redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 nekem nem teccik a kombi lefalazva túl üres akkor a hátulja ültess bele muskátlit Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 szinónimák az üresre :arrow: túl üres :roll: túl széééép? túl káltos? túl fain ahhoz h neked olyan legyen..... pedig sztem 1000x szebb, formásabb ezek után csak annyit mondok ilyen astra való neked nemhogy gsi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 hogy néz már ki egy széria kombi lefalazva? félmegoldás és nagyon nem akarok eltérni a széria-külsőtől a számológépet bevállalom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 igen igen ezt úcssse úszod meg bazs én amikor eladtam a vtit és olvasgattam Gabi oldalát eldöntöttem nekem lesz egy alap 1.6sim és ennyi mikor ezt eladtam szarrá csinosítva,pöckölve L6ároztam nekem lesz egy alap gsim és boldog leszek és most? még kész sincs de mr vannak tervek sőőőt a következő autóm építgetem elméletben a 20007es fizetésemből :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 csak kerék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Bazs! A GL felirat már optika? Ha GSi volt helyette, akkor nem akarsz megválni tőle? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Bazs! A GL felirat már optika? Ha GSi volt helyette, akkor nem akarsz megválni tőle? :( az egyik gsi már nem volt gsi, csak egy üres műanyag lapka, a másik meg csak ˛si volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 az egyik gsi már nem volt gsi, csak egy üres műanyag lapka, a másik meg csak ˛si volt :lol: :lol: Akkor nem lesz GSi kulcstartóm... Bár ez az si még foglalkoztat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 csak kerék Mindig így kezdődik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 ezt mondom de nem hisz nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Akkor nem lesz GSi kulcstartóm... Bár ez az si még foglalkoztat... :lol: hát, öregem! ha te abból értlemes kulcstartót faragsz, akkor benyalok neked :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 ezt mondom de nem hisz nekem :( az van, hogy most nincs pénz és csak akkor teszek bele bármit, ha úgy meg tudom finanszírozni, hogy sehonnan nem hiányzik az meg erősen necces ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 akkor benyalok neked :( :lol: na a látens meleg megint megszólalt belőled :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 na a látens meleg megint megszólalt belőled :wink: látens?! :shock: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 jobban teccik a real buher kifejezés :?: :( új aláírásod 1 éven keresztül: bazs, a radiátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 azért meg kell dolgoznod, hogy egy évig olyan aláírásom legyen, amilyet te szeretnél ;-) dobtam neked bentre egy mélt Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 de outbassot joefej gyerek vagy és mit csináljak vele töki? mondtam nem fogok a mailjeid miatt rlazni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 mé? hol vagy most? átküldjem klubosra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Atommanó mit keres ennek a poláknak a hátuljában??Valamit beleejtett??Vagy Istivel most mangelják? :( :lol: :lol: Amíg lakatyosnál lesz GSi ezt fogja koptatni :lol: Csak felmerült némi problematic, szétszedte a fél motort, összerakta, de hibát nem sikerült korrigálni. Asszem azóta nem mozdult a kispók :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 bazs! sztem ne szharozz ilyen hüeséggel, Patyi is lelötte már a poént kb 5 éve :( falazd el a gecibe az legalább tud szép is lenni. maji szerzeményem (és 1ben jubilál a gépem is ez az 1500. fotó vele) tudom homályos stb nem akartam vele most szarakodni viszont ha Vki lát a hiányzó részhez kis takarólemezt vegye meg plz és fizetem vagy JELEZEE a 1-900-AZTEC számon :lol: mivel anti kapott tölem egy astrába valo muanyagot igy neki feleslegessé vált az ami neked is kéne !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Háááát.... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Háááát.... :roll: :wink: nu brúder :( :?: és nem utolsó sorban THX SXP az infot :wink: (akkor is emléxem h azt mondtad Savoyánál h ki fogod maratni a féket tömbböl :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 mivel anti kapott tölem egy astrába valo muanyagot igy neki feleslegessé vált az ami neked is kéne !!! mármint annyit pontosítanák, hogy nem az átláccó műa elem kell alámpicskuhoz, hanem ami a moci tengelyénél van (ha jól vettem ki) :wink: thxc :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Ha esetleg vlkt érdekel akkor itt van egy két összehasonlitó tetsz astra gsi.. http://www.astra-gsi.nl/index1/astragsi/te...testen/test.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 mármint annyit pontosítanák, hogy nem az átláccó műa elem kell alámpicskuhoz, hanem ami a moci tengelyénél van (ha jól vettem ki) :wink: thxc :( van egy egész muanyag boritasa fölösben cserélje ki a régit arra amit kapott és a régi pont olyan mint a tied Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts