Xray Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 XRay, emberedet délután felhívom! Ahogy jólesik :lol: Igazából Ő az operatív főnököm ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ott hagytam a wizz air melót, és egyelőre az asszony tart el BCsabi azér sajnálom hogy nincs melód. Ezt honnan veszed? ??????????????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ??????????????????????????????????????? Ja, jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Ja, jó :lol: LOL LOL LOL :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Akkor viszlát sztyui lányok.... ?! :lol: :lol: mé hagytad ott te jóember? Ja, jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Akkor viszlát sztyui lányok.... ?! :lol: :lol: mé hagytad ott te jóember? Gondolom mostanában a fapadosoknál sem habostorta az élet. Meg hát, ha egy házi-sztyuvi eltartja... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Akkor viszlát sztyui lányok.... ?! :lol: :lol: mé hagytad ott te jóember? Sok szex, öregszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Gondolom mostanában a fapadosoknál sem habostorta az élet. Meg hát, ha egy házi-sztyuvi eltartja... :lol: :lol: Pontosan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 A harmadik még hagyján, a negyediknél már fulladsz, és az ötödiknél a víz is ver már... kár hogy a hatodikon laksz, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Kicsit nagyobb fékre váltok, úgyhogy eladó lesz a turóscali mostani féke (284es), használt tárcsával, nyereggel, zsírosanúj betéttel és egy 50%-os használttal is. Akit érdekel szóljon. Azért írom első körben ide, mert páran gondolkodtatok a nagyfékre váltáson, úgyhogy ha a klubból érdekel valakit, akkor első körben neki tartom fent. Az árban szerintem meg tudunk egyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 alkunélkül talán a tulaj is kapható lenne :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 alkunélkül talán a tulaj is kapható lenne :lol: :lol: :lol: :D Eladja?! :lol: Mostanában mindenkin kitört az eladási láz? :lol: De a csaj tényleg durva amúgy :D A gépháztető"dísz" is jó volt, de ez is érdekes kompozíció: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Kicsit nagyobb fékre váltok, úgyhogy eladó lesz a turóscali mostani féke (284es), használt tárcsával, nyereggel, zsírosanúj betéttel és egy 50%-os használttal is. Akit érdekel szóljon. Azért írom első körben ide, mert páran gondolkodtatok a nagyfékre váltáson, úgyhogy ha a klubból érdekel valakit, akkor első körben neki tartom fent. Az árban szerintem meg tudunk egyezni. PÜben tudnál írni egy árat hogy kb mennyi az annyi? Gondolom ez csak az első két tárcsa, nyereggel + betéttel. Vagy hátul nem lehet/érdemes cserélni csak elöl? Tudom hülye kérdés de nem születtem ejnsteinnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Fűnyíróba lessz! :lol: :lol: Jóvan mennyémá a tudodhova... Nemhogy tennél fel egy képet az új maszkoddal. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 alkunélkül talán a tulaj is kapható lenne :lol: :lol: :lol: :lol: De ha feltöltött volna pár merészebb képet magáról lehet hogy több lenne a telefonáló is. Bár nem az autó iránt érdeklődve... :D ( István, még mielőtt te is elgondolkodnál hasonlón, NE TEDD!!! :lol: :D :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Nemhogy tennél fel egy képet az új maszkoddal. :lol: :lol: :lol: Úgyis karaokezni akar a Blitzen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 NEEE NEEE CSAK EZ NEEEE... :lol: :lol: :lol: :lol: és ki árulja? :lol: Klatty :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 http://www.dailybest.hu/wp-content/2007/10/gaz-maszk.jpg Úgyis karaokezni akar a Blitzen. :lol: vazze... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 http://www.dailybest.hu/wp-content/2007/10/gaz-maszk.jpg Úgyis karaokezni akar a Blitzen. :lol: Na ez tök zsír, X gyakorold az aláírásod, lesz ám rajongó bőven :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 http://www.dailybest.hu/wp-content/2007/10/gaz-maszk.jpg Úgyis karaokezni akar a Blitzen. :lol: Na látod Sanyi ezértnem lessz soha kész a kocsid vazze, nemtudsz megkülömböztetni egy gázállarcot egy maszktól!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Jóvan mennyémá a tudodhova... Nemhogy tennél fel egy képet az új maszkoddal. :lol: :lol: :lol: Még nem tettem fel a kocsira elő kell rendesen készíteni , ahogy néztem ezt ami most fentven lehet úgy kell leflexelni vazze nem tom kivolt az a barom aki ragasztotta ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Na látod Sanyi ezértnem lessz soha kész a kocsid vazze, nemtudsz megkülömböztetni egy gázállarcot egy maszktól!!!! :lol: :lol: :lol: Valóban analfabéta egy ember... :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Jó reggelt! Mi ez a pangás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Jó reggelt! Mi ez a pangás? :lol: Szerintem még csak most mennek aludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Jó reggelt! Mi ez a pangás? :lol: Szia Csabi... Tesódék szerinted holnap ráérnének kicserélni nekem egy kerékagycsapágyat?????Már nagyon szól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts