Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ha a verdanapokra gondolsz akkor igen..ha esik ha fúj... itthon takarítsd le szépen a kocsit kívül belül lent meg csak a bogarakat kell lekaparni :lol: de a pehi esssőőőbe nem hozza ki.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 de a pehi esssőőőbe nem hozza ki.. :lol: :lol: :lol: sztem az enyém jobban beázik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 sztem az enyém jobban beázik :lol: de az övé nem beázik hanem elmálik :lol: :lol: :lol: :lol: (pehi ezt a tegnapi xar hangu kipuf miatt kaptad) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 de az övé nem beázik hanem elmálik :lol: :lol: :lol: :lol: (pehi ezt a tegnapi xar hangu kipuf miatt kaptad) mit vársz egy kadettól ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 mit vársz egy kadettól ? :lol: föleg ami több darabban van... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 föleg ami több darabban van... :lol: :lol: :lol: meg a jégkár...hátsó futómű is kiütve...stb...én beleülni sem mernék... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 meg a jégkár...hátsó futómű is kiütve...stb...én beleülni sem mernék... :lol: :lol: na jóvan kapjátok be, ingen bevettem pénteken a nagy broki cumit de coupe felvilágosított hogy a jégkáron kívül semmi nem igaz. Csakhát nálam az autó az kénes téma és így hamar becumizom a szivatást vele kapcsolatban. Főleg ha olyanok mondják mint ti, sehol egy nevetés két hazugság között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 meg a jégkár...hátsó futómű is kiütve...stb...én beleülni sem mernék... :lol: :lol: ja és taliztam baluval szombaton és mondta hogy a futómű egyszerre lett kiütve alóla de csak a híd nyalt el a kasztni nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ez mi? már üres hsz-ekkel próbálsz csalni? csííter :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 na jóvan kapjátok be, ingen bevettem pénteken a nagy broki cumit de coupe felvilágosított hogy a jégkáron kívül semmi nem igaz. Csakhát nálam az autó az kénes téma és így hamar becumizom a szivatást vele kapcsolatban. Főleg ha olyanok mondják mint ti, sehol egy nevetés két hazugság között :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 mit vársz egy kadettól ? :lol: ja de jó volt a seggedet belehuppantani mi? vagy ez olyan mint a nincs ronda nő csak kevés pia? Részegen még azt is mondtad hogy mennyivel halkabb mint a tied, mármint szélzajügyileg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 de a pehi esssőőőbe nem hozza ki.. :lol: :lol: :lol: nembaj majd az Astrával megyek legfeljebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 nembaj majd az Astrával megyek legfeljebb :lol: ha igazan ütőset akarsz a kiállításon, akkor kölcsönadom a géptetőmet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Van valakinek egy "felesleges" powercap-ja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Van valakinek egy "felesleges" powercap-ja? háháháhá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Főleg ha olyanok mondják mint ti, sehol egy nevetés két hazugság között :lol: Inkább mint az éhenhalás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Van valakinek egy "felesleges" powercap-ja? Nekem pl Lantié felesleges... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nekem pl Lantié felesleges... :lol: :lol: :lol: köszi. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ha igazan ütőset akarsz a kiállításon, akkor kölcsönadom a géptetőmet :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Tényleg Anti te nem jössz a GSI Club nevében? Az audin is olyan jó volt ltáni a GSI feliratot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Tényleg Anti te nem jössz a GSI Club nevében? Az audin is olyan jó volt ltáni a GSI feliratot :lol: Én ezekhez a bohóckodásokhoz már öreg vagyok... :lol: Meg kiváncsi leszek hogy bírjátok majd, hogy este 8-ig ott dekkol a verda és nem lehet kihozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Én ezekhez a bohóckodásokhoz már öreg vagyok... :lol: Meg kiváncsi leszek hogy bírjátok majd, hogy este 8-ig ott dekkol a verda és nem lehet kihozni... :lol: majd mesélnek történeteket balázska autójáról... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 majd mesélnek történeteket balázska autójáról... :lol: :lol: Jah...azt Csabit a füredi Szívkorházból kell majd hazahozni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts