warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 nekem akkor se fog tetszeni ;-) de attól még másnak lehet az szép én pl a hátulját hagynám úgy, ahogy van, gsi segge tökéletes sőt az elejét is hagynám, gyári lökös, alatta a gyári koptató az úgy tökéletes, csak le kell ültetni az autót rendesen és kész Igen, gyakorlatilag ez az alternatív megoldás.Bár Redi gépe így is elég határeset ültetésileg, szal lehet, hogy neki gumiból lenne a legjobb lökös! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 télleg bazs! nem te mondtad h kell a gyári koptatóm? éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Gyári koptató jöhet Antinak... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 a kollega alább adta ezexerint.... linkecske Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Élőben azért szebb ám ez a kocsi... Most így nem is tetszik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 mijé? meghalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Nem bazzzzeg kómában van... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 télleg bazs! nem te mondtad h kell a gyári koptatóm? éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? dede! talán a felnid is érdekel ;-) írj pü-t vagy valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 akkor tied a felni, enyim a toldás... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 jó vanna Anti bá be ne fordulj nekem akkor ki fog itt offolni :?: :( bazs pm goto Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 akkor tied a felni, enyim a toldás... :wink: úgyis elhagyod, akkor minek veszed meg? :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Akkor veszek inkább egy F28-at... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Akkor veszek inkább egy F28-at... :wink: hát Te tényleg nem vagyol normális :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Ha nem adjátok oda nekem a toldatot, esküszöm veszek egyet... Ha odaadjátok, még meggondolom... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Ha nem adjátok oda nekem a toldatot, esküszöm veszek egyet... Ha odaadjátok, még meggondolom... :roll: Ne adjatok neki toldatot! :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? Miért nem szoltál előbb, én pont most vettem. Azért egy képet benyomhatnál róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Ne adjatok neki toldatot! :lol: :lol: Fox Te még sírni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? félre mindenki! képet / árat Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 félre mindenki! képet / árat én gyorsabb voltam, ha nekem nem kell valamiért, akkor lehet a tiéd ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 én gyorsabb voltam, ha nekem nem kell valamiért, akkor lehet a tiéd ;-) most kaptál egy autót ne legyél már telhetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 most kaptál egy autót ne legyél már telhetetlen kaptam? :shock: megvetted nekem? akkor még lógsz némi kessel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 kaptam? :shock: megvetted nekem? akkor még lógsz némi kessel :( már a multhéten lerendeztem a bankkal 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 már a multhéten lerendeztem a bankkal 8) :( hát... a számlámon ez nem látszik ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Miféle abberált dolog folyik itt?? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Na halljátok! Meglátszik hogy rég jártam az infónál! Ma este voltunk vétkezni a barinőmmel(v-tech koncert :( ) és oda akartam beállni. erre egy hapi kiszól egy talán twingóból, h a parkoló elsejétől fizetős parkoló 500/óra. Nah mondom.. szééép.. akkor hátrébbgurulok.. ekkor látom h a régi "szakaszon" meg vagy 4 fekvőrendőr.. LOL!! Vki mintha mondta volna anno..de csak úgy rémlett, hogy tervezet.. hát ezekszerint nem.. le vok maradva. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts