Lanti Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 apropó ma 2x rangatott az autom 2esbe olyan 50-nél.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 én se azé csatlakoztam hogy húhh a GSI :lol: :lol: kukk kuksi dukk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Nincs miről beszélni...ha megjön a madár elviszik...csak az a baj, hogy erre itthon nincs kereslet...mert akinek lóvéja van az nem ilyen autóba ül bele...így elég szűk a vevőkör...sárga, caravan, tuned...no hitel...így marad a madár... Legalább mire elviszik olcsóbb lesz 1 milkával az St ára :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Még most is azt mondom hogy húúúúúúúú GSi....de váltani kell :lol: Teljesen mindegy kinek milyen kocsija van...Itt már rég nem az a lényeg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 én se azé csatlakoztam hogy húhh a GSI :lol: :lol: kukk kuksi dukk :lol: Te nem is csatlakoztáááá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Legalább mire elviszik olcsóbb lesz 1 milkával az St ára :lol: :lol: meg a karaván is vagy 300al :lol: (degecivagyok :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Még most is azt mondom hogy húúúúúúúú GSi....de váltani kell :lol: Teljesen mindegy kinek milyen kocsija van...Itt már rég nem az a lényeg :lol: :lol: "Bonts formát"... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Te nem is csatlakoztáááá... :lol: nem is fogok,magamat se tudom eltartani nem hogy 1 klubbot :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 meg a karaván is vagy 300al :lol: (degecivagyok :lol: ) Igazad van...így már csak 700-at spórolt... :lol: :lol: már legalább is, ha holnap nem találja ki, hogy 6 csavarosra alakítja a futóművet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 nem is fogok,magamat se tudom eltartani nem hogy 1 klubbot :lol: :lol: Ezért tart itt az ország... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 dehogy tart ez az ország majdnem hogy dől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 dehogy tart ez az ország majdnem hogy dől :lol: amíg erre billen addig nincs gond...bár mondjuk jó lenne ha nem csak a szar gurulna erre... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 felénk a szar az uton fekszik,s nem gurul :lol: átkéne programozni a teheneket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 felénk a szar az uton fekszik,s nem gurul :lol: átkéne programozni a teheneket phase 3, aztán felforrna bennük a tej, és fosnának... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 részben sikerült csak a kivillogtatás... 31-es vagy 13-as kód talán... nem egyértelmű ahogy dobja a kódot... az elején a 12-őt 3x érthetően dobja utána meg nem 3x megismételt számot csinál...szal szopás... de az akksi egyik vezetéke kezd korrodálni és a a szigetelése is kezd lejönni... akár az is csinálhatja ezt :lol: meg asszem a katalizátort is kivetetem 2 héten belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 apropó ma 2x rangatott az autom 2esbe olyan 50-nél.... :lol: Bontás! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Nincs miről beszélni...ha megjön a madár elviszik...csak az a baj, hogy erre itthon nincs kereslet...mert akinek lóvéja van az nem ilyen autóba ül bele...így elég szűk a vevőkör...sárga, caravan, tuned...no hitel...így marad a madár... Van az a közmondás és nem félreérteni: Amég lószar van addíg veréb is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 felénk a szar az uton fekszik,s nem gurul :lol: átkéne programozni a teheneket Azokban nincs auto gyujtás álítás ígyha nagyobb oktánszűmú füvet legelnek csuszika kuplung és fosnak! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 lécci ne beszéljetek ilyen sz@rságokról... úgy néz ki, benyeltem egy kis szalmonellát.... de jó lenne, ha mégsem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 lécci ne beszéljetek ilyen sz@rságokról... úgy néz ki, benyeltem egy kis szalmonellát.... de jó lenne, ha mégsem..... 1000 bocs nemtudttam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 köcsög seatos el se köszönt úgy ment el..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 köcsög seatos el se köszönt úgy ment el..... :lol: :lol: szerintem meg még ezzel sincs baj...ez a mi társaságunk...anno Lifi sem azért csatlakozott a köreinkbe, mert GSI...hanem a társaság miatt... :D Én sem azért maradtam...és Coupe sem azért fog maradni, mert húúú GSI... :lol: Hazafelé bepróbálkozott egy Sport Swift. Na jó én provokáltam. :lol: Nem igazán sejtem, hogy vizes úton mit várt. Én élveztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 X! Lehet hogy lesz egy kis időm holnap, szóval ha tudsz adni nekem logint/jelszót a GSi oldalhoz, akkor szerintem én is töltök fel pár tagot, meg a Blitz-et és a Corsa tombolát is kitenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 1000 bocs nemtudttam! :lol: No para. Én sz@rtam el a dolgot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 :lol: Hazafelé bepróbálkozott egy Sport Swift. Na jó én provokáltam. :lol: Nem igazán sejtem, hogy vizes úton mit várt. Én élveztem. :lol: Egyébként egész jól mennek azok a kis pöcsköszörük..... Csodálkoztam is mikor még 195 nél tartotta a tempót,,, Aztán azért 200 felett elfogyott az M9 en! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts