coupe Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Vissza, elviszem neked inkább én. :lol: Köszi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 érdekes ide még nem jutott el, hogy milyen jo lehet egy turbos astra :lol: http://youtube.com/watch?v=xee8BCH-h5c&feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 na kicseréltem az AC-t meg felraktuk a szárnyat is... majd jövő héten mind2 teszt alá kerül :lol: Tom! Tényleg most hogy mondod a narin volt az a cuccos...azért most az a parada guma nagyon durva rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Na valahol itt kezdődik az hogy AUTÓ!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Egy ilyet nagyon szeretnék !!!!! Majdnem biztos,hogy a GSI után (ha majd eccer) ez a tipus lessz ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Na valahol itt kezdődik az hogy AUTÓ!!!!! :lol: Ennyi pénzért nem ilyet vennék biztos, főleg 10 éveset :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Egy ilyet nagyon szeretnék !!!!! Majdnem biztos,hogy a GSI után (ha majd eccer) ez a tipus lessz ! :lol: Cép, kár, hogy nem turbós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Cép, kár, hogy nem turbós. Igen, de az még nekem egyenlőre megfizethetetlen :lol: Mert autóra hitelt nem veszek fel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Igen, de az még nekem egyenlőre megfizethetetlen :lol: Mert autóra hitelt nem veszek fel ! majdfogsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Igen, de az még nekem egyenlőre megfizethetetlen :lol: Mert autóra hitelt nem veszek fel ! Én is így vook vele, ezért marad a jelenlegi egy ideig, amúgy meg is vagyok vele elégedve, soha nem hagyott ol sehol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Én is így vook vele, ezért marad a jelenlegi egy ideig, amúgy meg is vagyok vele elégedve, soha nem hagyott ol sehol :lol: majdottfog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 majdottfog :lol: majdfogsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 majdottfog :lol: Lehetetlen! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Én is így vook vele, ezért marad a jelenlegi egy ideig, amúgy meg is vagyok vele elégedve, soha nem hagyott ol sehol :lol: Én is elégedtett vagyok az enyémmel , így marad nálam is szal egy 5 éviet még kikell huzzon :lol: Nincs mani másikra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 majdfogsz :lol: majdottfog :lol: Megártott Velence??????????? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Igen, de az még nekem egyenlőre megfizethetetlen :lol: Mert autóra hitelt nem veszek fel ! Ők is megbánták hogy nem turbósat vettek....Alig lett volna árbeli különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ők is megbánták hogy nem turbósat vettek....Alig lett volna árbeli különbség. talán ezért is árulják mióta megvették :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ők is megbánták hogy nem turbósat vettek....Alig lett volna árbeli különbség. Hát mostmég a nemturbósra sincs pénzem szal marad a mostani Astra ! Majd ha odakerül a sor akkor lehet turbincás lessz ha tényleg nemsok a difi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Cép, kár, hogy nem turbós. Limitált darabszám ide vagy oda, de árrrban nagyon túlértékelt szerintem, úgy általában maga a tipus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Limitált darabszám ide vagy oda, de árrrban nagyon túlértékelt szerintem, úgy általában maga a tipus :lol: Na azt nem is tudttam hogy limitált.... :lol: Nemtudom mennyi lenne a reális ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Na azt nem is tudttam hogy limitált.... :lol: Nemtudom mennyi lenne a reális ár. Maradjunk a szívónál. Keress x20xev 3 ajtóst, nézd meg mennyiért lelsz :lol: Kicsit rakjuk félre a különbségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Maradjunk a szívónál. Keress x20xev 3 ajtóst, nézd meg mennyiért lelsz :lol: Kicsit rakjuk félre a különbségeket. Annyira nem izgat a dolog csak tegnap nézelődttem és megtaláltam és megtetszett , de mondom az elkövetkező 5 évben biztos nem lessz autócsere! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Annyira nem izgat a dolog csak tegnap nézelődttem és megtaláltam és megtetszett , de mondom az elkövetkező 5 évben biztos nem lessz autócsere! :lol: :lol: :lol: Nézd csak meg csak az érdekesség kedvéért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Nézd csak meg csak az érdekesség kedvéért :lol: rendben utána nézek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts