Stefan Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 De semmi buzulás ám! :lol: :lol: :lol: Te fogtad meg a seggem? Ismerem a trükkjeidet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Te fogtad meg a seggem? Ismerem a trükkjeidet! :lol: :lol: :lol: Látom ismerkedsz! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 írták, hogy melegfornt jön, de azt nem, hogy megint a fórum felől :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Aki dugóban nem akar várni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 írták, hogy melegfornt jön, de azt nem, hogy megint a fórum felől :lol: :lol: Tudod a bu..i 3 kívánsága: Sándor József Benedek... zsákba hozzák.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Beteg vagyok jah :lol: Na hát félreértelmeztem a hozzászólásod azt hittem már megsértődtél hogy nem vittem oda eddig... Jaja megvan a számod igyekszem is rád csörögni majd este fele vagy amint tudok, csak akad más gondom is sajnos amit közben el kell sikálnom... köszi! :lol: :lol: :lol: :D Beteg vagy Lacee??? ki mondta hogy nem akarom, hát nem én szóltam hogy ha nem akarsz szopni hívj fel, tudod a számom már vagy 1.5 éve :lol: Találd ki hogy neked mikor jó, ott tudod-e hagyni a kocsit és hasonló, aztán csörögj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 A sárkányos 15 :lol: fricis + 100 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Vinném én szívesen Demohoz is csak nem biztos hogy kibírná az utat... többekközt Na a viccet félretéve , vidd mostmár olyan helyre ahol tényleg autót is javítanak , mert így egyszer csak infarktust fogsz kapni, sztem Csabiékhoz vidd ott tutko megoldják a gondod! :lol: Egyébként szted én miért Demo-val csináltatom a kocsit bármit kell cserélni??? mert itt nálunk nincs egy épkézláb szerelő csak koklerek vannak, nekem megér 140km-t hogy jólegyen mnden! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Vinném én szívesen Demohoz is csak nem biztos hogy kibírná az utat... többekközt Sztem ha megkérsz valakit hogy adjon kíséretet szívesen megteszi.... Aztán otthagyod neki vagy Csabinál 1 hétre azt sztem rásem ismernél a kocsira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 fricis + 100 :lol: :lol: látom megragadt a lényeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Sztem ha megkérsz valakit hogy adjon kíséretet szívesen megteszi.... Aztán otthagyod neki vagy Csabinál 1 hétre azt sztem rásem ismernél a kocsira! :lol: Nekem ehhez nem kéne sem kiséret, sem 1 hét...de hogy nem ismerne rá az hétszentségfaca.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Nekem ehhez nem kéne sem kiséret, sem 1 hét...de hogy nem ismerne rá az hétszentségfaca.... :lol: :lol: :lol: Elcserélitek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Elcserélitek? :lol: Csak ha ráfizethetek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Csak ha ráfizethetek... :lol: :lol: Végre beláttad mi a jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Lacee, vegyél fel msn-re ( bucsku.csaba@gmail.com ) mármint az újra :lol: itt vagyok a műhelybe és megbeszélhetjük hogy mikor és hogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Végre beláttad mi a jó :lol: akkor kadettra cserélne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Most épp ez van szervizen, 3.3 literes Vauxhall Ventura 1965 soros 6 hengeres Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 (Ventora) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 (Ventora) Dááát Véééder Nagyúúúr mindenre figyeeeeeee.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 (Ventora) Jah :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 :lol: Szőr Balázs! Végre elég aktív a fórumon. Ez így is marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 :lol: Kicsit még kell javítani a reakcióidőn. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Dunakesziről hoztam haza este tegnap, 2/A -n, ott beállt ######án (100-as tempó környékén) 95 fok körülre. Beértem a városba, levillogtam Albit aztán haza indultam, megálltam pár pirosnál míg eljutottam a bosnyákig, és már a pirosat karcolta a mutató.... megvártam míg kihül... majd beindítottam, haza mentem( 1 km! ) és már 100-on volt megint... Én úgy tudom hogy nagyon nem szerencsés forró állapotban leállítani.....mondjuk ha nem működik a ventillátor ami visszahűtse :lol: A felújítottat mennyiért adod, csak mert van most a duenen egy CW 45000Ft-ért és töröm a bogyót hogy mi legyen. Vagy vegyél fel msn-re és megdumáljuk bucsku.csaba@gmail.com Szerintem annyi pénzért ajándék.Az enyém 320€ volt + amiért rendbe tették itton.A srác azt mondta hogy ilyen kemény fejjel még az életben nem találkozott pedig ebből él. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Szerintem annyi pénzért ajándék.Az enyém 320€ volt + amiért rendbe tették itton.A srác azt mondta hogy ilyen kemény fejjel még az életben nem találkozott pedig ebből él. Mármint a CW HF a bitang kemény?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 mindenki járjon BKV-val...most jöttem haza a Budaörsi útról, igaz hogy 4x szálltam át de tele volt jó nőkkel :lol: :lol: Járjon a f@szom BKV-vel - csak 330 a gázolaj literje :lol: - van klíma - ott állok meg, ahol akarok - van zene - lehet dohányozni - jó, a sárga mellényes ratyik így is "ellenőrizhetnek" - de ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts