aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 PETYA NE KEZD :( lehet nem lesz shemmi a felniből mert Anti is rátette a kezét és ahogy ismerem estére már meg is veszi.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 hát én meg még mindig azon az állásponton vagyok hogy inkább 1 sibeda mint 1 kondi. én meg pont azon vagoyk hogy beleinvesztálok egy klimába....a tököm tele van a hőséggel ultraciki ugy kiszállni, hogy ingem, sortom rám van izzadva :? ad1 70-80kgval könnyeb vaok nekem ez nem szempont :lol: ad2 nem kell tölteni a napftetőt :( ezáltal nem is ereszthet jó meglátás :lol: ad3 nem romlik el a pumpa,stb.... hiszed....nézd meg az enyémet...nem megy hátra :? :? ad4 nagggyon nagy feeling ebben 100% igazad van :lol: amikor megvettem mindenhová billentett tetővel jártam...mer az raj 8) már a takarót sem huzom el mert sotét szokatlanul van a kocsiban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 PETYA NE KEZD :( lehet nem lesz shemmi a felniből mert Anti is rátette a kezét és ahogy ismerem estére már meg is veszi.... :lol: Most bizti nem tudnám megvenni, de a cer lehetőségét felvetettem... Most mit tegyek ha az a kedvenc felnim???? Vedd meg én megcsináltatom az enyimet, és cseri beri... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 tsak szeretnéd :lol: ne értsd félre nem személyed ellen irányul mondanivalóm, de ilyenkor nagyon el tud mennia kedvem ettől az egésztől :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 megint mi a gyikot bizniceltek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ez érdekes olvasmány , sokmindent tisztáz a külömbségek közt.http://www.astra-gsi.nl/index1/astragsi/as...si/astragsi.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ne értsd félre Geri! Vedd meg nyugodtan! Csak gondoltam érdekelne a vadi felújított flenim cserébe...ha nem nem fogok megsértődni, ismersz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Most mit tegyek ha az a kedvenc felnim???? Vedd meg én megcsináltatom az enyimet, és cseri beri... :wink: mivan? nem teccik már az azev? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 De teccik, csak a Powertech egyen design-ja a kedvenc felnim.. Emlékezz, hogy ezeket nézted nekem annó íbéjen... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 De teccik, csak a Powertech egyen design-ja a kedvenc felnim.. Emlékezz, hogy ezeket nézted nekem annó íbéjen... :wink: jah hogy ilyet tud mostan a Geri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ez érdekes olvasmány , sokmindent tisztáz a külömbségek közt.http://www.astra-gsi.nl/index1/astragsi/as...si/astragsi.htm ezexerint 6 milkós kocsim van? ha jól tudok azul ami az oldalon van akkor új ára 24 eur volt anno :shock: :?: ááá az nem lehet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 na lányok dőljön már el ki kinek a felnijét veszi meg....csak mer az Antijé is érdekelne :( az ugye 215? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 na lányok dőljön már el ki kinek a felnijét veszi meg....csak mer az Antijé is érdekelne :( az ugye 215? meg hátul 9 coll szélesíthetsz hozzá te is rendesen ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 meg hátul 9 coll szélesíthetsz hozzá te is rendesen ;-) hűűbaccameg :? az télleg gáz, pont tegnap néztem a Kess verdáját (ott áll a gsi.tominál) és az is rendesen ki lett szélesítve mind1 beszéljünk róla :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 És Kessnek nincs is ülteve... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 na lányok dőljön már el ki kinek a felnijét veszi meg....csak mer az Antijé is érdekelne :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Apropó felni... 17"-est nem akar venni valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Apropó felni... 17"-est nem akar venni valaki? milyen felni? gumi? mennyi? dobj egy pü-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 de leginkább dobd fel ide és akkor mindenki lát6ja nem csak bazs kollega :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Gyerekek, ötlet: Norbi megveszi a felnijeimet, Aztec megveszi a Powertechet, Én megveszem tőle, Bazs megveszi Mezőtől, Tom pedig Soinque-tól... bírjátok még követni? :( :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 de leginkább dobd fel ide és akkor mindenki lát6ja nem csak bazs kollega :wink: neked minek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Gyerekek, ötlet: Norbi megveszi a felnijeimet, Aztec megveszi a Powertechet, Én megveszem tőle, Bazs megveszi Mezőtől, Tom pedig Soinque-tól... bírjátok még követni? :( :roll: de akkor így Gerinek nem lesz másik felnije, illetve Redinek megmarad a 15ös :-) mondjuk tedd még hozzá, hogy a pista megveszi az enyémet :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Anti vedd meg azt a szharos felnit, engem esk innentől kezdve nem érdekel. Marad ami van oszt csuuuumi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ÁJJJJJJJJj Brada... Mondomhogy nem tom megvenni...nincs kessssss... De vedd meg nyugodtan, bár egyábként nem tom mennyire strapabíró darabok ezek, de a dizájnnnnya nagyon bejövős...de legalább majd csurgatom a nyálam ha meglátom a vasad... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 de akkor így Gerinek nem lesz másik felnije, illetve Redinek megmarad a 15ös :-) nemnem az aztec meg megveszi az enyemet, hogy addig is legyen valami disznek a bakon álló kocsi mellett :( :lol: az előbb elkezdtem lerajzolni egy folyamatábrán, hogy birjam tartani a lépést....de elvesztettem a fonalat :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts