bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 amúgy meg ne k5tsögözz, mer neked fog fájni! :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 aggyá mán egy linket, mer én asse tom, mijaz nem vesztettél sokat... de mi fog fájni miről beszézel itten miszter :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ákos ha nem ismernélek és nem beszéltünk volna párx most komolyan megijednék :( gsi devilzzzz fórumon :idea:én invitáltalak???????? :roll: erre gondolsz? elég nagy itt a pangás.... mé nem jöttök a MOTE fórumára csevegni a többi opelessel, astrással, gsissel??? nem jobb többen lenni? www.opelforum.hu ha valaki nem tudná :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 igen de a ragokkal még mindig gondban vagyol :( invitáltad őket.... mind1 hagyjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 de mi fog fájni miről beszézel itten miszter :?: :roll: k5tsögözésre céloztam kombinálj ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 igen de a ragokkal még mindig gondban vagyol :( invitáltad őket.... mind1 hagyjuk :lol: :lol: :lol: mostmár értem :lol: szóval mást invitáltam, te már ittenvagyol :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 imho ez nagyon nem géjesi :lol: "idős tulajtól"....ha jól tudom Laci4 autója is a nagyija nevén van :lol: Ezt nem tom honnan veszed, újabb legenda :( Bár úgy lenne.. de sajna a saját nevemen van. (Sajna csak a kötelező miatt) De ez sztem se GSI.. csak szeretnék .. hacsak nem motor átrakásos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 hát én meg még mindig azon az állásponton vagyok hogy inkább 1 sibeda mint 1 kondi. ad1 70-80kgval könnyeb vaok ad2 nem kell tölteni a napftetőt :( ezáltal nem is ereszthet ad3 nem romlik el a pumpa,stb.... ad4 nagggyon nagy feeling Nekem van klimám.. de valszeg könnyen meg tudnám számólni mennyit használtam... Mondjuk valszeg töltettnem, átnézetnem se ártana... mert nem vok elszálva a teljesítményétől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Cartársak!Nincs v.kinek v. v.melyik hawernek elfekvőben a vasam alá való spotdob?Mert a gyári hackelése kb. eddig bírta!Aztán cserézni kellene.Bontott Astra GSÍ dob is jó lenne ám!16e.-ért már csinálnának alá másikat, de hogyismondjam, gyanusan olcsó!! 8) :( Ez esetleg? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8324 már ha még megvan... Innen vettem az ötletet, hogy vajon le lehet vhogy ápolni a dobot? (drótkefe, rézsparj, meg fekete hőálló festék) helytálló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Látom Bazs vett kocsit. Gratula. (Én meg elvesztettem a tanksapkát. Gratula...) Nah ezt hogy csináltad? MOndjuk egy időben én meg rendszeresen nyitva hagytam az ajtókát.. amolyan forma1 feeling :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Nah ezt hogy csináltad? kinéztem, behiteleztettem, elhoztam :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 kinéztem, behiteleztettem, elhoztam :( :lol: ŐŐŐ. nem akarlak letörni, IQBélától kérdeztem :lol: :lol: A te esetedet nagy vonalakban tom :lol: IQ! azóta mi van a vassal? IQ! azóta mi van a vassal? csak mert jöv hét elején még ráérek, de aztán hét közepétől hétvégéig nem. Kell a kocsi, úgy h (elvileg) tuti jó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 k5tsögözésre céloztam kombinálj ;-) öcsisajt olvass vissza megest te kezdtél el kóstolgatni ha nem tudnám emkkora gyógyegér vagyol komolyan is venném néha de ilyenkor eszembe jut az ártatlan tekinteted, a szerencsétlenséged és menten megesik a szívem rajtad :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 tom, csak lehet azt másként is értelmezni ;-) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ha nem tudnám emkkora gyógyegér vagyol komolyan is venném néha de ilyenkor eszembe jut az ártatlan tekinteted, a szerencsétlenséged és menten megesik a szívem rajtad :( ezért szólok be én mindenkinek bátran úgyse mer senki bántani :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 de ha legközelebb itt leszel nálunk (úgy várlak 1ébként mint a cunamit :( de ez most mind1) majd meglássuk mittuc kistáska :wink: inkább hasznosítsd magad és keress szép és lengén öltözött néniket a neten :idea: ehhez még érthetsz is :roll: asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 akkó ki kóstolgat kit, pöcsös? :( hol nálatok? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 igazad van kalácsképű hagyjuk is :wink: peace itt a kertben már félek hogy jössz szerelni. ha jön Isti még főzhetek is neketek.... mármint ahogy kapartok ha meló van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 hüe vagy? éppen tényfeltárok, problémamegállapítok :lol: Pista pedig szellemi tudását adta a projekthez és te mit csináltál? fényképeztél :? jellemző :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Isti hozta a formáját :wink: Te éppen kipihened a műanyagzacsi feltépése okozta fizikai fáradalmakat én elkaptam a pillanatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Pista ért a kispókokhoz is, úgyhogy nem bántani. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Isti esk mintha rendező lenne mindig kiszék,cigi,bézbóllsatyi,etc... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 jaja de ez hozzá tartozik meg is lepődnék, ha egyszer csinálna valamit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ez esetleg? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8324 már ha még megvan... Innen vettem az ötletet, hogy vajon le lehet vhogy ápolni a dobot? (drótkefe, rézsparj, meg fekete hőálló festék) helytálló? eegen.Asszem már kommunikáltam anno 1X ezzel az emberrel, de lehet, újra megprószálom majd!Azért Thx! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts