Stock16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 én is :lol: :lol: na megyek szétb@szok mindent nyíregyházán.... jó vicc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 :lol: - kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Én meg corsás lettem. :lol: HAAAA HAAAA HAAAAAAA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Én meg corsás lettem. :lol: Welcome! Képeket! Még! Nagy felbontásban! :lol: HAAAA HAAAA HAAAAAAA Megint elkezdtél gyúrni? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 HAAAA HAAAA HAAAAAAA Este nem röhögtél ennyire a mélyláda miatt :lol: :lol: Dininek szóltál már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hUrn9NgLIFY HAAAA HAAAAAA HAAAAAA HAAAAAAA csak tudnám hogy találtál erre rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Dininek szóltál már ? HAAAA HAAAAA HAAAAAA nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Régen látott Opelfórum :D :D EMMA :lol: :lol: :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Régen látott Opelfórum :D :P EMMA :lol: :lol: :D :lol: :D :D 2 ököl kéne tényleg neki dá máshogy :D Ekkora barmot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 2 ököl kéne tényleg neki dá máshogy :lol: Ekkora barmot :lol: Bammeg esküszöm rosszul lettem tőle,de közben szakadtam a röhögéstől :D szétrúgnám az ilyet e,mint a tikólat!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Hála égnek a természet elintézi: nem szaporodnak az azonosneműek. Remélem az emlősöknél így is marad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Hála égnek a természet elintézi: nem szaporodnak az azonosneműek. Remélem az emlősöknél így is marad! :lol: Hát bízom benne így is elégsok bu...zi van ebben az országban,,,, :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Hát bízom benne így is elégsok bu...zi van ebben az országban,,,, :lol: :lol: Jaja, J0hnny is most megint elkezdett Corsázni, úgyhogy majd várható megint az "így kell előzni, te kis bu..zi?!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Kedvenc idevágó viccem: Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért. - Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos. - Igen, az vagyok... - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt. Az ürge nagyon berezel: - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság? A doki gondolkodik, majd így szól: - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz: - Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki hogy negatív lett a tesztje? - Most legalább megtanulja a kis meleg, hogy mire való a segge... - Miért meleg Micimackó? - ? - Mert minden köcsögöt kinyal. Ezt meg csak úgy, mert jópofa... :lol: Józsi bácsi elmegy az orvoshoz a következö panasszal: - Doktor úr kérem, nekem az a problémám, hogy minden hajnalban bepisilek. - Mondja el Józsi bácsi, hogyan történik! - Kérem szépen, hajnalban, amikor álmodok, mindig megjelenik egy kicsi ember, és azt mondja: "Most akkor pisilünk egyet", és nincs mit tenni, pisilek. - Hát Józsi bácsi ezt a problémát csak önszuggesszioval tudjuk kezelni. Elalvás elött mondogassa magában azt hogy "Nem pisilünk, nem pisilünk, ...". Az öreg másnap is megjelenik az orvosnál. - Na Józsi bátyám, javult a helyzet? - Á dehogy! Ma hajnalban is jött a kis ember, mondta hogy "Most akkor pisilünk egyet", én rávágtam hogy "Nem pisilünk!", erre meg azt válaszolta: "Jó, akkor kakilunk egyet" ... :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Viccek... :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Alig várom a péntek délután 6 órát. Onnantól kezdve 2 hét szabin leszek mielőtt megyek az új melóhelyre. Legalább kipihenem a sok fáradságot ami most terhel mióta felmondtam :lol: 2 hete semmit nem kell csinálnom bent úgyhogy tökre unatkozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Alig várom a péntek délután 6 órát. Onnantól kezdve 2 hét szabin leszek mielőtt megyek az új melóhelyre. Legalább kipihenem a sok fáradságot ami most terhel mióta felmondtam :lol: 2 hete semmit nem kell csinálnom bent úgyhogy tökre unatkozom :lol: Akkor legalább lesz időd átnézni a heggesztéseket a Boci alvázán....és utána még egy gyors kezelés is belefér valamelyik orvosi intézményben... :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 fuck :lol: Felhivtam a muanyagjavitas.hu-s srácot akit Lacee ajánlott, de megmondta, hogy ő ezt a toldat ragasztgatást nem szivesen vállalná el és azt ajánlotta keressek valakit aki spoilerekkel foglalkozik mert neki nagyobb gyakorlata lesz az ilyesmiben. Kicsit tart attól, hogy elrepedezik mert más-más anyagból van a két felület. Valami ötlet, hogy kit hivjak fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 fuck :lol: Felhivtam a muanyagjavitas.hu-s srácot akit Lacee ajánlott, de megmondta, hogy ő ezt a toldat ragasztgatást nem szivesen vállalná el és azt ajánlotta keressek valakit aki spoilerekkel foglalkozik mert neki nagyobb gyakorlata lesz az ilyesmiben. Kicsit tart attól, hogy elrepedezik mert más-más anyagból van a két felület. Valami ötlet, hogy kit hivjak fel? Ötletem van..de elég drágán dolgoznak...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 fuck :lol: Felhivtam a muanyagjavitas.hu-s srácot akit Lacee ajánlott, de megmondta, hogy ő ezt a toldat ragasztgatást nem szivesen vállalná el és azt ajánlotta keressek valakit aki spoilerekkel foglalkozik mert neki nagyobb gyakorlata lesz az ilyesmiben. Kicsit tart attól, hogy elrepedezik mert más-más anyagból van a két felület. Valami ötlet, hogy kit hivjak fel? www.gfs.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Valakinek kölcsön próbára XE légtömegmérője??? mondjuk lurdynál.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 fuck :lol: Felhivtam a muanyagjavitas.hu-s srácot akit Lacee ajánlott, de megmondta, hogy ő ezt a toldat ragasztgatást nem szivesen vállalná el és azt ajánlotta keressek valakit aki spoilerekkel foglalkozik mert neki nagyobb gyakorlata lesz az ilyesmiben. Kicsit tart attól, hogy elrepedezik mert más-más anyagból van a két felület. Valami ötlet, hogy kit hivjak fel? van egy a XIkerben a budafoki úton ha érdekel így is lurdynál megadom a számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Valakinek kölcsön próbára XE légtömegmérője??? mondjuk lurdynál.... :lol: nem sok idő, csak 2 bilincs és egy csatlakozó. Észre sem fogják venni! :lol: ha egyáltalán lesz még ott GSi, nem csak off verda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ötletem van..de elég drágán dolgoznak...... :lol: :lol: Azért csak mond azt a számot lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 nem sok idő, csak 2 bilincs és egy csatlakozó. Észre sem fogják venni! :lol: ha egyáltalán lesz még ott GSi, nem csak off verda. :lol: Antin kivül egyenlőre senkinek sincs OFF autója :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts