Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Nem kellett felhívjam mert hívott ő engem de már azelőtt hogy beszéltünk. Aztán meg megint másnap. Nem kaptam meg a püdet majd csak holnap fogom :lol: Reggel közgyülés aztán délután összeszedek mindent! NAGYON NAGY KÖSZÖNET! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 NAGYON NAGY KÖSZÖNET! :lol: :lol: Majd ha megvan előre ne :lol: Na yo8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 csak büdös,lassú,megbízhatatlan a bkv :lol: Sikerült elolvasnom a heti lemaradást. Szonik remélem visszakukkantottál az eladóhoz... Laci örülök hogy megy a vackod látom szereted dugózásra használni :lol: A Polisor kurv@jó volt. Lanti velkámbekk! Akik előző szombaton voltak Siófokon azok nem voltak messze tőlem légvonalban, ugyanis Csopakon nyomtuk. Az idei Euróa Kupán és Egyben Magyar Bajnokságon ezúttal csak a 3. helyre futotta, de azért jót vitorláztunk. Prepare 2 Bliccvíkend.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Majd ha megvan előre ne :lol: Na yo8! Meglessz az .... csak csak!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 sztem ha minden stimmel, jó vétel nagyon. ami nem stimmelhet, 1. hogy lehet ilyen átverős lehúzós kamu kocsi, 2. hogy a mocileírásban nem találni, hogy dugók, stb. cserélve lettek-e. 310LE-höz az szinte kötelező - lásd az én gépemet. viszont ha tényleg EDS fáze-3, akkor inkább 270-280LE, az még talán éppen elmegy gyári belsővel, ha be lett a program lőve rendesen. Mintha azt írnák, hogy széjjelhullott a motor, füstöl, meg ilyenek, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mintha azt írnák, hogy széjjelhullott a motor, füstöl, meg ilyenek, nem? De igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 De igen... :lol: Ok, csak erről nem vótszóó e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ok, csak erről nem vótszóó e meeee jóó áron van... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mintha azt írnák, hogy széjjelhullott a motor, füstöl, meg ilyenek, nem? Nem értem miért hullot szét a motor, valaki magyarázza el pls :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hívd fel...biztos elmeséli neked a sztorit... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hívd fel...biztos elmeséli neked a sztorit... :lol: :D Jah, azóta felhívtam és elmondott a nyugdíjas néni mindent, hogy az öreggel csak hétvégén jártak vele vásárolni, csak 2.-be :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Demó, szegény Stefánt sokat dolgozott, szóval várjad finom zúzapörkölttel, meg húslevessel aztán kávé :lol: Jó kis szerelgetős hétvége volt az biztos... :lol: Zúzapörkölt meg húsleves nem volt, viszont volt pizza meg hamburger, amiért köszönet ezúton is Pé-né-nek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jó kis szerelgetős hétvége volt az biztos... :lol: Zúzapörkölt meg húsleves nem volt, viszont volt pizza meg hamburger, amiért köszönet ezúton is Pé-né-nek :D Sose szereltem még pizzát meg hamburgert... :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Sose szereltem még pizzát meg hamburgert... :lol: :D :lol: :lol: Ki kéne próbálnod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 na jöttem egy kicsit rontani a levegőt! :lol: megoldódott a gondom egy 300ft-os benzinszűrővel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=102438 jaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 na jöttem egy kicsit rontani a levegőt! :lol: megoldódott a gondom egy 300ft-os benzinszűrővel :lol: ######@ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Antibácsi! Ha jól informálódott vook akkor te tood, hol lehet kapni shortshifter. Mert amit ebay-n néztem asszem az g-hez van vagy nem toom. Segíts ha tudsz :lol: ez lenne az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=102438 jaj :lol: megéri :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ah héten valamikor itt a cégnél meg lengőkarszilent csere......yeah :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://timeslip.hu/hirdetesek.php?id=208 ezis 0Ft-ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Antibácsi! Ha jól informálódott vook akkor te tood, hol lehet kapni shortshifter. Mert amit ebay-n néztem asszem az g-hez van vagy nem toom. Segíts ha tudsz :lol: ez lenne az? Nem...az F-hez való, egy teljesen egyszerű fémlap, olyan mint a gyári, csak rövidebb...a tűzfal után van rögtön a váltónál...lehet csinálni ilyet kettőből is...vagy faragni egyet...nagy művészet nem kell hozzá...csak némi CO... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem...az F-hez való, egy teljesen egyszerű fémlap, olyan mint a gyári, csak rövidebb...a tűzfal után van rögtön a váltónál...lehet csinálni ilyet kettőből is...vagy faragni egyet...nagy művészet nem kell hozzá...csak némi CO... :lol: :lol: Bácsi ez az igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Így néz ki... A hosszabbik oldal rövidítésével lehet rövidíteni a váltókar útját...lévén rövidebb elsz az erőkar...váltani is nehezebb lesz...de rövidebb úton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem...az F-hez való, egy teljesen egyszerű fémlap, olyan mint a gyári, csak rövidebb...a tűzfal után van rögtön a váltónál...lehet csinálni ilyet kettőből is...vagy faragni egyet...nagy művészet nem kell hozzá...csak némi CO... :lol: :lol: Co van, csak nem akarom 10X szétvágni, jó lenne valami méret kb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts