redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ÁJJJJJJJJj Brada... Mondomhogy nem tom megvenni...nincs kessssss... :evil: :evil: de ha én megveszem a tieidet akkor lesz lové nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 mijjen bakon újdonsült padawan aki 30al elkexel 1 lájtos kanyarban :?: :roll: :( alatta a futó de nem Gabi hanem mű csak megest szét kell majd szednem. De esse gáz, mert közebn majd tanulok vagy filózok,mert szerintem kezd menni csukott szemmel is :lol: Antibá ee eee nem veszem meg, nem qrváskodom hanem leszarom :lol: jobb is így, mert majd a távoli jövőben nagyon csicskán ütne ha a két verda 99ig stimmelne így llegalább lóerőben és etben vezetni fogsz :wink: de ez 1 ilyen jó nap bazs mikor nyertük a licitet? kedden este asszem 110 juró helyett 82 örülünk, mint geri a gsinek és ma látom 69.99ért tolják zofort und nójba :x :lol: geccy nagy formámban vaok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Mit vettektek okosok? Norbi mennyit adsz érte???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 lámpicskú méghozzá hátre de Anti koma mostmár vedd meg azt a felnit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ha válaszol a fickó hogy érdekli e a csere, akkor igen, de pénzem sajna nem vagyon rá... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 lámpicskú méghozzá hátre Képet!!!!!!! :wink: Remélem nem olyan mint amit én vettem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ha válaszol a fickó hogy érdekli e a csere, akkor igen, de pénzem sajna nem vagyon rá... :roll: mer fel kéne venni a telefont! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Tudod mi volt ma itt a szállodában a kibaxott robbangatások miatt???? Rágyógyúlt a fülemre a telefon... Most kicsit nincs kedvem telefonálni... Neked meg ki kéne nyögni, hogy mennyit adnál érte, de kalkuláld bele, hogy jövő héten jössz nekem 30 pénzzel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ugye nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Képet!!!!!!! :wink: Remélem nem olyan mint amit én vettem... :roll: én is me akkor tényleg kiborulockkkkk datz me csak felül nem lámer mód króm index lesz... a legfájóbb,h eredetileg angel eyez lett volna de ohne money me >;<]$Łß] asszonykám nyaralgatni akar nem is 1x. MTS lett volna nagy álmom vagy a vw szerű alul piri felül feher vagy a full fehér - emlékezz vissza anno áradoztam neked és mutattam az etalon gsit és akkor Teh mutattad meg nekem hogy heeej mán ilyet lehet kapni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Jóvanna csak szivatlak Geri Pajti...Nem vettem...úgyhogy nem kell ájuldozni, és köpd ki az andaxint... :wink: Amúgy egész pofás...lehet, hogy veszek egyet... :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Cartársak!Nincs v.kinek v. v.melyik hawernek elfekvőben a vasam alá való spotdob?Mert a gyári hackelése kb. eddig bírta!Aztán cserézni kellene.Bontott Astra GSÍ dob is jó lenne ám!16e.-ért már csinálnának alá másikat, de hogyismondjam, gyanusan olcsó!! 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Norbiiiidzsínek vagyon egy ha jol lészen informálódva... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Norbiiiidzsínek vagyon egy ha jol lészen informálódva... :roll: Már lőttem is neki egy p.ü.-t!Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 hát az enyém mint tennap kiderült nem gyári...és még nem is szabadult fel mert még nemtom hogy csak egy sportdombot rakassak e fel vagy a középdobot is dobjam ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 milyen felni? gumi? mennyi? dobj egy pü-t! Már láttátok úgy emlékszem,de ha nem gond berakom megint: Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Hamarosan -hamarosan? aham...- na mind1, nemsokára az enyém is felszabadul, mert csináltatok alá szuperhalk és még annál is halkabb rendszert. Ami most van fenn a tipikus rohadthangú 16v filingű dob - dob? inkább távcső belenézel végén 2 likon látsz ki oszt csumi. na szóval ha vmelyikötök úgy dönt hogy terrorizálni akarja a környezetét, akkor szívesen odaadom majd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Hamarosan -hamarosan? aham...- na mind1, nemsokára az enyém is felszabadul, mert csináltatok alá szuperhalk és még annál is halkabb rendszert. Ami most van fenn a tipikus rohadthangú 16v filingű dob - dob? inkább távcső belenézel végén 2 likon látsz ki oszt csumi. na szóval ha vmelyikötök úgy dönt hogy terrorizálni akarja a környezetét, akkor szívesen odaadom majd :wink: nagyon hangos? :? mert az enyémmel pont az az egyik bajom, hogy lehetne egy paraszthajszálnyival hangosabb....meg kell rá vmi baziszéles ovál vég mert a mostani az vmi isszonyat :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 isszonyat:x Ilyesmit mint ha láttam volna olyan 12e. körül, de nem 100! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ez olyan mint a cuprákon az agresszív szívószál :( :lol: :lol: norbi addig nekem nem volt hangos mig fenn volt a középdobom. Na ezt figyuzd akitől vettem mondta h spanja mekkora ügyes és tuner. Na mikor kipuffot csináltattam elsők között tipikus péntek du before:racing rohanás majd emelés. Nézzük nézzük hát nem egy 1.4mpi fabia középdobja volt fenn FORDÍTVA ráadásul :?: :lol: So ha kell majd passzolom killerkedni, másra nem is jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Már láttátok úgy emlékszem,de ha nem gond berakom megint: http://img.tar.hu/mezogsi/size2/11871794.jpg http://img.tar.hu/mezogsi/size2/11876452.jpg Üdv.: Mező ár? gumi méret, állapot? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ez még rendesen jól is nézne ki bazs a tragacsodon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ez még rendesen jól is nézne ki bazs a tragacsodon :( jaja 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 csak ehhez ugye már illik csücsenteni különben igen idiótán fog kinézni az a kilókenyeres lik a doboknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 csak ehhez ugye már illik csücsenteni különben igen idiótán fog kinézni az a kilókenyeres lik a doboknál... valamennyit ül, tegnap este álltam egy széria kombi mellett (c14nz) és ahhoz képest szemre kb 5 centi majd megnézem a redi hófehérkéje mellett, hogy mi a pálya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts