gsi.tamás Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Összeakadtam most hazafelé menet egy OPC-vel (a gyengébbik 160LE-s változattal)az Árpád híd pesti hídfőjénél a rendőrpalotánál. Láttam zöld a lámpa (ő is, azé nyomta) vissza 2 padlógáz és a hídon az enyhe ívű kanyarban már sajna 1,5 autót kapott.Na puff ezután csak is turbósat veszek mert a kivénhedt 93-as GSI odaver egy 2000-es friss OPC-t :) ! Lehet a súly különbség is nekem kedvezett de én kétszeméllyel voltam ő meg egyedül! Mindenesetre megint nőtt a szememben az autóm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Yesssss, Tomi ez ugyanolyan, mint ami a minap volt. Antiékkal darts és tsai és hazafel betalált egy turós leon (180le) és kb 10km-es szakaszon egyszer sem tudott elmenni mellettem, sőt ő kapott folyamatosan .5-1-1.5 autót. Igaz én 1edül voltam és nem kis súlyminusszal :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Jessssz OKÉ!!! Aztec! Akkor képzeld el mit kapott volna tőlem... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Tőled??? Oltást max, hogy mijé nem gsit vett :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 "Oltást max" Mi vagyok én Dr Atommanó :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Lódoktor :) csak az autód paciait nem tudod meggyógyítani.Túdomm jan.10. a bűvös szám :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Aztán meg majd nem győztök csodálkozni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Tévecc Antal komám :) Dr. Patyi és Jr Anti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Prof. Med. Dr Patyi Laci... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Kedves Szexciótársak! Mit szólnátok hozzá, ha a Corsa szekkció után szabadon, mi is rendeznénk egy GSi-s minitalit valamelyik nap! Nem tudom ki hogy áll az ünnepek alatt a progikkal, de jó lenne... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Anti Jobb ha nem vagánykodsz mert az OPC neked adott volna 2 autót és nem te neki. Jaj bocs elfelejtettem a 130LE-t. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Hiszi a piszi... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 nekem sajnos nem jó a tali most az ünnepek alatt, mert vidéken vagyok végig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 nekem sajnos nem jó a tali most az ünnepek alatt, mert vidéken vagyok végig :) Sajnálom.. :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December24, 2004 Megoszt Elküldve December24, 2004 BOLDOG KARIT SPORTOS OPELTULAJOS BARÁTAIM! Sportos képekkel illusztrálnám jókívánságaimat :) aki nem telt be a képekkel és nem homolog, annak klikk ide :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Ma amikor még száraz volt az idő, toltam kicsit a bakonyban, k jó volt :) Sorra előzgettem a néha-néha felbukkanó autókat, egész addig, amíg be nem szorultam egy warburg mögé. Semmi különös, csak fellnik voltak rajta valami szebb fajtából. Mikor belátható szakaszra értem, vissza kettő, balra ki, előzném, az is vissza kettő, aztán szépen lassan otthagyott. Nem mondom hogy odab@szott volna, de megnyúlt a pofám, amikor százhúsz-szűznegyvennél sem akart lemaradni, sőt... Múltkor valami ladás vagy skodás szívatott meg ugyanerrefelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Aztec! Ha Ilyen kis Angyalkák lettek volna a karácsonyfa alatt.... :roll: A 20-on-os képek azért már elég melegek... :shock: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Aztec! Ha Ilyen kis Angyalkák lettek volna a karácsonyfa alatt.... :roll: asszony a szemedet kaparta volna ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 A legjobb esetben... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 A 20-on-os képek azért már elég melegek... :shock: :wink: Üdv.: Atommanó direkt nem is linkeltem, mert itt ténykedett pont a kedvesem :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 naa hogy kicsit ontopikok is legyünk :) végre egy valalmennyire korrektnek tűnő hirdetés :shock: nem az árra gondoltam, hanem a hirdetés szövegére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Korrektnek tűnik, és 1 milkába vihetnéd is biztos... :) Vegyél mán egyet... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ezaz Red ! Jól állna neked egy GSi ! :supz: Szurkolok neked ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Korrektnek tűnik, és 1 milkába vihetnéd is biztos... :)sőt ha kézben megjelennék 900al sztem adná is a kulcsot Vegyél mán egyet... :? varjal egyenlőre örülök hogy luk van a seggemen....... most bkv-zás, sporolás, szendvicseneles van....aztan majd meglatjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Kösz Redline :) Ültél is benne :) Szerintem is korrekt a hirdetés :wink:, sőt, visszaellenőrizheted a törénetét a fórumon, de holtbiztos, hogy nem adja oda alkuval, még talán alku nélkül sem... Igazából nem is akarja eladni, csak késő tavaszig jó lenne villantania egy NAGY autót, de abban sem biztos, hogy kell az neki... Jó az apjáé is... Ismerem jól a tulajt... Hasonlítsátok össze a telefonszámát az emailcímemmel, kiderül a turpisság :wink: :wink: Én vagyok. Csak most, hogy k jót autóztam vele a bakonyban, meg hazafele az autópályán tolóbajnok-suzukiemblémahugyozós-hátulrólvillogtatós-öngyilkoselőzős-újVWpassatos-autópályaönjelöltkirálya-prosztógyerek úgy ott maradt mint a szar, végleg nincs kedvem eladni... Hülyéje úgy akart előzni az autópályafelhajtón, hogy majdnem bement a szembesávba, azaz a szemből jövők lehajtójába... Utána meg csak lesett, meg integetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts