Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Gondolom ez abban nyilvánul meg,hogy nézegeted a duenen a hirdetéseket :lol: :lol:

:lol: :lol: egyenlőre én is ígyszoktam mielőtt gyűjtök valamire!

Elküldve
Jól néz ki ezen is...

Ja és legközelebb ne úgy parkolja az arénában, hogy egy egész helyet elfoglalj... :lol: :lol:

jaaaa, hogy ezért hívtál? :lol:

Elküldve
hát eléggé cavinton gyanus :D :lol: :lol: :lol:

Mondta a Csabi hogy 400ból belerakták egy astrába......Már rémlik?????????és hogy 400ért te is megcsinálod,milyen jó lesz :D :lol: :lol: :D Úgyhogy szedjél gyógyszert.....ja és szombaton is erről álmodtál egész nap :D

Elküldve
Mondta a Csabi hogy 400ból belerakták egy astrába......Már rémlik?????????és hogy 400ért te is megcsinálod,milyen jó lesz :D :lol: :lol: :lol: Úgyhogy szedjél gyógyszert.....ja és szombaton is erről álmodtál egész nap :D

lenne egy ikertesóm akivel keversz? :lol: :lol: :D

Elküldve
és jó? és nem jár le ######a meg minden? mert akkor rakd el nekem :lol:

Én elszórtam azokat a műanyag pöcköket, és így kétoldalas csíkokkal volt felrakva, de nem volt vele gond, bár még akkor felhúzott ablakkal jártam mert hideg volt :lol:

Elküldve
Én elszórtam azokat a műanyag pöcköket, és így kétoldalas csíkokkal volt felrakva, de nem volt vele gond, bár még akkor felhúzott ablakkal jártam mert hideg volt :lol:

hát az úgy eléggé necces.. bár hogy coupet bosszancsam meggondolandó még ígyis :lol:

Elküldve
hát az úgy eléggé necces.. bár hogy coupet bosszancsam meggondolandó még ígyis :lol:

A másik GSi-nél hajtogattam rozsdamentes lemezből ilyen kis U alakokat és az nagyon jól odafogta, az U alakba meg szépen becsúszott az ablak.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.