Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :lol: :D majd Blitzen eljátszuk :D Ilyen nincs a Laptopomon :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Háj! meglett a dadogás, mászkáló alapjárat oka: el van szakadva a gumitölcsér a légtömegmérő és az SFI doboz között. A szerelő tizenvalahány ezres árat saccolt, ezt egy csöppet sokkallom. nincs esetleg valakinek eladó? :lol: Diny, becserélném a hűtőre, amit nem tudtunk felhasználni! :D :lol: Akár még lehetséges is. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Ilyen nincs a Laptopomon :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Említettem már hogy mégsem tudok menni Blitz-re? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Jó volt tegnap, Nissan 200SX 1.8T ez már nem mondhatja el magáról :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Jó volt tegnap, Nissan 200SX 1.8T ez már nem mondhatja el magáról :D :D Mivan vazze nemtudsz aludni reggel 6 kor már fórumozol?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Jó volt tegnap, Nissan 200SX 1.8T ez már nem mondhatja el magáról :lol: :lol: Megkajáztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Megkajáztad? Az kötelező olvasmány a GSI -nek :lol: 1.8 T ha jóltudom 170-180LE és bazinehéz a vas! A barátomnak van SX-e na jó az övé 200LE felett van de a gyári értéke kb ugyanaz minta régi 1.8T-s Seat cupráé azt meg biza meglehet verni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Az kötelező olvasmány a GSI -nek :D 1.8 T ha jóltudom 170-180LE és bazinehéz a vas! A barátomnak van SX-e na jó az övé 200LE felett van de a gyári értéke kb ugyanaz minta régi 1.8T-s Seat cupráé azt meg biza meglehet verni! :D Egy turbós autónak azért más a gyorsulási karakterisztikája.Erről Laci4 is tudna mesélni mikor a 150lovas gyári ibiza cuprát nem tudtuk utolérni :lol: (Igaz az kb 1 súlyban lehet a gsi vel) Nem rossz ha egy motor némiképp támogatva van levegővel :lol: Szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Megkajáztad? Simán, de 200-210 lóig eddig mindenkit akivel mentem! (Kb. 400m-en) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Simán, de 200-210 lóig eddig mindenkit akivel mentem! (Kb. 400m-en) :lol: Nem semmi Csabi! Egyszer ha majd gyorsulsz egy ilyen gép ellen beülnék melléd ha nem gond kiváncsi vagyok milyen lehet. Nekem anno az én GSI-m csak a Reanult Clio Sporttal tudta felvenni a versenyt. (170 HP) de ott is kaptam kb. negyed autót :S Szóval ha egyszer lesz rá mód szívesen beülnék egy tapasztalat gyűjtés erejéig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Az a felni odab@sz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Nem semmi Csabi! Egyszer ha majd gyorsulsz egy ilyen gép ellen beülnék melléd ha nem gond kiváncsi vagyok milyen lehet. Nekem anno az én GSI-m csak a Reanult Clio Sporttal tudta felvenni a versenyt. (170 HP) de ott is kaptam kb. negyed autót :S Szóval ha egyszer lesz rá mód szívesen beülnék egy tapasztalat gyűjtés erejéig. :lol: GSI-k közt is nagy a szórás, 15.00-tól egész 16.00 van kábé a skála, persze itt még flléres "tunig"-ról beszélünk, enyémben is van egy 50-es rendszer gázgyorsítóval, van egy chip, és van egy félkész powercup, és ennyi. de ha csak 5 tized különbséget nézünk 402 méteren az 140Km/h-nál 19 és fél méter, és az nem kevés 4-5 autóhossz, na meg nem mind1 hogy ki vezet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 :lol: :D majd Blitzen eljátszuk :D mint ha magamat látnám,csak kocsi nélkül :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 ... de ha csak 5 tized különbséget nézünk 402 méteren az 140Km/h-nál 19 és fél méter, és az nem kevés 4-5 autóhossz, na meg nem mind1 hogy ki vezet :lol: Hát ezt a jó pár autót megkapod tőlem is... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hát ezt a jó pár autót megkapod tőlem is... :lol: :lol: :lol: Csak a 2 autó nem 1 kategória szal nefeledd! Szívó nem megy a turbóssal vagy még is??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hát ezt a jó pár autót megkapod tőlem is... :D :D :D Hát ezt a jó pár autót megkapod tőlem is... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hát ezt a jó pár autót megkapod tőlem is... :lol: :lol: :lol: Anno, annyit kaptál, hogy ez most belefér... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Csak a 2 autó nem 1 kategória szal nefeledd! Szívó nem megy a turbóssal vagy még is??? :D :D Van ahol megy...kiírásfüggő...van ahol hajtás szerinti kategorizálás van... :D Meg tényleg nem egy kat. a GSI-ben 4 főnek kéne ülnie némi csomaggal, hogy egál legyen a súly...aztán lehetne csapatni neki... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Meg tényleg nem egy kat. a GSI-ben 4 főnek kéne ülnie némi csomaggal, hogy egál legyen a súly...aztán lehetne csapatni neki... :lol: :lol: :lol: Enyém így simán van annyi mint a tiéd ha 2 személyel számolom! olyan 1250 Kg kb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Van ahol megy...kiírásfüggő...van ahol hajtás szerinti kategorizálás van... :D Meg tényleg nem egy kat. a GSI-ben 4 főnek kéne ülnie némi csomaggal, hogy egál legyen a súly...aztán lehetne csapatni neki... :lol: :lol: :D Igen, 4 fő.. na meg az a plusz 100 lóerő. Turbós kategória soha nem volt és nem is lesz a szívóba, neked a turbósok közt kell virítanod, de ott sajnos vagy nem sajnos nem igen lehet egy cupraval még a tiéd el is megy nade a 210 lovas.... :lol: Pontosan hány kiló a tiéd? Ha 1400Kg veszünk és 250Le akkor a tiéd 1Kg-ra 0.178Le jut míg az én esetemben 0.135Le jut 1Kg-ra szóval jobb az arányod. De hogy áttekinthetőbb legyen: A tiéd 100Kg-ra jutó lóerő 17.8Le Nekem 100Kg-ra jutó lóerő 13.5Le így nem vagdalkoznék a súllyal a helyedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Érted Anti, szedd össze magad, mert a számok nem hazudnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Érted Anti, szedd össze magad, mert a számok nem hazudnak... Hiába szedi, venni kell jó autót és kész, és akkor nincs kifogás, meg magyarázat :lol: De majd jön Anti és jólmegaszondja, hogy az a hülye akinem Seat Leon Cuprat vesz :lol: De még a timeslipre sem meri kitenni avatarnak, inkább a 30 éves kadi és annak az ideje :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Tegnap összeismerkedtem ezzel a sráccal nagyon szép valóban ez a kocsi, eszembe jutottál Coupe egyből :lol: ebbe már viszont átülnék a gsi után, gondolkodás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Enyém így simán van annyi mint a tiéd ha 2 személyel számolom! olyan 1250 Kg kb! Hehe...micsoda...egy GSI kb 1120 kg, a Cupra 1370kg, azaz 250 kg van a két kocsi között...az kb 3 fő különbség...mivel a Curpa sem megy driver nélkül... :lol: így a GSI-ben 4 embernek kell ülnie, hogy érezhetően kijöjjön a lóerő különbség...addig a többit elviszi a súly...de a biztonságért áldozni kell... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts