Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Azt hiszem most van harmadszorra fenn hasznaltauton....és ennyiért félek még fent is lesz egy darabig :lol: nem az RS-es Gsivel kevered ? vagy ez az ? :lol: dolgozólány szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ring-talin is rácsorgattam a nyálam :lol: a fényezés élőben sokkal többet mutatott Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 nem az RS-es Gsivel kevered ? vagy ez az ? :lol: dolgozólány szép Ami fenn volt hasznaltauton annak opc maszkja volt. Élőben nekem egy kicsit csalódás volt a szine, képen valamiért jobban néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ring-talin is rácsorgattam a nyálam :lol: a fényezés élőben sokkal többet mutatott frici ott figyel eee :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 elkurtuk :lol: ott la Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hogy lehetne kideríteni, hogy a motor sz@r e vagy valami másért jön le olyna kurv@ lassan a jobb oldali ablakom?? Néha egész türhető a sebesség (messze nem jó persze) de általában csak vánszorog a szemét :lol: azt még nem fogyeltem meg, hogy meleg/párás/akármilyne időben jobb e...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hogy lehetne kideríteni, hogy a motor sz@r e vagy valami másért jön le olyna kurv@ lassan a jobb oldali ablakom?? Néha egész türhető a sebesség (messze nem jó persze) de általában csak vánszorog a szemét :lol: azt még nem fogyeltem meg, hogy meleg/párás/akármilyne időben jobb e...... kárpit leszed és a motornak direktbe adni áramot egy akksiról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 te meg erre a gt28rs re gondoltal ?!?!?!?! ugyi ?? valoban jo a gyari helyére ... de 1700$ :lol: http://www.turbo-kits.com/images/atp_gt28r_18t_upgrade.jpg Mondtam, hogy jó...de nem hittél az okosabbnak... :lol: Amúgy meg most olcsó a dodó, szal lehet kint venni ezt azt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 1. tünésinnen seatos árulo kutyák 2.gt28rs azzal legalább megközelitené a kadettot persze el akkor se verné 3. ma este átjöhettek ha tudtok szotyik hahahaha Mi nyaralni járunk, és nem a C-s rendszámmal villogunk a városban apukáááám... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nem értem miért csak a nők? Nekem is kell ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hogy lehetne kideríteni, hogy a motor sz@r e vagy valami másért jön le olyna kurv@ lassan a jobb oldali ablakom?? Néha egész türhető a sebesség (messze nem jó persze) de általában csak vánszorog a szemét :lol: azt még nem fogyeltem meg, hogy meleg/párás/akármilyne időben jobb e...... Cserélj benne olajat, vagy hidrotőkés lesz...ha ez nem segít, akkor HF le...de amúgy a legjobb ha szúrsz rá egy gt28rs-t.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nem értem miért csak a nők? Nekem is kell ilyen. Elviszed eredetvizsgára, és megnézed hogy lilul a szakik feje, amikor egyik pillanatban még zöld az autó, mire visszafordulnak, piros... és persze fehér van a forgalmiban... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hogy lehetne kideríteni, hogy a motor sz@r e vagy valami másért jön le olyna kurv@ lassan a jobb oldali ablakom?? Néha egész türhető a sebesség (messze nem jó persze) de általában csak vánszorog a szemét :lol: azt még nem fogyeltem meg, hogy meleg/párás/akármilyne időben jobb e...... Nekem is ilyen volt. Csupán annyi volt a gond, hogy tele volt vízzel az ablakemelő motorja, illetve ha jól emlékszem a 4 tekercsből 1-vagy 2 át volt szakadva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mi nyaralni járunk, és nem a C-s rendszámmal villogunk a városban apukáááám... :lol: :lol: :lol: Denagyonku..va jól megy valakiknek :D nyaralgatunk nyaralgatunk?? Énmeg tekerem a biriglit hogy legyen a hűtöhöz villanyotok nehogy a meleg SÖRT köljön innotok! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Cserélj benne olajat, vagy hidrotőkés lesz...ha ez nem segít, akkor HF le...de amúgy a legjobb ha szúrsz rá egy gt28rs-t.... :lol: :lol: :lol: köszönjük a clubseat.hu támogatását :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 köszönjük a clubseat.hu támogatását :lol: :lol: :lol: redi és EMESE holmarad?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ami fenn volt hasznaltauton annak opc maszkja volt. Élőben nekem egy kicsit csalódás volt a szine, képen valamiért jobban néz ki az télleg másik volt kárpit leszed és a motornak direktbe adni áramot egy akksiról... Redinek ilyet írni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nekem is ilyen volt. Csupán annyi volt a gond, hogy tele volt vízzel az ablakemelő motorja, illetve ha jól emlékszem a 4 tekercsből 1-vagy 2 át volt szakadva... :D :lol: :lol: az a kis fekete doboz...tele vízzel? :lol: vazze akkor fúrás lesz, mert a bal oldalon vmi szegecselt mókolással volt felerősítve a motor akkor gyanítom a jobb oldalon is igy lesz......bár ez egy gsi itt sohasem lehet tudni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 :lol: :lol: az a kis fekete doboz...tele vízzel? :lol: vazze akkor fúrás lesz, mert a bal oldalon vmi szegecselt mókolással volt felerősítve a motor akkor gyanítom a jobb oldalon is igy lesz......bár ez egy gsi itt sohasem lehet tudni :lol :lol: Eccerű a diagnózis , megcsinálod karosra és kézzel tekered :lol: És akkor sz@rni bele hogy beázik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 :lol: :lol: az a kis fekete doboz...tele vízzel? :lol: vazze akkor fúrás lesz, mert a bal oldalon vmi szegecselt mókolással volt felerősítve a motor akkor gyanítom a jobb oldalon is igy lesz......bár ez egy gsi itt sohasem lehet tudni :lol: :lol: Nem a fekete, hanem az a fémszínű hengeres alkatrész, ami a fekete dobozra rá van csavarozva. Amikor azt levettem, ömlött belőle a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 :lol: :lol: az a kis fekete doboz...tele vízzel? :lol: vazze akkor fúrás lesz, mert a bal oldalon vmi szegecselt mókolással volt felerősítve a motor akkor gyanítom a jobb oldalon is igy lesz......bár ez egy gsi itt sohasem lehet tudni :lol: :lol: jaja 4 szegecs tartja... plusz h ki tudd venni a cuccot az állító sint is le kell szedned... két 10es csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 1. tünésinnen seatos árulo kutyák 2.gt28rs azzal legalább megközelitené a kadettot persze el akkor se verné 3. ma este átjöhettek ha tudtok szotyik hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Elviszed eredetvizsgára, és megnézed hogy lilul a szakik feje, amikor egyik pillanatban még zöld az autó, mire visszafordulnak, piros... és persze fehér van a forgalmiban... :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán csak odamész a szakihoz, barátságosan hátbaveregeted, hogy gyorsan írja be, hogy minden oké az autóval és menjen haza pihenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 reggel laptopra került a dög... semmit sem dobott ki hibának...(31 et csak) 3szor állt le reggel ... árpáád út... fót közepe... külső váci út... ma már be sem akart indulni miután leállt...3-5 perc hülés után indult be csak... mozgattuk járó motornál a gyujtás csatit, a légtömegmérő csatit, minden kábelt... mentünk próba köröket hogy ha leáll akkor gyorsan megnézzük amíg nem indul hogy van e szikra...de az istenért sem akart leállni... beértem melóba de smemi hibajelenség...hajtottam, ütöttem vágtam...motorfékeztem, gurultam üresben, próbáltam mindent amit lehet...de semmi... nagyon szépen kérek valakit hogy gyújtsa fel ezt a sz@rt engem meg lőjjön le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 előbb írd a nevemre, a kulcsait add át nekem, utána eliszkolok vele, nehogy meggyújtsd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts