Atommanó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 mégse volt olyan jó vétel? felgyujtjátok az egészet? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Redi, Te még a Mitulátbátiban is hiszel??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :lol: :lol: :lol: Redi, Te még a Mitulátbátiban is hiszel??? :lol: :lol: :D :D :D :D csak írigykedik mert jó vétel volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :lol: :lol: :lol: csak írigykedik mert jó vétel volt :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 de a jobb hátsó lámpája nem ég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 de a jobb hátsó lámpája nem ég :lol: Meg kell csak ütögetni...kicsi kontaktbibi...dehát mondhatám, hogy ennyiért ez van... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Meg kell csak ütögetni...kicsi kontaktbibi...dehát mondhatám, hogy ennyiért ez van... :lol: :lol: :D ennyi idősen ennyiért belefér :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Pötyösök! Osram diadem izzó készletet nem lehet nálunk kapni igaz? Mert amit vettem chrom izzót hátra már lassan fehéren világít :lol: :lol: Amúgy azokat is meg lehet hekkelni, hogy ne legyen benne színes izzó, csak nem mutat akkorát mint a diademmel. Na mindegy, ha nem lesz kilopom Dinyéből a Blitzen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Powercup milyen csavarral van föltéve? Sima imbusz? Próbáltam keresni, de google képkereső csak ilyen delfint, popcornt, meg motorokat hoz fel :lol: :lol: lemenni a kocsihoz meg nemtudok 6-os inbusz csavarral van általában felrakva. 5-ös inbuszkulccsal lehet leszerelni. Illetve kell még egy síma csavarhúzó is a két bilincset lelazítani. :lol: Szedjétek csak le, mert kelleni fog! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 ennyi idősen ennyiért belefér :lol: :lol: :lol: Megveszem!Mennyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 6-os inbusz csavarral van általában felrakva. 5-ös inbuszkulccsal lehet leszerelni. Illetve kell még egy síma csavarhúzó is a két bilincset lelazítani. :lol: Szedjétek csak le, mert kelleni fog! :lol: :lol: Demó! Kérdés: van egy adapterem powecup szerűség és 76mm a kör átmérője, de ha levegőszűrő könyököt (Jacky)-t rakok rá akkor magas. Vettem c18xe szívócsonkot, az nem rá megy hanem pont belepasszol az adapterbe, vagyis kisebb az átmérője. Ez elég levegőt tud biztosítani a mocinak, vagy fel se rakjam? 1 2 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Egyenruhás???? Beton te ááállllaaaat... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Egyenruhás???? Beton te ááállllaaaat... :lol: :lol: :lol: pont most nézem :D Róka mennyél szépen hátra és verd le azt a k.va lakatot... -mivel? -Anyáddal..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Demó! Kérdés: van egy adapterem powecup szerűség és 76mm a kör átmérője, de ha levegőszűrő könyököt (Jacky)-t rakok rá akkor magas. Vettem c18xe szívócsonkot, az nem rá megy hanem pont belepasszol az adapterbe, vagyis kisebb az átmérője. Ez elég levegőt tud biztosítani a mocinak, vagy fel se rakjam? Szerintem vagy meg kell oldani, hogy passzoljon a C18XE, illetve X20XEV gumicsöve, vagy valahogy meg kell oldani, hogy ne legyen olyan magas. Mi lenne, ha már eleve fémcsővel kanyarodnál át a légtömegmérő felé? Azt oda lehetne heggeszteni a talphoz, a légtömegmérőre pedig egy samco gumicsővel lehetne menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Szerintem vagy meg kell oldani, hogy passzoljon a C18XE, illetve X20XEV gumicsöve, vagy valahogy meg kell oldani, hogy ne legyen olyan magas. Mi lenne, ha már eleve fémcsővel kanyarodnál át a légtömegmérő felé? Azt oda lehetne heggeszteni a talphoz, a légtömegmérőre pedig egy samco gumicsővel lehetne menni. A c18xe-val nincs is gond azt megoldom, de nem kicsi az átmérője? A x20xev-é nagyobb? Samco ez ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 pont most nézem :lol: Róka mennyél szépen hátra és verd le azt a k.va lakatot... -mivel? -Anyáddal..... :lol: :lol: vagy -voltál már 2 nővel? -egyszerre? -nem összesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 -milye volt a lesz az utosó nődnek csoki? -hát őőő... -a bajsza :lol: elis ment a cirkusszal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Na Lacee voltam ma délután és Robi tudott foglalkozni 2 órát a kocsiddal, de mint mondta neked is majd hétfőn beugrik a mtortérbe kedd este ki ugrik és valószínű szerdán hozhatod el hogy minden működik rajta, annyit el tudok mondani, hogy minden hiba megvan és nagyon sokat nevettünk olyan KÓKÁNYOLÁSOK vannak a kocsidban ami szinte hihetetlen, kurvára nem vicces egyébként de ezen már csak azt lehetett :lol: szóval 95-97 foknál befog kapcsolni a ventid és a piros közelébe sem fog menni többet soha :lol: a többi már nem is említem, hihetetlen hogy hónapok óta hozod viszed ide-oda a géped :lol: szóval fel a fejjel, inkább én félek hogy jobb lesz mint az enyém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 A c18xe-val nincs is gond azt megoldom, de nem kicsi az átmérője? A x20xev-é nagyobb? Samco ez ki? :lol: Azok tudtommal ugyanakkorák. Samco az a szilikoncső, amit a turbómotorokhoz használnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Na Lacee voltam ma délután és Robi tudott foglalkozni 2 órát a kocsiddal, de mint mondta neked is majd hétfőn beugrik a mtortérbe kedd este ki ugrik és valószínű szerdán hozhatod el hogy minden működik rajta, annyit el tudok mondani, hogy minden hiba megvan és nagyon sokat nevettünk olyan KÓKÁNYOLÁSOK vannak a kocsidban ami szinte hihetetlen, kurvára nem vicces egyébként de ezen már csak azt lehetett :lol: szóval 95-97 foknál befog kapcsolni a ventid és a piros közelébe sem fog menni többet soha :lol: a többi már nem is említem, hihetetlen hogy hónapok óta hozod viszed ide-oda a géped :lol: szóval fel a fejjel, inkább én félek hogy jobb lesz mint az enyém :lol: Mesélj már részleteket, kivi vook. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Azok tudtommal ugyanakkorák. Samco az a szilikoncső, amit a turbómotorokhoz használnak. Aham értem, nagyon thx, de nem kis levegő mennyiséget szállít majd? Elvileg a légtömegmérő is akkora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Mostmár én is egyrejobban :lol: Mindenesetre köszönöm ! Azt meg majd meglátjuk hogy jobb lesz e mint a Tied...megyünk majd kört és akkor talán a TC sem fog bekapcsolni... :lol: Ja majd légyszi ha beszélsz vele esetleg, kérd már meg nekem hogy egy kompressziót mérjen rajta. Mesélj már részleteket, kivi vook. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 off - kókusz keresztbe megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Mostmár én is egyrejobban :lol: Mindenesetre köszönöm ! Azt meg majd meglátjuk hogy jobb lesz e mint a Tied...megyünk majd kört és akkor talán a TC sem fog bekapcsolni... :lol: Ja majd légyszi ha beszélsz vele esetleg, kérd már meg nekem hogy egy kompressziót mérjen rajta. Míg nem tudom nem fáj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Míg nem tudom nem fáj :D Mivan te COD után tudsz írni?? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 -milye volt a lesz az utosó nődnek csoki? -hát őőő... -a bajsza :lol: elis ment a cirkusszal :lol: :lol: :D majd Blitzen eljátszuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts