Xray Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Meglepő, de nem gyárihoz képest is van eltérés, ezzel jobban melegszik. Azért érdekes, mert olyan, mint a menetszél hűtené le, de ilyen gyorsan nem tud lehülni....szerintem.... :lol: nekem is mászkál pöppet de a jeladó jó, ha megállok felmegy 90 Fokig ha elindulok seperc alatt visszahül. Amit bettem műszer az mondjuk egész mást mutat, oylan a gyári hőfokmérő mintha ellenne nyomtatva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Meglepő, de nem gyárihoz képest is van eltérés, ezzel jobban melegszik. Azért érdekes, mert olyan, mint a menetszél hűtené le, de ilyen gyorsan nem tud lehülni....szerintem.... :lol: hát, mondjuk azért elég nagy hűtőd van ha nem vízköves meg koszlerakódásos, akkor lehet köze hozzá bár azért ekkora kilengések elég furcsák Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 nekem is mászkál pöppet de a jeladó jó, ha megállok felmegy 90 Fokig ha elindulok seperc alatt visszahül. Amit bettem műszer az mondjuk egész mást mutat, oylan a gyári hőfokmérő mintha ellenne nyomtatva :lol: :lol: Pistánál 1-2 osztást dolgozik, 5-10 másodperc alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Pistánál 1-2 osztást dolgozik, 5-10 másodperc alatt :lol: Az nem semmi , na azért nálam kultúráltabban adja elő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 hát, mondjuk azért elég nagy hűtőd van ha nem vízköves meg koszlerakódásos, akkor lehet köze hozzá bár azért ekkora kilengések elég furcsák De klímahűtőnek pont ki kellene takarnia belőle. Had ne kelljen már 1 papírlappal a két hűtő között járnom :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Koni köllene miiiiii ? :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy a helyedben vennék elsőként új ültetőrugót és kicsit később mondjuk gátlót :lol: Én meg biztos nem szedném szét ezért kétszer...mondjuk nem hátul a gázos inkább elöl... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 De klímahűtőnek pont ki kellene takarnia belőle. Had ne kelljen már 1 papírlappal a két hűtő között járnom :lol: :lol: :lol: vagy egy rendszerre van kötve a kettő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Felni is :lol: http://index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/b...ggetlen_105.jpg Pista, a futómű már nálad került be a kocsi alá? Nekem is megvan már a komplett 5x110-es szettem. Agyalok, hogy berakjam-e a Corsa alá, vagy hagyjam inkább... :lol: Van még itthon egy garnitúra Calibra turbó felnim is már pár hónapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Én meg biztos nem szedném szét ezért kétszer...mondjuk nem hátul a gázos inkább elöl... :lol: Így van.. hátúl még eseteleg meg is játszanám..(még akár azt is,hogy a régi rugóimat visszarakom ideiglenesen, ami a mostaniaknál fiatalabb. Nem is kellett volna cserélni,csak anno Sz.Gab lelkesen kicserélte a hátsókat is, amikor csak az elsőket kellett volna) MK jaja.. KONI kőőőőne :lol: Nagyon azon filózok.. hosszabb távon valszeg megérné.. pláne szettben. Ha azt nézem, számolom,hogy külön 4 síma nem állítható gátló, meg valami csüccsentő rugó mennyi lenne, már valszeg nem is lenne olyan sok az állítható koni. Bár ha pl ezekkel az árakkal számolgatnék, akkor azért lehetne sporolni pár tizest.. csak kérdés megérné-e.. (amúgy se tom milyenek ezek a bilik.. a konit meg mindenki dicséri. Meg ott legalább egy összepárosított cuccról van szó.. rugó-lengő) Demo: Ha jól rémlik, már Pistáék szerelték be a nagyféééket.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Akit esetleg érdekel (pl BCsaba) OpelZsolti árul XE hidrotőkét jelenleg. Szerintem ezen a fórumon is elérhető, de Kadettklubon is, meg nekem fent van skypeon is ha nagyon kontaktproblémája lenne vkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Én meg biztos nem szedném szét ezért kétszer...mondjuk nem hátul a gázos inkább elöl... :D Én sem, de én nem is nagyon szoktam szerelni :lol: :lol: :lol: Akkóóóó vegyen elsőként új rugókat és csak hátul cseréljeeeeee ki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Pistánál 1-2 osztást dolgozik, 5-10 másodperc alatt :lol: Az valami kontaktbibi is lehet. Vagy a jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Pista, a futómű már nálad került be a kocsi alá? Nekem is megvan már a komplett 5x110-es szettem. Agyalok, hogy berakjam-e a Corsa alá, vagy hagyjam inkább... :lol: Van még itthon egy garnitúra Calibra turbó felnim is már pár hónapja. Bologatósszmájli :lol: Cali T felni nagy érték, 5öt vettem 20000 Forintért :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Bologatósszmájli :lol: Cali T felni nagy érték, 5öt vettem 20000 Forintért :lol: :lol: :lol: De nem polírozva vetted ennyiért, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 De nem polírozva vetted ennyiért, nem? :lol: Az kicsit erős lett volna :lol: :lol: Sima gyári felnik, illetve egy fekete asszem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Az kicsit erős lett volna :lol: :lol: Sima gyári felnik, illetve egy fekete asszem :lol: :lol: Na azért, mert annyiért én is megvettem volna. :lol: Nekem igaz csak 4 darab van, de az nekem nem került semmibe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Felni is :lol: http://index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/b...ggetlen_105.jpg Csodálkozom Pista rajtad, nem tudtam hogy ennyire bírsz pörögni. Örülök neki zsear a gép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Na azért, mert annyiért én is megvettem volna. :lol: Nekem igaz csak 4 darab van, de az nekem nem került semmibe. :lol: Minden nézőpont kérdése csak. Mondhatjuk, hogy van nekem is 4 ingyen és a fekete volt drága, igaz az nagyon :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Mennyiért polírozták ha nem vagyok indiszkrét? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem tudom, mivel nem én políroztattam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem tudom, mivel nem én políroztattam :lol: Okés... Köszi az infót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Még régebben rákérdeztem itt egy srácra, ő 16e-et mondott a 4 turbó felni polírozására. Csak Pista megelőzött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Okés... Köszi az infót. :lol: De ha így vettem akkor mit mondjak ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Még régebben rákérdeztem itt egy srácra, ő 16e-et mondott a 4 turbó felni polírozására. Csak Pista megelőzött. :lol: Nagy fékeket miért nem aplikálod rá ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 De ha így vettem akkor mit mondjak ? :lol: Semmit, de nem is mondtam hogy menj a francba... vagyde? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts