köszönet ezúton is Pé-né-nek :lol: Az is több mint a semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kettőnk közül én nem szorulok magyarázkodásra... :lol: :lol: hát én akkor még ugysem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Anti amúgy BW-n ugyfogsz táncolni ahogy én fütyülök hiszed e?? :lol: Kiváncsi leszek ilyen zenét nyomatsz majd, bár részegen tök mind1 lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Majd ha már nem kell rakd nyugodtan a Corsám csomijába... Majd én lesem rajta a Rémrendes melóban. :lol: Egy pillanatra elgondolkodtam,hogy milyen Corsád van neked aztán rájöttem,hogy az enyémről beszélsz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Egy pillanatra elgondolkodtam,hogy milyen Corsád van neked aztán rájöttem,hogy az enyémről beszélsz. :lol: :lol: Haggyadmá, már gravírozzák a monogrammomat az üvegekbe... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Haggyadmá, már gravírozzák a monogrammomat az üvegekbe... :lol: :lol: Akkó el sem hozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Egy pillanatra elgondolkodtam,hogy milyen Corsád van neked aztán rájöttem,hogy az enyémről beszélsz. :lol: :D Mármint az enyémről beszétek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kiváncsi leszek ilyen zenét nyomatsz majd, bár részegen tök mind1 lesz :lol: mindenfélét ami az embereknek jólessz hagy táncikákljanak közben fotózok meg kamerázok pár bamaba faja kép és jön fel fóóórumra majd! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 jobbnál jobb képek vannak rólam... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 jobbnál jobb képek vannak rólam... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 mindenfélét ami az embereknek jólessz hagy táncikákljanak közben fotózok meg kamerázok pár bamaba faja kép és jön fel fóóórumra majd! :lol: :lol: retrooodeeeensz keptönhálivúdprodzsekt Hedövéj az kötelező és az projektorral a háttérben kivetítve elmaradhatatlanok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts