PetiGSI Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Azthiszem nem döntötem rosszul mikor elhatároztam,hogy végleg elhagyom eme remek földet....... :lol: Sonique! "részvétem" :lol: Igaz én csak gyalog vagyok de ma is megyek a városba. Ha látom szólok! Fuck1ng eastern europe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 de lehet az eladó is kicsit gyanus figura ... de ugysem lessz meg ... azért rimankodok hogy a casco fizessen rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 de lehet az eladó is kicsit gyanus figura ... de ugysem lessz meg ... azért rimankodok hogy a casco fizessen rendesen Ez a Hungaricum részvétem.Ha volt rajta hiteled készülj fel rá,hogy ha az ügy végére érsz és fizetni kell a bank kérni fogja a szerződésmódosítás díját.Ami 1 éven belül min 30e vagy a felvett hitel 6%-a.Egyébként a piaci értéket nézik és abból jön le az önrészed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 de lehet az eladó is kicsit gyanus figura ... de ugysem lessz meg ... azért rimankodok hogy a casco fizessen rendesen Hát őszintén sajnálom a dolgot de komolyan,,,, azért ezt nemérdemli meg senki ....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Nebazz. Ez szar világ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Ez a Hungaricum részvétem.Ha volt rajta hiteled készülj fel rá,hogy ha az ügy végére érsz és fizetni kell a bank kérni fogja a szerződésmódosítás díját.Ami 1 éven belül min 30e vagy a felvett hitel 6%-a.Egyébként a piaci értéket nézik és abból jön le az önrészed --------------------------------------------------------------- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Sonique! Bááááázzz,ilyen nincs...ezt a szájbalökött országot... :lol: Mi is voltunk ma kocsit nézni,de valami vicc,hogy mit és mennyiért akarnak adni. Az enyémért nem tudom mennyit adnának,de olyan szarvas hibák vannak némelyiken,hogy...ilyenkor jövök rá,hogy egész jó verdám van,60Le ide vagy oda. Ha valaki tud C14SE vagy C14NZ astrát vagy B Corsát szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 ásztáQ... Részvétem szonik... Szólok majd itt a környéken a Leon-os Cuprás srácoknak hogyha alkatrészt kínálnak nekik akkor nézzék meg mit vesznek... :lol: Szerk.: Egyébként mikor történt ez az eset? Mert az esztergomi leonos srác aztmondta hogy cupra felniket nem igazán lehet sehol kapni, a múltkor (kb 2hete) pedig fentvolt a sztájlingon 4db mint eladó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 ásztáQ... Szerk.: Egyébként mikor történt ez az eset? Mert az esztergomi leonos srác aztmondta hogy cupra felniket nem igazán lehet sehol kapni, a múltkor (kb 2hete) pedig fentvolt a sztájlingon 4db mint eladó... :lol: aki a fenti képen lathato autorol barmit tud vagy látja vagy mostansag nagyon törött cuprahoz alkatrészt kerestek legyen olyan kedves szoljon. a kocsit a tegnapi nap folyamán elloptak a 14. kerületböl 17-19oraközt ... rendszáma IGA-112 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Jóóóreggeeeet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Jóóóreggeeeet... kabbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Mi Piiistával fél 12-ig nyomtuk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 teganap kb 4 órát sikerült aludni,mikor felkeltem még mindig részeg voltam úgy éreztem :lol: és mivel észnél kellett lenni mert jöttek a vendégek és el akartam kerülni egy kijózanodást elkezdtem ráinni :lol: azóta is tart a folyamat :lol: meg tudnám szokni :D fasza volt a buli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Hát nem volt gyenge... Piiistával előbb állapítottuk meg mi is, hogy vannak koordinációs problémák még... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Hát nem volt gyenge... Piiistával előbb állapítottuk meg mi is, hogy vannak koordinációs problémák még... :lol: :D Gömbölyű volt a cipő talpa mi?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Gömbölyű volt a cipő talpa mi?? :lol: :lol: gömbölyű lett a bugizástól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 ....a volt a buli :D.... No igen :D Mondjuk a lábamon ejtett sebet kihagytam volna, node előfordul az ilyesmi :lol: :lol: :lol: Örülök Zoli, hogy ottvoltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Gyerekek Pakson K***rvajó buli vóóót!!!!!! Itt a legjobb a sör! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 :D :lol: :lol: :D :D Jó megígérem legközelebb figyelni fogok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 :lol: :D :D :D Jó megígérem legközelebb figyelni fogok. :lol: Na jó, egye fene, még most az 1x megbocsájtok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Hát nem volt gyenge... Piiistával előbb állapítottuk meg mi is, hogy vannak koordinációs problémák még... :lol: :lol: Nekem csak most fáj a fejem, hát igen, szombat hajnalban Szegedre meg Győrbe is az M3-ason kellett menni...Ja, és milyen menő bárpultunk is volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Csütörtökön jelenek Lurdynál... Valaki legyenszives nekem egy GSi Club-os szélvédő matrinyát szerválni... :lol: Előre is köszönöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Na jó, egye fene, még most az 1x megbocsájtok :lol: :lol: Csabi! Mesélj már lécci Lacee kocsijáról! Mizu van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Csabi! Mesélj már lécci Lacee kocsijáról! Mizu van vele? Még egyelőre bent áll a Vauxhall! AHogy elviszi a gazdája jön be a Laci gsi-je. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 igaz, nem ide tartozik, de itt van a legnagyobb élet :lol: ki tudna nekem segíteni autó vásárlásban? pesten kellene megnézni egy 1,8-os(C18XE), 16V-s gépet, de egyedül nem merem XV. kerben van, szentmihályitól nem messze motorcserés volt, a szervíz elvileg vállalt garanciát a motorra, km adatról nincs infó klímahűtő rossz volt, holnapra cserélik/javítják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts