J0hnny Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Gabié is az, a padlizsán színű sirályszárnyas. Nomeg az az egyes Capri is, amit egy német csókának építettek. Csupa műremek kerül ki abból a műhelyből. Egy a baj velük. Mind Ford. :lol: :lol: :D Mikor lesz kész,melyik lesz kész... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 motorháztetőbe. Olyan még nincs senkinek. :lol: Röhögni fox...van itt Pesten egy Wasabis futár szusi...na annak 3 műszer is figyel a géptetőből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 A Wasabi-s futár Suzukijában három is van :lol: Bazz erről lecsúsztam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Bazz erről lecsúsztam... :lol: Ez legyen a legnagyob veszteséged az életben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Röhögni fox...van itt Pesten egy Wasabis futár szusi...na annak 3 műszer is figyel a géptetőből... :lol: egyébként a durva az, hogy az nem futár, hanem a tulaj .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 egyébként a durva az, hogy az nem futár, hanem a tulaj .. :lol: :lol: :lol: :D Na ez már tényleg az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 egyébként a durva az, hogy az nem futár, hanem a tulaj .. :lol: Komoly? :lol: :lol: És kié a piros Evo a fehér felnikkel? A takarítóé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 E! tudtok olyan helyet (győr, komárom, vagy szfehérvár környékén), ahol engedékenyek a műszaki vizsga alkalmával? vészesen közelg a lejárat dátuma, műbizonylatom meg nincs a kis kormányról. a koni-ról kell, hogy legyen, nemtom megkaptam-e a kasznistól... :lol: az éndzsölájzhoz kell egyáltalán?! :lol: Annyi szokott lenni Opel alkatrész kereskedésekben. Én vettem már 10 darabot egyszerre 2200/db-ért. Mondjuk az nem egészen legális áru volt, de nekem megérte. :lol: De már elfogyott, tehát nem tudok adni. :D 3ezerbő' megvolt, gumival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Az én SONAR angelemhez nem kellett a műszakira...speciel... A kormány meg talán méret függő...mennyire kicsi a kicsi... Én meg előkeresem azt a számlát már mert nekem tényleg valami 7 ezer körül rémlik az a gumi cső...bár lehet nem ugyanarról a toldatról beszélünk...hanem ami a ltmérő mögött van... o.O E! tudtok olyan helyet (győr, komárom, vagy szfehérvár környékén), ahol engedékenyek a műszaki vizsga alkalmával? vészesen közelg a lejárat dátuma, műbizonylatom meg nincs a kis kormányról. a koni-ról kell, hogy legyen, nemtom megkaptam-e a kasznistól... :lol: az éndzsölájzhoz kell egyáltalán?! :lol: 3ezerbő' megvolt, gumival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 az éndzsölájzhoz kell egyáltalán?! :lol: Ha van benne "E" betű (Európai szabvány jelzés) akkor nem kell hozzá műbizonylat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ha van benne "E" betű (Európai szabvány jelzés) akkor nem kell hozzá műbizonylat. :lol: Endzsölájsz, akkor oké :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Eladósorba került a jelenlegi fényképező gép vázam! Ha valaki szeretne a profi fotózásba belekostólni akkor ez a gép tökéletes belépő! Itt megfigyelhető! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Eladósorba került a jelenlegi fényképező gép vázam! Ha valaki szeretne a profi fotózásba belekostólni akkor ez a gép tökéletes belépő! Itt megfigyelhető! :lol: Ennyiér már auót veszek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Endzsölájsz, akkor oké :lol: :D Az én SONAR angelemhez nem kellett a műszakira...speciel... A kormány meg talán méret függő...mennyire kicsi a kicsi... Én meg előkeresem azt a számlát már mert nekem tényleg valami 7 ezer körül rémlik az a gumi cső...bár lehet nem ugyanarról a toldatról beszélünk...hanem ami a ltmérő mögött van... o.O 32 centi. le is akarom váltani, de még őrlődöm a 35-ös momo competition, és a gyári lufis között. előbbi a kocsiban töltött idő 99.9999%-ban lenne faca, utóbbi csak igen ritkán, de akkor nagyon... :D a légtömegmérő és az SFI doboz között van egy fém (?) cső, a cső és a doboz között meg egy gumiharang. tegnap miután kivették megnéztem, nem is kicsit szakadt... azt hittem 2-3 centi a szakadás, de az ép rész volt annyi. :lol: (bár asszem már túltárgyaltam a témát, bocs :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Én itt Esztergom kertvárosban tudok elnéző műszakit... Az mondjuk nem Komáromban van, de nem messze tőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ... műbizonylatom meg nincs a kis kormányról. a koni-ról kell, hogy legyen, nemtom megkaptam-e a kasznistól... :lol: az éndzsölájzhoz kell egyáltalán?! :lol: Cseréld le a kormányt egy gyárira. 5 perc. Koniba nekem nem kötöttek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ha szerencséd van akkor 5 ja :lol: Ha nincs akkor ... :lol: :lol: Cseréld le a kormányt egy gyárira. 5 perc. Koniba nekem nem kötöttek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ha szerencséd van akkor 5 ja :lol: Ha nincs akkor ... :lol: :lol: :D Mivel nem gyári már a kormány valószínű nincs rágyógyulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Eladósorba került a jelenlegi fényképező gép vázam! Ha valaki szeretne a profi fotózásba belekostólni akkor ez a gép tökéletes belépő! Itt megfigyelhető! :lol: Jógép , de annyit értek a fényképezéshez mint a harangöntéshez :lol: De egy Haverom van aki fényképőrült megkérdezem mit szól hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Endzsölájsz, akkor oké :D :D :D na megyek pokerezek Petyával hátha most télleg bedobja a forgalmid! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 :D :D na megyek pokerezek Petyával hátha most télleg bedobja a forgalmid! :lol: :lol: :lol: kabbe.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 kabbe.hu :D Domain is for sale! dwd A/T dwd D/O/T hu :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Lacee kivillogtattuk az ABS-t jobb első és a jobb hátsót hozta fel hibának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Domain is for sale! dwd A/T dwd D/O/T hu :lol: :lol: :lol: :D Igen én is néztem. Megveszed? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Nem csunya. :lol: :lol: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....12.&360870 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts