Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
igen, hogy hogy ball és jobb oldalt egyszerre kell cserélni gondolom vagy nem?

Ez egyértelmű,és a betétet csak párban lehet kapni :lol: :lol:

Elküldve
Ez egyértelmű,és a betétet csak párban lehet kapni :lol: :lol:

Amúgy normál gsi fékhez milyen betét az ajánlott? A munkahengert meg rugdossam meg hogy normálisan működjön vagy mondjak neki szépeket vagy mi?

Elküldve
Én elszórtam azokat a műanyag pöcköket, és így kétoldalas csíkokkal volt felrakva, de nem volt vele gond, bár még akkor felhúzott ablakkal jártam mert hideg volt :lol:

Laceeé elrepült két hete, tutira fog kelleni neki. Persze csak ha kék :lol:

Elküldve
Amúgy normál gsi fékhez milyen betét az ajánlott? A munkahengert meg rugdossam meg hogy normálisan működjön vagy mondjak neki szépeket vagy mi?

Ferodo?

Amúgy kizárt hogy félrekopjon egy oldali külsőbelső hacsak vki előtted nem használt betéteket tett bele, vagy a tárcsád egyik fele nem vágott pl. De igy jpe-vel elképzelni nem tudom ez hogy lehet.

Elküldve

Én is beugrottam a dologra :lol:

De sajna Csabi azt az oldalsó akármit árulja nekem meg ugye a hátsó köllene...amúgy már van csak fekete :lol:

Épp fényezés után kajtatok...

Laceeé elrepült két hete, tutira fog kelleni neki. Persze csak ha kék :lol:
Elküldve
Én is beugrottam a dologra :lol:

De sajna Csabi azt az oldalsó akármit árulja nekem meg ugye a hátsó köllene...amúgy már van csak fekete :lol:

Épp fényezés után kajtatok...

Keress egy olyat akinek kék autója van és fekete rajta a szárny. Én is ilyet keresek az első lökivel 2 éve :lol:

Elküldve
Csodálkozom Pista rajtad, nem tudtam hogy ennyire bírsz pörögni. Örülök neki zsear a gép :lol:

:lol: :lol: :lol: nem lehet mindenki olyan "alapos és megfontolt" mint Te :lol: :D :D

Elküldve
Ferodo?

Amúgy kizárt hogy félrekopjon egy oldali külsőbelső hacsak vki előtted nem használt betéteket tett bele, vagy a tárcsád egyik fele nem vágott pl. De igy jpe-vel elképzelni nem tudom ez hogy lehet.

hát pedig van ilyen pl ha a munkahenger egyik oldala nem húz be valamiért. Szerintem meg kell járatni vagy valami ilyesmi lesz. Majd szétszedjük Dinynél valamikor szerintem, vagy sárgánál vagy mittudomén.

Elküldve
hát pedig van ilyen pl ha a munkahenger egyik oldala nem húz be valamiért. Szerintem meg kell járatni vagy valami ilyesmi lesz. Majd szétszedjük Dinynél valamikor szerintem, vagy sárgánál vagy mittudomén.

Há de akkor nem is fékez

Elküldve

azért az az oldal ami a munkahengernél van mindig jobban elszokott kopni... lehet akár 2-3mm is a különbség

Elküldve
azért az az oldal ami a munkahengernél van mindig jobban elszokott kopni... lehet akár 2-3mm is a különbség

2-3mm oké is lenne de a belső az szinte új míg a külső az szinte nulla már.

Elküldve
2-3mm oké is lenne de a belső az szinte új míg a külső az szinte nulla már.

hát nem tudom.. kb 7k egy garnitura ferodo betét szóval annyira nem kár érte

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.