mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ki nem dógozik ma ? Helyesbítek.... Ki nincs a munkahelyén és van ráérős ideje ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ki nem dógozik ma ? Helyesbítek.... Ki nincs a munkahelyén és van ráérős ideje ? :lol: :lol: :lol: :lol: mit kell segiteni, google ba tudok segiteni. :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 mit kell segiteni, google ba tudok segiteni. :lol: Van 1 haverom, aki megy olszba, neki keresném az olasz autóklub segélyszolgáltának telefonszámát :lol: :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Van 1 haverom, aki megy olszba, neki keresném az olasz autóklub segélyszolgáltának telefonszámát :lol: :lol: :lol: :lol: jónagy marha lehet, hogy elmer indulni... :lol:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Van 1 haverom, aki megy olszba, neki keresném az olasz autóklub segélyszolgáltának telefonszámát :lol: :lol: :lol: :D szard má le majd megoldja ő :lol: :lol:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Sonique mész holnap reggel utcára mer én kihoznám a négyrészből összekrendácsolt Bocit :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 jónagy marha lehet, hogy elmer indulni... :lol: Jahhhhhh.... Bár annyira nem ijesztő, mert Dini is stoppolja az általa kért alkatrészeket, lehet Dini nagyin bátor :lol: :lol: :lol:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Jahhhhhh.... Bár annyira nem ijesztő, mert Dini is stoppolja az általa kért alkatrészeket, lehet Dini nagyin bátor :lol: :lol: :lol: hát látod minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak :lol:
Lanti Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Jahhhhhh.... Bár annyira nem ijesztő, mert Dini is stoppolja az általa kért alkatrészeket, lehet Dini nagyin bátor :lol: :lol: :lol: nah igen... hoz egy xar légtömegmérőt... ami mondjuk pont nem kellett volna... :lol: vagy már tudja, hogy ebbe nem érdemes alaktrészt fecsérelni....
Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ki nem dógozik ma ? Helyesbítek.... Ki nincs a munkahelyén és van ráérős ideje ? :lol: :lol: :lol: :lol: ma szabad vagyok mondja mi a gondja!?
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 ma szabad vagyok mondja mi a gondja!? Kicsit messze vagy ahhoz, hogy segíteni tudjál, de köszi :lol:
Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Kicsit messze vagy ahhoz, hogy segíteni tudjál, de köszi :lol: Okés :lol: Azthittem megoldható távban :lol:
redline Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Powercup milyen csavarral van föltéve? Sima imbusz? Próbáltam keresni, de google képkereső csak ilyen delfint, popcornt, meg motorokat hoz fel :lol: :lol: lemenni a kocsihoz meg nemtudok
Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Powercup milyen csavarral van föltéve? Sima imbusz? Próbáltam keresni, de google képkereső csak ilyen delfint, popcornt, meg motorokat hoz fel :lol: :lol: lemenni a kocsihoz meg nemtudok Ha jól emlékxem akkor 6 vagy 7 es imbusz fogja ha a gyárival csavarotátok fel! De megyek le minnyá azt meglesem neked! :lol:
coupe Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma valami raccsssiiing? :lol: Ez a múltheti összejövetel, 5 Manta 1GSI meg 1 Nissan, bár az nincs a képen :lol: Ma nem megyünk sehova...mert holnap hajnalban indulunk :lol:
Lanti Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma nem megyünk sehova...mert holnap hajnalban indulunk :lol: tegnapse racsingolt velem senki... :lol:
Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma nem megyünk sehova...mert holnap hajnalban indulunk :lol: Én kihagyom még is a szombatot.... el leszteek ti nélkülem is! :lol: :lol:
coupe Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 tegnapse racsingolt velem senki... :lol: Legalább nagyobb az esély hogy nem kell menteni olaszba :D :D :lol: csak a Te érdekedben :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Legalább nagyobb az esély hogy nem kell menteni olaszba :D :D :lol: csak a Te érdekedben :lol: :lol: :lol: köszönöm :lol:
coupe Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 köszönöm :lol: igazán nincs mit...ha haza érsz még hálás is leszel :lol: :lol: :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Powercup milyen csavarral van föltéve? Sima imbusz? Próbáltam keresni, de google képkereső csak ilyen delfint, popcornt, meg motorokat hoz fel :lol: :lol: lemenni a kocsihoz meg nemtudok 6-s menetű csavar fogja.
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Este azért lesz aki kinéz? Mert mi azért kimegyünk... :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Miva' fogalmazás gátlót szedsz?? :lol: :lol: :lol: Mostanság ő van felül! :lol:
Vktr Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Este azért lesz aki kinéz? Mert mi azért kimegyünk... :lol: Maj sütünk szalonnát a commodore motorja felett...
redline Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Maj sütünk szalonnát a commodore motorja felett... mégse volt olyan jó vétel? felgyujtjátok az egészet? :lol: :lol:
Recommended Posts