Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 az esti racsing eredménye egy 50ftos nagyságú kavicsfelverődés és egy 30cm-es repedés.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 :lol: :lol: Bécsi úton van egy korrekt szélvédős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 az esti racsing eredménye egy 50ftos nagyságú kavicsfelverődés és egy 30cm-es repedés.... :lol: Gondolom akkor megérted miért nem eröltetem annyira.......Patogtak a kövek nekem is,de remélem nem látszik rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Gondolom akkor megérted miért nem eröltetem annyira.......Patogtak a kövek nekem is,de remélem nem látszik rajta :lol: jah én is éreztem, hogy nagyon basszák hátra... mind1 ugyis fosvolt már... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 deugye ilyenkor semmiseszámít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Csak nehogy a csizmázás alatt mondja azt : elég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Csak nehogy a csizmázás alatt mondja azt : elég :lol: neemlegessük.. köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ha megteszi, akkor csak te tehetsz róla, mert kizsigerelted :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 vigyázok rá.. és a kavicsról nem tehetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 ....vigyázok rá.... Már annyiszor elmondtad ezt, hogy lassan te is elhiszed, hogy így van tényleg :lol: :lol: De mi sohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 az esti racsing eredménye egy 50ftos nagyságú kavicsfelverődés és egy 30cm-es repedés.... :lol: Elöl kell lenni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Elöl kell lenni... :lol: úgyvolt, csak hagyni kell néha a többieket is.. ne menjen el a kedvük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 az esti racsing eredménye egy 50ftos nagyságú kavicsfelverődés és egy 30cm-es repedés.... :lol: na az fa..a :lol: itt nálunk nem is kell racsingolni hogy iylen történjen ..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 úgyvolt, csak hagyni kell néha a többieket is.. ne menjen el a kedvük :lol: Tényleg, akkor nem jönnek jövő héten. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tényleg, akkor nem jönnek jövő héten. :lol: hát igyis necces.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Volt valami "új" helyszín, vagy csak szimplán a városi utak ilyen frankók, hogy repkednek a kavicsok? :lol: ui: ma megint találkoztam BCsabival :lol: Bocs Csabi.. a chinoinnál vétek lett volna kihagyni azt a "lukat", az árpádnál meg egyenesen kellett mennem.. hugom vittem a pasijához.. hiába lőtél ki jobbra.. igaz, kb 1 perc múlva már én is arra mentem.. (pólusba), de addigra szerintem te már kistarcsán voltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Volt valami "új" helyszín, vagy csak szimplán a városi utak ilyen frankók, hogy repkednek a kavicsok? :lol: ui: ma megint találkoztam BCsabival :lol: Bocs Csabi.. a chinoinnál vétek lett volna kihagyni azt a "lukat", az árpádnál meg egyenesen kellett mennem.. hugom vittem a pasijához.. hiába lőtél ki jobbra.. igaz, kb 1 perc múlva már én is arra mentem.. (pólusba), de addigra szerintem te már kistarcsán voltál :lol: Akkor indultam el itthonról, még az árpád útnál is alig volt kint a kékből a vizem, azért is mentem addig lassan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Volt valami "új" helyszín, vagy csak szimplán a városi utak ilyen frankók, hogy repkednek a kavicsok? :lol: ui: ma megint találkoztam BCsabival :lol: Bocs Csabi.. a chinoinnál vétek lett volna kihagyni azt a "lukat", az árpádnál meg egyenesen kellett mennem.. hugom vittem a pasijához.. hiába lőtél ki jobbra.. igaz, kb 1 perc múlva már én is arra mentem.. (pólusba), de addigra szerintem te már kistarcsán voltál :lol: #########téllegsosevoltilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 szerémi oda-vissza############### Sose volt ilyen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tom!!!!! Visszakérnéd a munkatársadtól a cuccomat?????? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Akkor indultam el itthonról, még az árpád útnál is alig volt kint a kékből a vizem, azért is mentem addig lassan. Én se toltam neki.. pont utánad fordúltam ki.. (parkolóból balra... te meg jöttél tacskó irányából) láttam jééé.. piros gsi.. csak nem megint a Csabi... és de.. :lol: (ui: nekem is hideg volt.. de mire visszakanyarodtam az uszoda felé hugit kirakva, már bőven kék felett volt..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 elmentem am lemosni meg polírozni a dögöt... hátha haragszik mert nem mostam le régóta... összefutottam egy barátommal és meséltem neki hogy ezt csinálja az autó... mondta hogy neki is volt ez annó még mikor nem a coupe-ja volt hanem ez a fehér dög... nehezen találták a gebaszt dehogy az AC relé az és hogy vegyek én is egy utángyurit, 3e ft-osat a csergőben mert ő is ezt csinálta és minden jó lett... állítólag a relé felmelegszik és ez csinálja a leállást... az érdekesség az hogy el is mentem venni egy ilyen relét ma csergőlandba de még mielőtt találkoztam volna vele és elmesélte volna hogy neki is ez volt ... :lol: köszi Gabi a tanácsot, ezt a 2600 ft-ot még bele invesztáltam ebbe a relébe... ja amúgy ezt vette a gsi után a haverom... hát nem csúnya a 17-es gumma/felni szett ... az meg a csoki vasáról van bájdövéj Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 nehezen találták a gebaszt dehogy az AC relé az és hogy vegyek én is egy utángyurit, 3e ft-osat a csergőben mert ő is ezt csinálta és minden jó lett... állítólag a relé felmelegszik és ez csinálja a leállást... nekünk is volt ilyen annó a kadettal :lol: ,néha kicsit cinkes volt mikor indexnélkül megált egerben a 4sávos kellős közepén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tom!!!!! Visszakérnéd a munkatársadtól a cuccomat?????? :lol: :lol: Vissza, elviszem neked inkább én. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 az meg a csoki vasáról van bájdövéj Azt meg tőlem vette a Csoki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts