Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Keress egy garázst, meg pár nagyokost, aztán csukjátok magatokra az ajtót, és játszátok el az Árpi történetéből a technokolos-alufóliás részt! :lol: :lol: Gabi...ne kerülgesd a forró kását...ajánld fel, hogy segítesz... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Keress egy garázst, meg pár nagyokost, aztán csukjátok magatokra az ajtót, és játszátok el az Árpi történetéből a technokolos-alufóliás részt! :lol: :lol: benne vagyok a szövegben úgyhogy segítek! meg amúgyis nálam van a Seni kódja,az tuti segít!!!! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Gabi...ne kerülgesd a forró kását...ajánld fel, hogy segítesz... :D :D :D csak a felkérésre vártam... :lol: amúgy szerintem pár sör után blitzen simán megoldjuk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ne igyál többet... :lol: :lol: :D Ezek inkább az elvonási tünetek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Egy 10esért felrakom...gari persze nincs...mert máshol sincs... :lol: :lol: :D Azért annyira nem egyszerü.....mert Redinek le van vágva a lökösből az a rész amihez hozzá lehetne ragasztani :lol: Redi!!!!!! Van egy haverom aki müanyagozott évekig,de abba hagyta.....Ha gondolod megadom a számát,de az biztos hogy a lököst neked kell leszedni...ha kell szólj....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Azért annyira nem egyszerü.....mert Redinek le van vágva a lökösből az a rész amihez hozzá lehetne ragasztani :lol: Ezt továbbra sem fogom, mert kint is erről agyaltunk de ott még az volt a téma, pont jó, hogy le van vágva....nah mindegy hétfőn kiderül :lol: Redi!!!!!! Van egy haverom aki müanyagozott évekig,de abba hagyta.....Ha gondolod megadom a számát,de az biztos hogy a lököst neked kell leszedni...ha kell szólj....... :D Köszönöm, de beszéltem a Stefan által linkelt sráccal (volt két GSI-je :lol: ) és hétfőn megyek is hozzájuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 csak a felkérésre vártam... :lol: amúgy szerintem pár sör után blitzen simán megoldjuk :lol: :lol: Max hátsó szárny lesz belőle... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Azért annyira nem egyszerü.....mert Redinek le van vágva a lökösből az a rész amihez hozzá lehetne ragasztani :lol: Na oda kell vastagon a szélvédőragasztó... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 apropó, fekete xe gsi HUB, HUZ, HBU, HUZ (vagy akármilyen) rendszámmal, www.opelclub.hu-s matricával, ismeretlen fiatal srác vezette.....ismerjük? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Köszönöm, de beszéltem a Stefan által linkelt sráccal (volt két GSI-je :lol: ) és hétfőn megyek is hozzájuk :lol: Elég hamar beadod a derekad...hogy már hozzá is mész... Haaaaaaa Haaaaaaaa Haaaaaaaaaa.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Beszót a nagy Lurdybajáróóóóóóóóó... :lol: :lol: nem van közel, sajna (már párszor megbántam, hogy otthagytam az egis-t. Mehetnék minden héten Lurdy-ba) pff jogos :D :D neszójjábe :D Visszanyaaaaaat a fagyi...a befött meg eltette a nagyit...van ilyen... :lol: erről ennek az első percei jutnak eszembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Haaaa Haaaaaaa Haaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 apropó, fekete xe gsi HUB, HUZ, HBU, HUZ (vagy akármilyen) rendszámmal, www.opelclub.hu-s matricával, ismeretlen fiatal srác vezette.....ismerjük? :lol: Persze, egy fiatal srácé, és fekete GSI-je van...és van rajta matrica is...ha jól emléxek opelclub.hu-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Haaaa Haaaaaaa Haaaaaaa :D Cigiszünet vóóót??? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Max hátsó szárny lesz belőle... :lol: :D :D Legalább lehet hova tenni a söröket majd :lol: :lol: bárpult hátsó szárny rulez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Polisor.... KÖTELEZŐ :lol: Most hívtak az Inviteltől...kicsit jót mosolyogtam... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Legalább lehet hova tenni a söröket majd :lol: :lol: bárpult hátsó szárny rulez! :lol: Mééé nem hozod az Omegát??? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mééé nem hozod az Omegát??? :D :lol: :lol: :D Meeee azét én nem érem föl! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Meeee azét én nem érem föl! :lol: Ezééé csináltattad az első lököst nem??? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ezééé csináltattad az első lököst nem??? :D :D :D Neeeem, azt azért, mert gondoltam azon barátaimra is, akiknek füves szokott lenni a zarca! :lol: :lol: Ők onnan is felérik... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Persze, egy fiatal srácé, és fekete GSI-je van...és van rajta matrica is...ha jól emléxek opelclub.hu-s Haaaaaa Haaaaaa Haaaaaaaa :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Neeeem, azt azért, mert gondoltam azon barátaimra is, akiknek füves szokott lenni a zarca! :lol: :lol: Ők onnan is felérik... :lol: :D Alacsonyan repűűűtem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Haaaaaa Haaaaaa Haaaaaaaa :lol: :lol: Haaaaaa Haaaaaa Haaaaaaaa :D :D :lol: Ilyeneket ír ki a fórum...már megrugdostam a gépet, de nem lett jobb... Internal Server Error Script "/home/opelforum/public_html/index.php" resolving to "/var/home/opelforum/public_html/index.php" not within configured docroot suPHP 0.6.2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Alacsonyan repűűűtem... :D :D :D ugye most nem a tavalyi blitzről van szó???? :lol: :D vagy ez már egy másik eset...úúúúriisssstttteeennn :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 ugye most nem a tavalyi blitzről van szó???? :lol: :D vagy ez már egy másik este...úúúúriisssstttteeennn :lol: :D :lol: keressek képeket??? :D :D amúgy tavalyi BW... :P :D valamivel fel kellett dobni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts