Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Enyém is, sőt nekem még se rotkäppchen se semmi. rotkäppchen? az mi a scheiße? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 rotkäppchen? az mi a scheiße? :lol: A powercup. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 gyári... semmi extra... :lol: enyémbesincs még is tettem! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 A powercup. :lol: jahm... ígymá vágom... nekem sincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 enyémbesincs még is tettem! :lol: :lol: :D persze, mert elkapott a feltünési láz... eddig csak a "magamutogató vagányozós májergyerekek" regeltek a sztájlingra... most Te túlnőttél még ezeken is, mert neked van kép a motortérről. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 persze, mert elkapott a feltünési láz... eddig csak a "magamutogató vagányozós májergyerekek" regeltek a sztájlingra... most Te túlnőttél még ezeken is, mert neked van kép a motortérről. :D :lol: "KÖCSÖG!" :lol: :lol: :D Gondoltam mé pont én maradjak ki??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Figyeld Xray ezt a tákolmányt :lol: Kalibrálási lehetőség zéró az a kis tüske a világítást váltogatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Figyeld Xray ezt a tákolmányt :lol: Kalibrálási lehetőség zéró az a kis tüske a világítást váltogatja. http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35798287.jpg legalább jól mér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Figyeld Xray ezt a tákolmányt :lol: Kalibrálási lehetőség zéró az a kis tüske a világítást váltogatja. http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35798287.jpg bakker hány fokos a víz??? amúgy,,,?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 legalább jól mér? :lol: Felforraltam a vízforralóval a vizet és beleöntöttem abba a mogyis dobozba aztán belelógattam az érzékelőt így volt olyan 90fokos a műszer szerint.Nem tudom ennyi idő alatt hül-e annyit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Felforraltam a vízforralóval a vizet és beleöntöttem abba a mogyis dobozba aztán belelógattam az érzékelőt így volt olyan 90fokos a műszer szerint.Nem tudom ennyi idő alatt hül-e annyit. :lol: Sztem ez teljesen jó... mert a kis dobozka is hűtött rajta és a 100 fok az lobogo víznél van ha leveszed onanntól kezdve hül + ha veszed azt hogy kb 2-3 dl a víz akkkor meg hamar hül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Sztem ez teljesen jó... mert a kis dobozka is hűtött rajta és a 100 fok az lobogo víznél van ha leveszed onanntól kezdve hül + ha veszed azt hogy kb 2-3 dl a víz akkkor meg hamar hül! akkor ok :lol: már csak azt kellene kitalálni hová teszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 akkor ok :lol: már csak azt kellene kitalálni hová teszem. :lol: motorháztetőbe. Olyan még nincs senkinek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 motorháztetőbe. Olyan még nincs senkinek. :lol: akkor hajrá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 akkor hajrá :D mire kell haj? A motorháztetőre vagy a műszerre? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 mire kell haj? A motorháztetőre vagy a műszerre? :D :lol: :lol: :lol: faviccekben otthon vagy úgy látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 faviccekben otthon vagy úgy látom :lol: Nem értem miről beszélsz... :lol: RECCS!!! :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Nem értem miről beszélsz... :lol: RECCS!!! :lol: :lol: :D :D :D mondj még ilyeneket Zsolti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Nyah.. én meg beraktam hátra az "ültetést" :lol: 4db nagy járdalap vagy mi.. (40x40 es), meg 50 darab kis burkoló "tégla"... Nem is lett olyan vészes.. de azért majd figyelnem kell.. pláne a 200méteres földúton :D Asszem így pont "giizda" lenne a hátúlja.. már csak az elejébe kell valami.. mondjuk egy hathengeres :lol: Az nehezebb nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 motorháztetőbe. Olyan még nincs senkinek. :lol: A Wasabi-s futár Suzukijában három is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 motorháztetőbe. Olyan még nincs senkinek. :lol: Bukta. Tavaly Nusiék építettek egy kétcsigás 2.8-as Caprit, annak a mocitető púpjában van a vízhőfok, az olajnyomás és az olajhőfok műszer. Szóval van már ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Bukta. Tavaly Nusiék építettek egy kétcsigás 2.8-as Caprit, annak a mocitető púpjában van a vízhőfok, az olajnyomás és az olajhőfok műszer. Szóval van már ilyen. :lol: na tessék....akkor ilyenem sem lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 na tessék....akkor ilyenem sem lesz :lol: :lol: Ehunvane Azért én szeretnék egy ilyet. :D De nem az órák miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Ehunvane http://nusituningcapri.uw.hu/phpneogallery..._2/full_019.jpg Azért én szeretnék egy ilyet. :lol: De nem az órák miatt :lol: beszarás :lol: :D nagyon komoly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Gabié is az, a padlizsán színű sirályszárnyas. Nomeg az az egyes Capri is, amit egy német csókának építettek. Csupa műremek kerül ki abból a műhelyből. Egy a baj velük. Mind Ford. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts