tamasnor Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 http://www.enginesounds.extra.hu Autóhangokat lehet hallgatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Szia Csabi... Tesódék szerinted holnap ráérnének kicserélni nekem egy kerékagycsapágyat?????Már nagyon szól :lol: Robival beszéltem, neki ott van egy Vauxhall meg egy Merci busz szétszedve, mondta hogy Kedd az jó ha neked is, vagy van még egy másik megoldás, hogy holnap lemegyünk a műhelybe, segítek én is és közösen megcsináljuk, ott lesznek a tesómék is, szóval ha kell segítenek, jobb mint az utcán, vagy vársz Keddig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Robival beszéltem, neki ott van egy Vauxhall meg egy Merci busz szétszedve, mondta hogy Kedd az jó ha neked is, vagy van még egy másik megoldás, hogy holnap lemegyünk a műhelybe, segítek én is és közösen megcsináljuk, ott lesznek a tesómék is, szóval ha kell segítenek, jobb mint az utcán, vagy vársz Keddig! Köszönöm.....még átgondolom,mert kicsit nagy szívásnak érzem a csapágy cserét...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Köszönöm.....még átgondolom,mert kicsit nagy szívásnak érzem a csapágy cserét...... :lol: Az is, azért is mondta a Keddet, mert akkor van jobban idő. Nekem a Fordnál mikor cseréltünk ráment egy fél nap, annyira be volt gyógyulva a régi csapágy, és azt kiütni művészet volt. De holnap is kész lesz ha akarod, csak hozz sok kaját meg üdítőt, és hidd el kész lesz 2 óra alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol: Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol: Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :lol: mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol: István autót keres a hugának és talált itt felénk 2-t a használtautón. Mi pedig elmentünk megnézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 mi ez a nagy autóellenörző körút? :lol: Mivel lusta voltál lurdyba jönni,így nem kaptál kapcsolót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Mélykék?? Felkérhetlek egy esti csevegésre? :lol: Mint réééégen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Mélykék?? Felkérhetlek egy esti csevegésre? :lol: Mint réééégen :lol: Zoli hol van ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 :lol: Zoli hol van ? :lol: Kééééééépzeld láttam őt itt de szó nélkül elhúzott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Kééééééépzeld láttam őt itt de szó nélkül elhúzott :lol: Hááát ez igazán nem szép dolog :lol: Lehet lenyomta hazafelémenet egy turbós Cali :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Hááát ez igazán nem szép dolog :lol: Lehet lenyomta hazafelémenet egy turbós Cali :lol: :lol: :D :D Jah és biztosan mérges volt miatta :lol: Nembaj ő iyen és ilyennek szeretjük :lol: Naggyoooon sokan voltunk ma talin! Most voltam előszőr a szabad ég alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Jah és biztosan mérges volt miatta :lol: Nembaj ő iyen és ilyennek szeretjük :lol: Naggyoooon sokan voltunk ma talin! Most voltam előszőr a szabad ég alatt :lol: Bizony, jóv sokan vagyunk mostanában :lol: Mondjuk a bw4 idején biztos le fog csökkeni a léstszám :lol: Gyere majd máskor is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Bizony, jóv sokan vagyunk mostanában :lol: Mondjuk a bw4 idején biztos le fog csökkeni a léstszám :lol: Gyere majd máskor is :lol: Hogyhogy? Kb mennyien leszünk BW-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Hogyhogy? Kb mennyien leszünk BW-n? Szállások nagyon gyorsan elfogytak, sokan sokat beszélnek BW-ről + még István is az mondja, hogy szerinte sokan lesznek és adok a véleményére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 coupe találtam neked új avatart: mk: bocsi de félbemaradt tegnap a gép mert nem tudtam belépni újból, és kellet restart a vga driver miatt. este ha kijössz folyatatom, vagy rakj fel egy új vga drviert.. asszem amit leszedtem 156-ost az jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Mivel lusta voltál lurdyba jönni,így nem kaptál kapcsolót! :lol: Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :lol: Ráadásul megfáztam és amikor köhögök meg tüsszentek akkor is belenyilal....jókat röhögök magamon, hogy mekkora b@l###### vagyok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :lol: Ráadásul megfáztam és amikor köhögök meg tüsszentek akkor is belenyilal....jókat röhögök magamon, hogy mekkora b@l###### vagyok :lol: :lol: mi is mindig rajtad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 most ment el itt a körúton kb 15 motoosrendőr, 10 rendőrautó, 3 rendőrterepjáró és köztük egy MNB01es páncélautó... Lehet viszik a fizut a parlamentbe :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Meg van húzódva a derekam alig bírok kiegyenesedni :D Jó álsztori... végigment rajtad egy vad motoros banda? :lol: :lol: most ment el itt a körúton kb 15 motoosrendőr, 10 rendőrautó, 3 rendőrterepjáró és köztük egy MNB01es páncélautó... Lehet viszik a fizut a parlamentbe :lol: :lol: Költözik a MNB készpénzkészlet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 hopp lekerültek róla az AZEV-ek http://www.hasznaltauto.hu/2274926_opel_astra_1995 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 hopp lekerültek róla az AZEV-ek http://www.hasznaltauto.hu/2274926_opel_astra_1995 Háát elég szomorú ezt látni..(árát) Nekem szeptemberben fog lejárni a hitelm,végre valahára.. és ha belegondolok, hogy azzal együtt olyan 2,2 milla a kocsi vételára.. most meg ennyit ér :lol: Igaz, eltelt 5 év... Amúgy ő kicsoda? Klubbos matrinyát látok rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Az is, azért is mondta a Keddet, mert akkor van jobban idő. Nekem a Fordnál mikor cseréltünk ráment egy fél nap, annyira be volt gyógyulva a régi csapágy, és azt kiütni művészet volt. De holnap is kész lesz ha akarod, csak hozz sok kaját meg üdítőt, és hidd el kész lesz 2 óra alatt :D Köszi Csabi,de nem merem bevállalni...úgy néz ki megoldodott a próbléma.....Köszönöm még 1x :lol: Ma megnéztem a bajai Astrát és ez még rosszabb, mint a keceli volt. Nem ment a klíma, rohadnak a hátsó ívek, repedtek a hátsó illesztések a lámpák alatt, motoron nem tudták megmondani, hogy mikor lett vezérlés cserélve és olyan hangja is volt, nem volt benne szervó... :lol: Viszont azt el is felejtettem mondani, hogy a kecelit még lealkudtuk 650e-re. :D Ez sajnálatos hír :lol: .....Azt httem az jobb állapotban lesz.....Hihetettlen hogy ilyen nehéz jó állapotú astrát venni manapság-És még az enyémre mondják hogy drága :lol: Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Köszi Csabi,de nem merem bevállalni...úgy néz ki megoldodott a próbléma.....Köszönöm még 1x :lol: Nem bírtad ki Keddig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts