Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Igen én is néztem. Megveszed? :lol: Aham de a te ajándékod lessz! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem csunya. :lol: :lol: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....12.&360870 Apukám most ilyet vett melósokat hordani Pestre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Apukám most ilyet vett melósokat hordani Pestre :lol: Van felvétel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 :lol: Mivel nem gyári már a kormány valószínű nincs rágyógyulva. Az enyém sem gyári volt mégsem bírta senki leszedni, csak Ákoséknál tudták leszenvedni valamivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 nekem meg ugye gyári volt de calibráé...és ugye mondanom sem kell hogy hányan nem tudták leszedni... Az enyém sem gyári volt mégsem bírta senki leszedni, csak Ákoséknál tudták leszenvedni valamivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Apukám most ilyet vett melósokat hordani Pestre :lol: Ja mert eladtam neki...megtelt a hamutartó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ja mert eladtam neki...megtelt a hamutartó... :D De azért a kib*szott trágyás gumicsizmát meg a vasvillát kiszedhetted volna tudom, hogy a farmra jártál vele :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Elvittem esztergáltatni meg maratni a féktárcsákat... Megmutattam a muksónak miről van szó, mit kell csinálni. Végighallgattam a fél órás szentbeszédet amit tartott hogy megfogsz halni, ne vegyél tartóstejet stb stb... azt eljöttem. Holnap hívnak az árral és hogy mikor mehetek érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Polisor.... KÖTELEZŐ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Polisor.... KÖTELEZŐ :lol: Ezjó!!! :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Elvittem esztergáltatni meg maratni a féktárcsákat... Megmutattam a muksónak miről van szó, mit kell csinálni. Végighallgattam a fél órás szentbeszédet amit tartott hogy megfogsz halni, ne vegyél tartóstejet stb stb... azt eljöttem. Holnap hívnak az árral és hogy mikor mehetek érte. :lol: Nekem is rá kellett beszélni az esztergályosomat, de már megszokta, a hülye dolgaimat, mert esztergált már nekem elég alkatrészt a kocsimba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nekem is rá kellett beszélni az esztergályosomat, de már megszokta, a hülye dolgaimat, mert esztergált már nekem elég alkatrészt a kocsimba. :lol: Ezt a csávót én nem ismertem. Egyik haver ajánlotta. De amikor meghallotta hogy miről van szó, kiborult és elkezdte lökni a majdmeghalsz szöveget. :lol: De jó volt hogy felkészültem mielőtt mentem... Így minden kérdésére tudtam azonnal reagálni és be tudtam bizonyítani hogy "hidd el ez így jó lesz"... Amúgymeg ha fizetek érte neki nem mindegy hogy mit csinál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 nem, mert ha netán mégis bekövetkezik a probléma, akkor őt is elővehetik. ezért félnek tőle. nem mintha bekövetkezhetne, de tudod, paráznak az emberek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Polisor.... KÖTELEZŐ :lol: Baszartam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 nem, mert ha netán mégis bekövetkezik a probléma, akkor őt is elővehetik. ezért félnek tőle. nem mintha bekövetkezhetne, de tudod, paráznak az emberek. :lol: Hát ha nem gravírozza a nevét a féktárcsába akkor honnan tudnák? :lol: Én meg nem fogom ordibálni az út szélén ha esetleg mégis lesz valami hogy XYZ miatt szakadt ki a fékem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ezt a Meriva vagy G Astra tárcsás változatot valaki alkalmazta már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Baszartam. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ezt a Meriva vagy G Astra tárcsás változatot valaki alkalmazta már? Nekem még valami sport változatú Renault tárcsáját ajánlották... Az 4x100 csak a belseje nem stimmel és a tárcsa és az agy közé kell rakni valami 2mm-es pakolást hogy jó legyen... subi78 mondta a sztájlingról... Ha írsz neki tuti elmondja neked is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ezt a Meriva vagy G Astra tárcsás változatot valaki alkalmazta már? Na az melyik ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 :lol: :lol: Alber ki váááááán kapcsolva sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Alber ki váááááán kapcsolva sajna. Ja igen tudom azért mondtam hogy ha szeméylesen is találkoztok akkor szóljatok neki :lol: KÖSZIKE!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ja igen tudom azért mondtam hogy ha szeméylesen is találkoztok akkor szóljatok neki :lol: KÖSZIKE!! Nem is mondtad, hogy ki van kapcsolva :lol: Vagy még csak én vagyok kicsit félálomban ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem is mondtad, hogy ki van kapcsolva :lol: Vagy még csak én vagyok kicsit félálomban ? :lol: nebafel hoyg most keltél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 nebafel hoyg most keltél... :lol: Nem most, kb. negyedkor. Egy kis délutáni szieszta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem most, kb. negyedkor. Egy kis délutáni szieszta :lol: valakinek bejött az élet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts