Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hehe...micsoda...egy GSI kb 1120 kg, a Cupra 1370kg, azaz 250 kg van a két kocsi között...az kb 3 fő különbség...mivel a Curpa sem megy driver nélkül... :D így a GSI-ben 4 embernek kell ülnie, hogy érezhetően kijöjjön a lóerő különbség...addig a többit elviszi a súly...de a biztonságért áldozni kell... :D :D Na én beültetek 4 embert te meg kiveszed a szaros turbót na??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hasznos oldal! http://www.autowelt.ru/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 azaz 250 kg van a két kocsi között...az kb 3 fő különbség... Saját tömegeddel számoltál te gizda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Te Csupor, neked meg Winkler fotó meg aláírás kellett volna? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 hazaértünk és már a mocitetőn semnemvan matrinya. meleg mocitetőnél kb max.10 perc volt leszedni. Ennyi rohadt kis betüt hogy az a..... :lol: Jó vót eső is vót. Reggel míg le nem értünk szakadt, utána a füves saras reptérre begangolt pár autó így nem is volt dagonyázás, víz sehol de kiürítettem az egyik toy-toy wc tartáját, meg magyarosan klínt használtunk és így a kerekeken kívül mindent le tudtunk mostni. Sok autó vót, meg pavilonok is vótak. Lehetett repülőgéppel utazni meg helikopterrel persze 3 fő/1 repülés 5 perec 18 roppantyú vót, 20 perec meg 60. Érdekes egész nap mentek így is a gépek. Vót Red Bull Air Race Besenyő Pista bával :D . Lehetett kvadozni, tankal utazni, urgálni 50 méterről de csak kötéllel (ezt Pista részegen be is vállalta, van róla videjó is), meg egyéb dógok is voltak, vót turmixgép amibe ha beálltál úgy jöttél ki hogy 1 órán átt forgott a gyomrod (ezt tapasztalatból mondom). Szóval jók vótak a pogramok csak sok vót a köcsög :lol: Á nem normális vót mindenki szerencsére. Dinyvel megtudtuk két elcsípett mondatból ami a szuzukuklubbosoktól jött, hogy egy 1.3as szuzival lehet 180al menni, és hogy Gelkó megkímélt cabriója akkor lesz üzemmeleg ha indítás után egyből tiltásba szúrja :D . Délután jött egy futózépor ami minicunaminak számított, de az Opelsátor állt rendületlenül, bár igaz 6an tartottuk belűlről. Egy alig használt vezetőoldali Manta üveg is van eladó, mert az úgy gondolt hogy ha már a napon unatkozik akko má berobban, ennek a gazdái örültek a legjobban főleg mikor elkezdett esni. Mégegyszer köszöni Vandus nekik a kávét, Pistának meg a pulcsit. Én jól éreztem magam de nem a pogramok miatt hanem a társaság miatt. Beszélgettem olyan emberekkel is akikkel eddig még nem nagyon volt alkalmam max pár mondatot, de eggyáltalán nem bántam meg. Remélem nem veszi senki bántásnak hogy a Pista nevén kívűl nem említettem meg mindenkit akit rövid monológomban felhoztam, de ha rámtetoválják a nevüket akkor is el tudom felejteni, tehát bocsi :lol: A nap tanulsága pedig az volt, hogy nőre sem vártam sohe 1 órát nemhogy egy csávóra. Így a kövi ilyennél ha Pista is jön vagy később kelek vagy nem várok rá 1 órát, pláne hogy utána eg y bizonyos ideig nem is kommunikált velünk. Ezt vedd dádának Pista bácsi :D Képeket csináltak a többiek amikre én is kivi leszek, videjót meg majd rakok fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Képek vannak, esetleg lesznek fönt valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Itt már vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Te Csupor, neked meg Winkler fotó meg aláírás kellett volna? :lol: :lol: Dolgoztam ma is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Itt már vannak má hesszelem is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 má hesszelem is... :lol: Szakadjá má le a szereveről,mer lassan jön a cucc! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 A nap tanulsága pedig az volt, hogy nőre sem vártam sohe 1 órát nemhogy egy csávóra. Így a kövi ilyennél ha Pista is jön vagy később kelek vagy nem várok rá 1 órát.... még jó h általában nem rád kell várni nah jó csak egyszer volt h 2 órát, átlag azér stabil 1 óra :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 még jó h általában nem rád kell várni nah jó csak egyszer volt h 2 órát, átlag azér stabil 1 óra :lol: :lol: :lol: Zsír :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Szakadjá má le a szereveről,mer lassan jön a cucc! :lol: Na, ezé a beszólásé most letöltöm még 50szer letöltésenként 20szálas kapcsolattal. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Volt jópár szép darab! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Zsír :lol: :lol: :D :D Látom mégsem nyomtátok fel a maszkot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 :lol: :lol: kukucs Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 :lol: :lol: kukucs Nem pénz érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 :lol: :lol: kukucs Ehhhhhhh :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 emitaláltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 még jó h általában nem rád kell várni nah jó csak egyszer volt h 2 órát, átlag azér stabil 1 óra :lol: :lol: :lol: és ebből egyszer sem volt olyan hogy mentünk valahova és onnan késtem volna. Olyan volt csak hogy otthon kelett várnotok me szerelgettetek és gondoltam úgy is tudtok dolgozni ha nem vagyok ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 aki a fenti képen lathato autorol barmit tud vagy látja vagy mostansag nagyon törött cuprahoz alkatrészt kerestek legyen olyan kedves szoljon. a kocsit a tegnapi nap folyamán elloptak a 14. kerületböl 17-19oraközt ... rendszáma IGA-112 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 bassssszzz :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 aki a fenti képen lathato autorol barmit tud vagy látja vagy mostansag nagyon törött cuprahoz alkatrészt kerestek legyen olyan kedves szoljon. a kocsit a tegnapi nap folyamán elloptak a 14. kerületböl 17-19oraközt ... rendszáma IGA-112 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_74230.jpg :D :D :D Baszkiiiiii nemááááááááááááááá szar szemét g*ci világ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 aki a fenti képen lathato autorol barmit tud vagy látja vagy mostansag nagyon törött cuprahoz alkatrészt kerestek legyen olyan kedves szoljon. a kocsit a tegnapi nap folyamán elloptak a 14. kerületböl 17-19oraközt ... rendszáma IGA-112 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_74230.jpg Na bazz.. nem sokáig élvezhetted :lol: Nem lehet az eladók keze a dologban? :lol: (nem tudom honnan vetted..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts