coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Azért csak mond azt a számot lécci Itt van tölünk nem messze az egyik mühelyük....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Antin kivül egyenlőre senkinek sincs OFF autója :lol: :lol: elrontottad. Miért te reagáltál rá. Így már nem jóóóó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Antin kivül egyenlőre senkinek sincs OFF autója :lol: :lol: mostmár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 nem sok idő, csak 2 bilincs és egy csatlakozó. Észre sem fogják venni! :lol: ha egyáltalán lesz még ott GSi, nem csak off verda. :D tudom,hogy kell leszedni,sajnos :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 mostmár :lol: Akkor 2 lenne....mindegy hogy 1 vagy 2 :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Akkor 2 lenne....mindegy hogy 1 vagy 2 :D :lol: :lol: kinek mind1? Belém pl 1 jött de az a második volt nem az első tehát nem mind1 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 kinek mind1? Belém pl 1 jött de az a második volt nem az első tehát nem mind1 :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 van egy a XIkerben a budafoki úton ha érdekel így is lurdynál megadom a számát. Ird meg most légyszives.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 van egy a XIkerben a budafoki úton ha érdekel így is lurdynál megadom a számát. Lehet, hogy az Andor u.-ira gondolsz? Annak itt az elérhetősége. Bár még nem volt alkalmam velük csináltatni semmit, úgyhogy nem tudom milyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Itt van tölünk nem messze az egyik mühelyük....... "Te nem tudod magadnak felragasztani? Ez most patentos, vagy hogy....ööö...ööö...nemértem..ööö" LOL LOL LOL LOL magyarooooorssszáááááág :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 nem csak off verda. :lol: :D :D :D Beszót a nagy Lurdybajáróóóóóóóóó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ird meg most légyszives.... Redi...hol a Haaaaaaa Haaaaaaaa Haaaaaaaa??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 :D :D :D Beszót a nagy Lurdybajáróóóóóóóóó... :lol: :lol: pff jogos :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 "Te nem tudod magadnak felragasztani? Ha a kábelkötegelő fel sem merült bennük, akkor ezek nem is szakemberek... :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 "Te nem tudod magadnak felragasztani? Ez most patentos, vagy hogy....ööö...ööö...nemértem..ööö" LOL LOL LOL LOL magyarooooorssszáááááág :lol: :lol: :lol: Adjak másik számot???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 pff jogos :D :lol: :lol: Visszanyaaaaaat a fagyi...a befött meg eltette a nagyit...van ilyen... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Adjak másik számot???? :lol: Csak ha jól ragad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Csak ha jól ragad... :lol: Minden viccet félretéve nem nagy dolog megcsinálni......Ők is szélvédő ragasztóval fogják megcsinálni és elkérnek érte egy csomó pénzt......Úgyhogy Redi essél neki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Minden viccet félretéve nem nagy dolog megcsinálni......Ők is szélvédő ragasztóval fogják megcsinálni és elkérnek érte egy csomó pénzt......Úgyhogy Redi essél neki :lol: :lol: Nem mertem javasolni, mert úgy sem fogja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Fú, már ennyi hozzászólás és csak sárga autókat látok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Visszanyaaaaaat a fagyi...a befött meg eltette a nagyit...van ilyen... :lol: :lol: :lol: a nyúl meg a vadászpuskáát mi???,!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Minden viccet félretéve nem nagy dolog megcsinálni......Ők is szélvédő ragasztóval fogják megcsinálni és elkérnek érte egy csomó pénzt......Úgyhogy Redi essél neki :D :D Ott van a ragasztó a csomagban.....ezt mondtam nekik is....na itt kezdte el fullra nemérteni :lol: :lol: :lol: És nem fogok nekiállni a nappaliban ragasztani.....komolyan nem értem miért a saját maga ellensége itt mindenki.....ha tényeg olyan egyszerű akkor neki mégegyszerűbb és keres pár mozdulttal néhány ezrest......hülye itt mindenki, csak én vagyok villamos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Fú, már ennyi hozzászólás és csak sárga autókat látok :lol: Ne igyál többet... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ott van a ragasztó a csomagban.....ezt mondtam nekik is....na itt kezdte el fullra nemérteni :lol: :lol: :lol: És nem fogok nekiállni a nappaliban ragasztani.....komolyan nem értem miért a saját maga ellensége itt mindenki.....ha tényeg olyan egyszerű akkor neki mégegyszerűbb és keres pár mozdulttal néhány ezrest......hülye itt mindenki, csak én vagyok villamos... Keress egy garázst, meg pár nagyokost, aztán csukjátok magatokra az ajtót, és játszátok el az Árpi történetéből a technokolos-alufóliás részt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ott van a ragasztó a csomagban.....ezt mondtam nekik is....na itt kezdte el fullra nemérteni :lol: :lol: :lol: És nem fogok nekiállni a nappaliban ragasztani.....komolyan nem értem miért a saját maga ellensége itt mindenki.....ha tényeg olyan egyszerű akkor neki mégegyszerűbb és keres pár mozdulttal néhány ezrest......hülye itt mindenki, csak én vagyok villamos... Egy 10esért felrakom...gari persze nincs...mert máshol sincs... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts