aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 PETYA NE KEZD :( lehet nem lesz shemmi a felniből mert Anti is rátette a kezét és ahogy ismerem estére már meg is veszi.... :lol:
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 hát én meg még mindig azon az állásponton vagyok hogy inkább 1 sibeda mint 1 kondi. én meg pont azon vagoyk hogy beleinvesztálok egy klimába....a tököm tele van a hőséggel ultraciki ugy kiszállni, hogy ingem, sortom rám van izzadva :? ad1 70-80kgval könnyeb vaok nekem ez nem szempont :lol: ad2 nem kell tölteni a napftetőt :( ezáltal nem is ereszthet jó meglátás :lol: ad3 nem romlik el a pumpa,stb.... hiszed....nézd meg az enyémet...nem megy hátra :? :? ad4 nagggyon nagy feeling ebben 100% igazad van :lol: amikor megvettem mindenhová billentett tetővel jártam...mer az raj 8) már a takarót sem huzom el mert sotét szokatlanul van a kocsiban
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 PETYA NE KEZD :( lehet nem lesz shemmi a felniből mert Anti is rátette a kezét és ahogy ismerem estére már meg is veszi.... :lol: Most bizti nem tudnám megvenni, de a cer lehetőségét felvetettem... Most mit tegyek ha az a kedvenc felnim???? Vedd meg én megcsináltatom az enyimet, és cseri beri... :wink:
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 tsak szeretnéd :lol: ne értsd félre nem személyed ellen irányul mondanivalóm, de ilyenkor nagyon el tud mennia kedvem ettől az egésztől :(
fehérgsi Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Ez érdekes olvasmány , sokmindent tisztáz a külömbségek közt.http://www.astra-gsi.nl/index1/astragsi/as...si/astragsi.htm
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Ne értsd félre Geri! Vedd meg nyugodtan! Csak gondoltam érdekelne a vadi felújított flenim cserébe...ha nem nem fogok megsértődni, ismersz... :wink:
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Most mit tegyek ha az a kedvenc felnim???? Vedd meg én megcsináltatom az enyimet, és cseri beri... :wink: mivan? nem teccik már az azev? :roll:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 De teccik, csak a Powertech egyen design-ja a kedvenc felnim.. Emlékezz, hogy ezeket nézted nekem annó íbéjen... :wink:
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 De teccik, csak a Powertech egyen design-ja a kedvenc felnim.. Emlékezz, hogy ezeket nézted nekem annó íbéjen... :wink: jah hogy ilyet tud mostan a Geri?
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Ez érdekes olvasmány , sokmindent tisztáz a külömbségek közt.http://www.astra-gsi.nl/index1/astragsi/as...si/astragsi.htm ezexerint 6 milkós kocsim van? ha jól tudok azul ami az oldalon van akkor új ára 24 eur volt anno :shock: :?: ááá az nem lehet :roll:
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 na lányok dőljön már el ki kinek a felnijét veszi meg....csak mer az Antijé is érdekelne :( az ugye 215?
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 na lányok dőljön már el ki kinek a felnijét veszi meg....csak mer az Antijé is érdekelne :( az ugye 215? meg hátul 9 coll szélesíthetsz hozzá te is rendesen ;-)
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 meg hátul 9 coll szélesíthetsz hozzá te is rendesen ;-) hűűbaccameg :? az télleg gáz, pont tegnap néztem a Kess verdáját (ott áll a gsi.tominál) és az is rendesen ki lett szélesítve mind1 beszéljünk róla :(
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 na lányok dőljön már el ki kinek a felnijét veszi meg....csak mer az Antijé is érdekelne :lol: :(
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Apropó felni... 17"-est nem akar venni valaki? milyen felni? gumi? mennyi? dobj egy pü-t!
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 de leginkább dobd fel ide és akkor mindenki lát6ja nem csak bazs kollega :wink:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Gyerekek, ötlet: Norbi megveszi a felnijeimet, Aztec megveszi a Powertechet, Én megveszem tőle, Bazs megveszi Mezőtől, Tom pedig Soinque-tól... bírjátok még követni? :( :roll:
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 de leginkább dobd fel ide és akkor mindenki lát6ja nem csak bazs kollega :wink: neked minek? :(
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Gyerekek, ötlet: Norbi megveszi a felnijeimet, Aztec megveszi a Powertechet, Én megveszem tőle, Bazs megveszi Mezőtől, Tom pedig Soinque-tól... bírjátok még követni? :( :roll: de akkor így Gerinek nem lesz másik felnije, illetve Redinek megmarad a 15ös :-) mondjuk tedd még hozzá, hogy a pista megveszi az enyémet :-)
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Anti vedd meg azt a szharos felnit, engem esk innentől kezdve nem érdekel. Marad ami van oszt csuuuumi :wink:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 ÁJJJJJJJJj Brada... Mondomhogy nem tom megvenni...nincs kessssss... De vedd meg nyugodtan, bár egyábként nem tom mennyire strapabíró darabok ezek, de a dizájnnnnya nagyon bejövős...de legalább majd csurgatom a nyálam ha meglátom a vasad... :wink:
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 de akkor így Gerinek nem lesz másik felnije, illetve Redinek megmarad a 15ös :-) nemnem az aztec meg megveszi az enyemet, hogy addig is legyen valami disznek a bakon álló kocsi mellett :( :lol: az előbb elkezdtem lerajzolni egy folyamatábrán, hogy birjam tartani a lépést....de elvesztettem a fonalat :oops:
Recommended Posts