Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Hahópihe, A matricákat felraktátok ? :lol: nem ahhoz le kell takarítani az autót. Tegnap meg inkább megittam 2 sört mint autót takaritsak. Egész délelőtt a garázsnál voltunk és a tűző napon cseréltünk Robnak tetőt. Ráadásúl leszedtük a régit felpróbáltuk az újat, kinyitottuk és szét is szakadt ott ahol javítva volt, úgyhogy rakhattuk vissza a régit. Hát nem voltunk boldogok. Viszont 4 óra alatt megvan cabrion a tetőcsere. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 nem ahhoz le kell takarítani az autót. Tegnap meg inkább megittam 2 sört mint autót takaritsak. Egész délelőtt a garázsnál voltunk és a tűző napon cseréltünk Robnak tetőt. Ráadásúl leszedtük a régit felpróbáltuk az újat, kinyitottuk és szét is szakadt ott ahol javítva volt, úgyhogy rakhattuk vissza a régit. Hát nem voltunk boldogok. Viszont 4 óra alatt megvan cabrion a tetőcsere. :lol: Én a kocsimosást sörözéssel kapcsolom össze :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Én a kocsimosást sörözéssel kapcsolom össze :lol: :lol: :lol: de én nem kertesházban lakom így a garázs sem a ház oldalában van. Így ezt sajna még nem tudom gyakorolni :lol: Idővel csak lesz ilyen lehetőségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Tegnap voltam vidéken (580km), 110-140km/h közötti tempó, 6.6 lett a fogyi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Tegnap voltam vidéken (580km), 110-140km/h közötti tempó, 6.6 lett a fogyi :lol: :lol: az zsír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Tegnap voltam vidéken (580km), 110-140km/h közötti tempó, 6.6 lett a fogyi :lol: :lol: Akkor már majdnem annyi mint egyszer nekem : 6.1L volt.... Azótasem tudttam iylet produkálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Akkor már majdnem annyi mint egyszer nekem : 6.1L volt.... Azótasem tudttam iylet produkálni! :lol: Szerintem 80-90-es tempóval le tudnám vinni 6 alá is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Szerintem 80-90-es tempóval le tudnám vinni 6 alá is. Az előző gazdijától tudom , hogy neki sikerült egyszer 5,7 !!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Az előző gazdijától tudom , hogy neki sikerült egyszer 5,7 !!!! :lol: Persze azért most nem gyári chippről beszélünk, :lol: csak ha valami hozzánemértő olvasná a fórumot, ne vezessük félre hogy az övé miért ehet 9-et :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Persze azért most nem gyári chippről beszélünk, :lol: csak ha valami hozzánemértő olvasná a fórumot, ne vezessük félre hogy az övé miért ehet 9-et :lol: Természetesen NEM A GYÁRIVAL ígyvan..... Enyémben is Irmscher Chip van így igaz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Mindegyik XE tudna ilyen keveset enni, nem számít igazán, hogy gyári programmal, vagy sem. De ha valaki lassan akar menni, akkor nem kell egy 150 lovas motorral szerelt autót vennie. :lol: Nekem 130-140-es átlagtempóval jött ki a Vectra 2000-em teljesen megpakolva 7,6-ra. de legalább haladtam is, nem csak 80-al gurultam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Mindegyik XE tudna ilyen keveset enni, nem számít igazán, hogy gyári programmal, vagy sem. De ha valaki lassan akar menni, akkor nem kell egy 150 lovas motorral szerelt autót vennie. :lol: Nekem 130-140-es átlagtempóval jött ki a Vectra 2000-em teljesen megpakolva 7,6-ra. de legalább haladtam is, nem csak 80-al gurultam. Senki nem mondta hogy 80-al megy, HA annyival mennénk akkor lehet annyit enne, te nem olvasol? :lol: Egyébként meg pont erős autóval lehet finoman menni, nem kell nyelezni állandóan, 40-nél ötödik és hasonlók :lol: Ja és nekem ugyanazzal a tempóval 6.6 a fogyi, vagy azt sem olvastad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Mindegyik XE tudna ilyen keveset enni, nem számít igazán, hogy gyári programmal, vagy sem. De ha valaki lassan akar menni, akkor nem kell egy 150 lovas motorral szerelt autót vennie. :lol: Nekem 130-140-es átlagtempóval jött ki a Vectra 2000-em teljesen megpakolva 7,6-ra. de legalább haladtam is, nem csak 80-al gurultam. Erről szó sem volt hogy 90 el megyek :lol: Csak ez volt a legjobb fogyim! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Azzal én is tisztában vagyok, hogy erős autókkal lehet a leg finomabban menni, de én nem azért vettem, illetve építettem ilyen autókat, hogy 40-nél 5-be váltsak. Engem mondjuk annyira nem érdekel a fogyi, ha stimmel a menetteljesítmény. A fehér LET Cali 300 lóval igencsak megette a 15 litert, sőt, de amit nyújtott az kárpótolt a fogyasztásért. Ezért nem érdekelt a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Azzal én is tisztában vagyok, hogy erős autókkal lehet a leg finomabban menni, de én nem azért vettem, illetve építettem ilyen autókat, hogy 40-nél 5-be váltsak. Engem mondjuk annyira nem érdekel a fogyi, ha stimmel a menetteljesítmény. A fehér LET Cali 300 lóval igencsak megette a 15 litert, sőt, de amit nyújtott az kárpótolt a fogyasztásért. Ezért nem érdekelt a fogyi. Nekem nem disznek van a kocsi, havi 2-3 ezret megyek vele, és fontos hogy mennyi az annyi, akár több 10 000 spórolás is lehet.. De ÉN kérek elnézést miért felhoztam ezt a fogyasztás témát, ígérem nem teszem többet, én hüle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Azzal én is tisztában vagyok, hogy erős autókkal lehet a leg finomabban menni, de én nem azért vettem, illetve építettem ilyen autókat, hogy 40-nél 5-be váltsak. Engem mondjuk annyira nem érdekel a fogyi, ha stimmel a menetteljesítmény. A fehér LET Cali 300 lóval igencsak megette a 15 litert, sőt, de amit nyújtott az kárpótolt a fogyasztásért. Ezért nem érdekelt a fogyi. Na mi van vazze Petya remélem nem balul ébredttél!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Ja és hamár izé bizé..... Mizujs a lambdával???? Mert nagyon kellene!!!!!!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Én is nézem a fogyimat, de csak infó szinten érdekel. Amit eddig leírtam, azzal csak arra akartam utalni, hogy ezek a kocsik amiket mi vezetünk, nem azért vannak, hogy keveset egyenek, hanem hogy valamilyen szinten örömöt okozzanak a tulajnak. Ha az számítana, hogy mennyit eszik az autóm, akkor vagy egy 1.6 D Golfot, vagy 1.7D Astrát vettem volna. Azok viszont max a benzinkúton okoznak örömöt. :lol: És akárki akármit mond, normális hétköznapi használatban nem fog egy C20XE-vel szerelt autó se 8 alatt enni, hanem inkább 8-10 között. A Corsám meg a kisebb súly miatt kb. 1 literrel eszik kevesebbet ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Ja és hamár izé bizé..... Mizujs a lambdával???? Mert nagyon kellene!!!!!!!!! :lol: :lol: Eljösz most érte? Ha nem, akkor még ráér! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Eljösz most érte? Ha nem, akkor még ráér! :lol: :lol: Esetleg gondolom van nálatok olyan hogy posta??? Hiába tagadod le láttam voltam ott :D Egyébként meg lekéne ugranom mert meg kéne ismételni a grillezős dolgot csak most igyekszem nem alkohol mentes sört vinni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 .....csak most igyekszem nem alkohol mentes sört vinni :lol: :lol: :lol: Oké, az jó lesz! :D :lol: De a biztonság kedvéért ott lesz Tundi barátunk is, ő úgyis egyből kiszúrná, ha megint alkuholmentes sört hoztok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Oké, az jó lesz! :D :D De a biztonság kedvéért ott lesz Tundi barátunk is, ő úgyis egyből kiszúrná, ha megint alkuholmentes sört hoztok. :lol: Baze ja , amikor megfogta az alkohol mentest úgy csinált mintha tüzes vasat adtunk volna a kezébe :lol: :lol: :lol: Az alkohol mentest meg odaadjuk a rozinak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Jó mind1, veled is csak a világ több! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 most igyekszem nem alkohol mentes sört vinni :lol: :lol: :lol: Attyaúúúúúúristen - ezt még anyámnak se vallanám be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Attyaúúúúúúristen - ezt még anyámnak se vallanám be :D Háát az úgyvolt hogy bementünk a közértbe és belemarkoltam a sörös polcon a sörökbe a mindegy milyen csak butítson hozzáállással aztán láss csodát alkoholmentest vettem! :lol: :lol: Csak Petyáéknál tünt fel a srácnak , de láttad volna az arcát mikor meglátta hogy nincs benne alkohol! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts