Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Te biciklikkel csinálod? :lol: :D :lol: Há öcsém most az a menő :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Há öcsém most az a menő :lol: :lol: :lol: meg néhány lyuk is van rajta :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Lanti tudsz már valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Lanti tudsz már valamit? Diplomája van, szóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Diplomája van, szóval... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 :lol: illetve pontossan 82Kg hiányzik róla! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 :lol: :lol: :lol: melóhelyen szoktuk ezt mondani mikor jó dög van szem eleőtt: Na ba..ki szkanderozunk a hátán??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 melóhelyen szoktuk ezt mondani mikor jó dög van szem eleőtt: Na ba..ki szkanderozunk a hátán??? :lol: :lol: És honnan szereted a szkandert, elől vagy hátulról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 És honnan szereted a szkandert, elől vagy hátulról? :lol: :lol: :lol: Ezmár részletkérdés vagy mondhatnám: MINDEGY CSAK NEKEM JÓLEGYEN! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 a seat klubbnak :D http://misa.peugeot205klub.hu/forum/ass83911.jpg fújmá... milyen büdöset sz@rhat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 fújmá... milyen büdöset sz@rhat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wehehehe te nemvagy normális :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 wehehehe te nemvagy normális :lol: :lol: :lol: mondja ezt az akinek vill szmissz csücsörít az avatarján. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Na azért az opelklub az opelklubb gyerekek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 http://www.tuningfever.fr/pics-med-1596-31...-opel-astra.jpg Na azért az opelklub az opelklubb gyerekek! :lol: Csak kár, hogy épp rápukizik a csaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 úgylátom elindítottam egy elég sz@r témát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Csak kár, hogy épp rápukizik a csaj :lol: De csak azért mert már nem bírta fejben tartani :lol: :lol: :lol: De azért ha ennek a csajnak a nunus kilenne meszelve te is beleköltözné nem?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 De csak azért mert már nem bírta fejben tartani :lol: :lol: :lol: De azért ha ennek a csajnak a nunus kilenne meszelve te is beleköltözné nem?? :lol: Végül is ott van a szennyvízcsatorna mellett a játszótér is :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Végül is ott van a szennyvízcsatorna mellett a játszótér is :lol: :lol: Hát , mit szedtettek be ma??? vagy frontvan??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mi a fax#&@ról beszélsz ? 58 éves vagy lélekben vagy mi van ? :lol: :lol: :lol: :lol: Hidd el,hogy átgondoltam én ezt már. Az átépítés árán viszont elég sokaig tudnád fizetni az adót! :D Marhaság.Te is olyan negatív hullámokkal idegesítesz,mint Bazsi! :D X14NZ lesz és abbl lesz C14SE+flextek. A költségeket bízd ide,elég jó forrást találtunk a hétvégén,maradjunk annyiban,hogy közvetlen az olasz importhoz jutottunk hozzá!A "K.O.M.A." keze már sziciliáig ér! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Huhh! Hallottad a sziklát lehullani? :lol: Ne szarj be,amíg engem látsz szesztestvérem! ööö nem logikusabb Dezsőt visszafokozni pesti rohangálóssá és amellé venni egy olyat amire vágysz ? ( pl kadett kabrio ) :lol: Dezsőből nem lesz pesti rohangálós,ahhoz túl sok melóm van benne,megy haza anyámékhoz garázsba,ritka használatra. Lesz egy etanolos,amit tudok tankolni otthon is és pesten is.Udinak bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Dezsőből nem lesz pesti rohangálós,ahhoz túl sok melóm van benne,megy haza anyámékhoz garázsba,ritka használatra. Lesz egy etanolos,amit tudok tankolni otthon is és pesten is.Udinak bevált. Hát Dezsőkét énsem kótyavetyélném el a pesti szarkátyús utakra :lol: Egyetértek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 ....logikusabb.... Mindent modhatsz, csak ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeee, mert nem hangzik tőled túl meggyőzően :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 ....Hidd el,hogy átgondoltam én ezt már.... Látod, PONT EZ A BAJ János fiam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 úgylátom elindítottam egy elég sz@r témát. :lol: Hallod tesó egy iylen nő mikor fi..gik nincs is hangja, hidd el nekem az iylen csajok alatt minimum 60-as rendszer figyel! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Jah...képzeld ha még hideg is lett volna... :lol: :lol: :lol: Hernád Tominak mondtam is, hogy "Most mi lesz??? Itt fox ücsörögni reggelig? Vagy hozzak egy lici brómos teát???" :D :D Hát nekem is eléggé elfoglalta a vizuális memóriaterületem, amíg ott táncikált, és hajolt a Dj pult fölé... :lol: :D http://images.iwiw.net/0901/user/00/84/15/...5_1187938180091 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts